© Publicitātes foto

Meklējot savu iekšējo mēnessgaismu, kas liks tev mirdzēt jebkurā diennakts stundā, neslēp savu kosmētikas maciņu, bet gan izvēlies tā saturu ar īpašu rūpību.

Vaigu sārtums un pūderis ir tie, bez kuriem mūsdienās sievietes vairs nevar iztikt, pateicoties to unikālajām spējām - izcelt dabīgo skaistumu un piešķirt ādai mirdzumu. To lietošana ir elementāra.

Kopā ar DOUGLAS esam sarūpējuši trīs produktus, kas noderēs ikvienai sievietei.

Turklāt DOUGLAS tic, ka tagad skaistuma pasaule ir vēl tuvāk. Atliek doties uz skaistumkopšanas paradīzi, lai izvēlētos jaunākās aktualitātes, kas ļaus justies skaistai un pārliecinātai par sevi.

Pūderis

Publicitātes foto

Douglas Make Up Highlighting Powder ir mirdzums, bez kura nevēlēsities iztikt. Mirdzošais pūderis ar pērļu daļiņām piešķir ādai unikālu mirdzumu un uzlabo dabisko skaistumu.

Zīdaina tekstūra palīdz uzlabot sejas vaibstus un noslēpt nelielas nepilnības, padarot ādu gludāku.

Īpaši vieglais pūderis saplūst ar ādu un atstaro gaismu, radot gludu, stiklam līdzīgu mirdzumu.

Vaigu sārtums

Publicitātes foto

Douglas Make Up Perfect Touch šķidrais vaigu sārtums no Douglas kolekcijas piešķir sejas ādai perfektu spilgtas krāsas pieskārienu. Īpaši krēmīgā, bezsvara tekstūra nemanāmi iesūcas ādā un nemanāmi sajaucas, lai iegūtu svaigu un dabisku skatienu. Turklāt vaigu sārtumu var viegli uzklāt ar otu, sūkli vai ar pirkstiem.

Pūderis

Publicitātes foto

Douglas Make Up Honey Glow Powder: Sweet Like Honey medus mirdzuma pulveris no Douglas kolekcijas piešķir ādai neticami krāšņu mirdzumu.

Unikālā dizainā, kas atgādina šūniņas, ir četri mirdzoši marķiera toņi, kas lieliski harmonizējas viens ar otru un glaimo absolūti visiem ādas tonim.

Noslēpums: zīdainā pulvera formula satur vissmalkākās daļiņas, kas iespaidīgā veidā atstaro dabisko gaismu, piešķirot sejas krāsai dzirkstošu toni.

Raksts tapis sadarbībā ar "Douglas Latvija".

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv