“Dzintars” lūpu balzami, kas baro, mitrina un aizsargā lūpas

© Publicitātes foto

Modernais “Dzintars” ir attīstījies un uzlabojis savus produktus, lai tie būtu dabīgāki, kvalitatīvāki un iemiesotu visjaunākos zinātnes sasniegumus. Visos produktos ir vismaz 95% dabīgo sastāvdaļu.

Lūpu balzams, kas nodrošina lūpām aizsargājošu, mitrinošu un barojošu pārklājumu, ir tas, kas vajadzīgs - gan ziemas salā, gan vasaras svelmē. Kas vajadzīgs vasarā, lai nodrošinātu lūpām pašu labāko aizsardzību?

Barojošs lūpu balzams “Dzintari”

Publicitātes foto

3,99 EUR

Maigi barojošs un mitrinošs lūpu balzams novērš lūpu sprēgāšanu un satur UV filtrus. Silts augļu un ziedu aromāts ar persika un aprikozes notīm.

Mitrinošs lūpu balzams “Kolka”

Publicitātes foto

3,99 EUR

Ilgstoši un efektīvi mitrina un pasargā lūpas no sausuma. Klasisks aromāts ar svaigām vijolītes ziedu notīm.

Balzams jutīgām lūpām “Tūja”

Publicitātes foto

3,99 EUR

Lūpu balzams maigi rūpējas par jutīgām lūpām. Sastāvā esošais alantoīns sniedz papildu aizsardzību, padarot lūpas mīkstas un zīdainas.

Aizsargbalzams lūpām “Dubulti”

Publicitātes foto

3,99 EUR

Efektīvi aizsargā lūpas no saules, vēja un sala, palīdzot saglabāt lūpu dabisko skaistumu. Dabīgs citrusa aromāts ar bergamota un garšvielu notīm.

Dzīvesstils

Kartupeļi “au gratin” ir iepriekš vārītu kartupeļu šķēles, kas vārītas krējumā un pārklātas ar sieru, kas veido gratīnu. Savukārt gratin dauphinoise ir ēdiens, kas gatavots no plānās šķēlītēs sagrieztiem iepriekš termiski neapstrādātiem kartupeļiem, kas tiek pagatavoti krējumā.