Maziniet ādas nepilnības kopā ar pašmāju zīmolu “Skrub Cosmetics”

© Foto: publicitātes

Šogad uzņēmumam, kas ir dabai draudzīgs un domāts arī vegāniem, aprit 10 gadi kopš tika radīti pirmie skrubji. Kopš tās dienas uzņēmuma klāstā ir jau vairāk nekā 20 dažādi produkti, kas palīdz uzlabot ķermeņa aprises, ādas un ķermeņa veselību, kā arī sniegt maigu un svaiguma pilnu sajūtu gan lietošanas laikā, gan arī ilgtermiņā.  

“Skrub Cosmetics” zīmols tic, ka skaistums sākas no iekšienes, tāpēc galvenā vēlme ir iedrošināt sievietes rūpēties par sevi.

“Ar mūsu idejām par jauniem produktiem, mudinām sievietes atvēlēt laiku sev ikdienā kopšanas rituāliem, rūpējoties par ādu ar funkcionāliem un Latvijā ražotiem produktiem. Mūsu produktu mērķis ir cīņa ar dažādām ādas problēmām, kas ir lielai daļai sieviešu, piemēram, celulīts, strijas, sausa un raupja āda.” Tāpat zīmola radītāji ir pārliecināti, ka pareizi un regulāri masējot ķermeni, kā arī, ievērojot veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, iespējams mazināt ādas nepilnības. Un tas ir pietiekams iemesls, lai iepazīstinātu lasītājus ar produktiem.

Skrubji

Foto: publicitātes

19,00 EUR

Sausie kafijas skrubji ir “SKRUB” populārākais produkts. “Skrub Cosmetics” piedāvā sešus skrubjus - auzu, apelsīnu, piparmētru, kokosriekstu, meloņu un bumbieru/aprikožu.

Sausie kafijas skrubji ļaus ādai kļūt maigākai, tvirtākai un jauneklīgākai.

Masāžas laikā palīdzēs cīņā ar celulītu, sausu ādu, kā arī atjaunos veselīgu izskatu. Maltā kafija, cukurs, jūras sāls un Himalaju rozā sāls attīra ādu no novecojušajām šūnām, veicina toksīnu izvadi, kā arī uzlabo asins cirkulāciju.

Lietošana:

Uz ķermeņa:

Uzklāj skrubi uz mitras ādas, iemasē līdz 10 minūtēm un noskalo. Lietot 2-3 reizes nedēļā.

Uz sejas:

Uzklāj skrubi uz mitras sejas ādas, iemasē no 2 līdz 3 minūtēm un noskalo. Lietot 1 reizi nedēļā. Skrubi var lietot kā masku 5 minūtes pirms pīlinga procedūras, lai pabarotu un mitrinātu sejas ādu. Nelietot uz bojātas ādas. Nepieļaut nokļūšanu acīs.

Masāžas ziepes

Foto: publicitātes

9,50 EUR

Masāžas ziepes - ērts veids kā parūpēties par savu ādu ikdienā. “Skrub Cosmetics” piedāvā četras mūsu klāstā esošas masāžas ziepes - kokosriekstu, melleņu/šokolādes, kafijas un auzu masāžas ziepas.

Masāžas ziepju reljefā ir iestrādāta maltā kafija, kuras struktūra, līdzīgi kā skrubis, veicina atmirušās ādas nolobīšanos un uzlabo asinsriti. Kafijas ziepēm ir salds aromāts, kas piepildīs jūsu vannas istabu. Pretcelulīta masāžas ziepes, pateicoties formai un struktūrai, ideāli palīdz veikt dziļo masāžu problēmzonās. Ziepes ir veidotas uz ghī sviesta bāzes, kas padara ādu īpaši maiga un samtainu. Kad masāžas reljefs nomazgājas, aromātiskās ziepes lieliski kalpo kā parastās ziepes, piemēram, roku mazgāšanai, un joprojām saglabā savu aromātu un maigo iedarbību.

Masāžas ziepju sastāvā ir maltā kafija, kas rūpējas par vieglu pīlingu ikdienas lietošanai. Ziepju sastāvā ir mitrinošais ghī sviests, kas masāžas laikā baro ādu un padara to maigu un samtainu. Ziepju reljefa virsma sniedz maigu masāžu, kafija veicina asins cirkulāciju un attīra no atmirušajām ādas šūnām, padara ādu gludāku un veselīgāku.

Lietošana:

Iemasē ziepes samitrinātā ādā. Noskalo ar ūdeni.

Sejas ziepes

Foto: publicitātes

5,00 EUR

Sejas ziepes sniegs iespēju parūpēties par tavu maigo sejas ādu. “Skrub Cosmetics” piedāvā četrus mūsu klāstā esošas sejas ziepes - baltā māla, zilā māla, spirulīnas un aktīvās ogles.

Baltā māla ziepes sejas kopšanai piemērotas visiem ādas tipiem, īpaši jutīgai ādai. Tās maigi un dziļi attīra ādu no netīrumiem, baro to, kā arī absorbē lieko sebumu un attīra poras.

Zilā māla ziepes sejas kopšanai ir piemērotas visiem ādas tipiem, īpaši normālai ādai. Ziepes delikāti attīra ādu no netīrumiem, absorbē lieko sebumu un attīra poras. Tām piemīt ādu nomierinoša un mīkstinoša iedarbība.

Zaļās spirulīnas ziepes sejas kopšanai ir piemērotas visiem ādas tipiem. Tās maigi attīra, nomierina un atsvaidzina ādu.

Aktīvās ogles ziepes attīra lieko sebumu no porām, kā arī mazina piņņu un aknes rašanos. Smalkās aktīvās ogles daļiņas sasaistās ar netīrumiem un taukiem porās un attīra tās, reaģējot kā magnēts. Tējas koka eļļa mazina iekaisuma pazīmes, un mentola eļļa sniedz patīkamu un atvēsinošu efektu. Lavandas un rozmarīna ēteriskās eļļas nomierina un dziedē ādu, savukārt šī sviests to mitrina un baro. Ziepēm piemīt maiga dažādu ēterisko eļļu nomierinoša smarža.

Šampūnziepju līnija

Foto: publicitātes

No 8,00 EUR līdz 9,00 EUR

“Skrub Cosmetics” šampūnziepju līnija ir draudzīgāka videi nekā veikalos nopērkamie šampūni, jo tiek izmantots kartona iepakojums.

Pateicoties maigajam sastāvam, produkts ir drošs un piemērots lietošanai arī bērniem, kas vecāki par trīs gadiem. Ir pieejami seši šampūnziepju veidi - mango 2in1, piparmētru, lavandas, kokosriekstu šampūnziepes un avokado cietais kondicionieris, kā arī vīriešu šampūnziepes.

Mango šampūnziepes un kondicionieris divi vienā ir “Skrub Cosmetics” populārākais šampūnziepju produkts.

Mango 2in1 šampūnziepes ir lieliski piemērotas visiem matu tipiem un ir ideāls risinājums steidzīgai ikdienai, jo šampūnziepēs ir iestrādātas kondicionējošas un barojošas vielas matiem, kas palīdz tos mitrināt.

Šo produktu izvēlas gan sievietes, gan vīrieši, jo tas ir ļoti praktisks un ērts lietošanai. To sastāvā ir makadāmijas, mango eļļa, olīveļļa, šī un kakao sviests, kā arī vitamīns E. Mango 2in1 šampūnziepes maigi attīra un aizsargā matus, padarot tos zīdainus un viegli ķemmējamus.

Piparmētru šampūnziepes ir paredzētas visiem matu tipiem, bet īpaši piemērotas taukainiem matiem.

Tām ir īpašs sastāvs un atsvaidzinošs piparmētru aromāts. Šampūnziepes satur makadāmijas eļļu un olīveļļu, piparmētru lapu ekstraktu, upeņu lapiņas, kakao sviestu, kā arī vitamīnu E. Piparmētru aromāts uzmundrina un sniedz svaiguma sajūtu. Piparmētru ekstrakts ir antibakteriāls un mazina galvas ādas taukošanos. Piparmētru šampūnziepes maigi attīra un aizsargā matus, padarot tos zīdainus un viegli ķemmējamus.

Kokosriekstu šampūnziepes ir īpaši radītas krāsotu matu kopšanai, bet, pateicoties sastāvā esošajam eļļu kompleksam, tās ir piemērotas visiem matu tipiem.

Sastāvā ir makadāmijas, kokosriekstu eļļa un olīveļļa, kā arī kakao sviests. Šampūns rūpējas par matu veselību un stiprina to struktūru. Pateicoties unikālajam sastāvam un vērtīgajām eļļām, krāsa turas ilgāk, mati saglabā sākotnējo spīdumu un mirdzumu. Kokosriekstu šampūnziepes maigi attīra matus, padarot tos zīdainus un viegli ķemmējamus.

Lavandas šampūnziepes ir piemērotas bojātiem un lūstošiem matiem.

Tās satur makadāmijas eļļu, kakao sviestu, lavandas ekstraktu un olīveļļu. Sastāvā iekļauts arī vitamīns E, kas baro un spēcina matus. Īpašais sastāvs maigi attīra matus, baro tos un piešķir tiem mirdzumu. Šampūnziepēm pievienotais lavandas ekstrakts veicina matu augšanu, mazina matu izkrišanu un stiprina matu saknes. Šampūnziepēm piemīt nomierinošs lavandas aromāts, un tās rada patīkamu svaiguma sajūtu pēc matu mazgāšanas. Lavandas šampūnziepes maigi attīra un aizsargā matus, padarot tos zīdainus un viegli ķemmējamus.

Avokado cietais kondicionieris piemērots visiem matu tipiem, arī bojātiem un lūstošiem matiem.

Tā sastāvā ir matu mīkstinošā pienskābe un urea, barojošais kakao sviests, kokosriekstu un mango eļļa, olīveļļa un rīcineļļa, kas mazina matu lūšanu, kā arī stiprinošais pantenols un hidrolizētais kviešu proteīns galvas ādas kopšanai. Kondicionieri var lietot gan pēc matu mazgāšanas ar sauso šampūnu, gan arī pēc ierastā šampūna lietošanas. Kondicionierim piemīt patīkams un atsvaidzinošs aromāts. Avokado cietais kondicionieris baro un mitrina matus, padarot tos viegli ķemmējamus.

Lietošana:

Pēc matu mazgāšanas ar šampūnu, iesmērēt cieto kondicionieri matos, neskarot galvas ādu, pēc tam izskalot ar ūdeni. Izvairīties no iekļūšanas acīs.

Foto: publicitātes

Vīriešu šampūnziepes ar kokosriekstu eļļu un aktivēto ogli ir piemērotas lietošanai vīriešiem, pateicoties to barojošajam sastāvam un vīrišķīgajam aromātam. Produkts paredzēts gan matu, gan ķermeņa mazgāšanai. Šampūnziepju formula mitrina matus un dziļi attīra galvas ādu.

Šampūnziepju lietošana: iemasēt šampūnziepes samitrinātos matos pie saknēm vai ķermeņa ādā līdz tās sāk putot, pēc mazgāšanas izskalot ar ūdeni. Izvairīties no iekļūšanas acīs.

Masāžas birstes

Foto: publicitātes

23,00 EUR

Dižskābārža koka masāžas birste ar tampiko šķiedrām. Tampiko šķiedras ir izgatavotas no Meksikas tuksnešiem raksturīgā auga Agave Lechugilla. Dabiskā materiāla masāžas birstei ir garš, ērts, noņemams kāts, kas ļauj veikt pilnvērtīgu visa ķermeņa masāžu.

Masāžas birste ir paredzēta birstēšanās procedūrai ķermeņa problēmzonās.

Sausā birstēšanās stimulē asinsriti un veicina asins pieplūdumu ādas virsējā slānī, kas ilgtermiņā mazina celulītu, strijas un citas ādas problēmas.

Lietošana:

Sausā birstēšanās masāža 1-3 reizes nedēļā. Procedūra jāveic pirms iešanas dušā vai vannā. Uz ādas nedrīkst būt krēmi vai citi mitrinoši līdzekļi. Izmantojot masāžas birsti, ar apļveida kustībām masējiet problēmzonas.

Dzīvesstils

Vai savās mājās cīnāties ar augļu mušu bariem? Kā no tām atbrīvoties uz visiem laikiem? Kas ir tie sīkie kukaiņi, kas lidinās virtuvē? Kāpēc to ir tik daudz? Kāpēc tik grūti no tām atbrīvoties?

Svarīgākais