Mīkstas un zīdainas rokas kopā ar “Dzintars”

© Publicitātes foto

Par rokām jārūpējas un ne tikai pie manikīra, veicot ikmēneša roku sakopšanu. Viens no palīgiem, lai saglabātu maigu ādu, vēl aizvien ir roku krēms. Tas būs izcils sabiedrotais, lai barotu un mitrinātu roku ādu.

Tāpat svarīgi lietot krēmu pēc roku mazgāšanas ar ūdeni, jo tas palīdz izvairīties no ādas dehidratācijas, kā arī jālieto krēmu brīžos, ja jūt, ka āda ir kļuvusi sausa. Aplūkosim, kādus roku krēmus piedāvā “Dzintars” .

Mitrinošs roku krēms “Kolka”

Publicitātes foto

3,90 EUR

Atjauno mitruma līmeni, padarot roku ādu mīkstu, zīdainu un tvirtu. Aktīvo dabīgo ingredientu komplekss ar alveju, fermentētu melno tēju, priežu un rozmarīna ekstraktiem palīdz uzlabot ādas elastību, baro un atjaunina to.

Barojošs roku krēms “Dzintari”

Publicitātes foto

3,90 EUR

Dziļi barojošs, atjauninošs roku krēms ar makadāmijas, kokosa eļļām un fermentētu melno tēju. Šis komplekss intensīvi baro un mitrina roku ādu, padarot to mīkstu un zīdainu. Īpaši piemērots sausai, raupjai ādai.

Roku aizsargkrēms “Dubulti”

Publicitātes foto

3,90 EUR

Aizsargājošs roku krēms īpaši sausai un bojātai ādai. Krēma sastāvā ir šī sviests, vaski un alatoīns, kas nodrošina aizsardzību pret mazgāšanas līdzekļu kaitīgo ietekmi un ārēju kairinājumu.

Kādas dāvanas "Dzintars" piedāvā māmiņām, lasiet šeit.

Dzīvesstils

Sports ir ne tikai veids, kā uzturēt labu fizisko formu, bet arī pozitīvi ietekmēt garastāvokli, uzlabot veselību un stiprināt imunitāti. Turklāt daudz dzirdēts, ka aktīvs dzīvesveids var būtiski uzlabot gremošanas sistēmu, regulāras fiziskās aktivitātes spēj palīdzēt cilvēkiem ar sliktu miegu vai arī tiem, kas cieš no depresijas.

Svarīgākais