Latvijas mantojums "Dzintars" ar vilinošām atlaidēm steidz priecēt 8. martā

© Publicitātes foto

Kopā ar iemīļotā zīmola “Dzintars” sarūpētajām atlaidēm esmu sagatavojusi īsu ceļvedi, kas palīdzēs sagatavoties Starptautiskajai sieviešu dienai.

Jau kopš 1951.gada zīmols “Dzintars” ir neatņemama Latvijas skaistumkopšanas sastāvdaļa. Par to ir pārliecinājies katrs, kurš dod priekšroku plašajam “Dzintara” piedāvājuma klāstam.

Aplūkosim astoņas dāvanu izvēles. Turklāt daži produkti ir ar satriecošām atlaidēm, īpaši kā radītas 8. martam. Izvēlies dāvanas, kas runā pašas par sevi. Un tādas nenoliedzami ir “Dzintars” sortimentā.

Dāvanu komplekts Dunte

Publicitātes foto

EUR 114.44 EUR 91.54

Iegādājoties šo komplektu, būs sajūta, ka esi izvilcis vislielāko zivi ezerā, jo šajā komplektā ir viss, ko sirds kāro. Ražotāji saka, ka šis komplekts ir radīts pilnvērtīgai sejas ādas kopšanai. Turklāt vērtīga un noderīga dāvana ir labākā dāvana. Komplektā ietilpst dziļi attīrošas putas ar sodu, atjaunojošs krēms ar C un F vitamīniem, nostiprinošs bagātīgs krēms kaklam un dekoltē ar C un F vitamīniem, atjaunojošs acu krēms, kā arī antioksidantu koncentrāts “Dunte” ar C vitamīnu un īpaši aktīvs nakts krēms “Dunte” ar retinolu.

Dāvanu komplekts Mazā Dunte

Publicitātes foto

EUR 69,96 EUR 55,96

Saņemot šo dāvanu, smaids nezudīs, jo tajā ietilpst izgaismojošs losjons, atjaunojošs krēms ar C un F vitamīniem, nostiprinošs bagātīgs krēms kaklam un dekoltē, kā arī atjaunojošs acu krēms.

Dāvanu komplekts Lilac of Riga

Publicitātes foto

EUR 67,90 EUR 54,32

Komplektā ir gan smaržas, gan ķermeņa krēms, gan arī suflē vannai un dušai.

White Amber Eau de Parfum

Publicitātes foto

EUR 45,00 EUR 36,00

Smaržas jau sen ir viena no populārākajām dāvanām sievietēm. “White Amber”- smarža ir tā, kas izstāstīs tavu stāstu. Ikoniskās smaržas “Rīdzinieces noslēpums” ir paslēpušās ar nosaukumu “White Amber”. Un tās radītas, domājot par Latvijas pārliecinātajām un iedvesmojošajām sievietēm.

Lilac of Riga Eau de Parfum

Publicitātes foto

EUR 45,00 EUR 36,00

Smaržas izvēle “Lilac of Riga”, ko ražo “Dzintars”, ir ne tikai īpaša dāvanas izvēle, bet arī aktualitāte, jo ir klāt pavasaris un daba mostas. Šīs smaržas palīdzēs gaidīt pavasari kopā. “Dzintars” atklāj, ka saldās pamatnotis - jasmīns, heliotrops, plūmju sīrups un pačūlija, kas aromātā ienes vairāk krāsu, ļaus palūkoties uz pasauli caur ceriņkrāsas brillēm. Noslēgumā - piesātinātās ambras un pikantās klinšu rozes, kanēļa, tabakas un sandalkoka notis - atstās paliekošu iespaidu.

Dāvanu komplekts Mazais Melnsils

Publicitātes foto

EUR 23,97

Lai arī šis dāvanu komplekts šobrīd nav akcijas piedāvājumā, jāatzīst, ka tam ir draudzīga cena. Turklāt “Melnsils” īpaši kopjošā līnija problemātiskai ādai un ādai ar noslieci uz pinnēm palīdzēs likvidēt nepilnības un normalizēs ādas komforta līmeni ikdienā. Komplektā ietilpst 3-in-1 attīrošs līdzeklis, līdzsvarojošs toniks, kā arī līdzsvarojošs gels-krēms.

Dāvanu komplekts Roja

Publicitātes foto

EUR 34,96

Mitrinošais komplekss ar augu izcelsmes ogļhidrātiem efektīvi palīdzēs uzturēt ādas dabisko mitruma līmeni. Ražotāji neslēpj, ka priežu mizas ekstrakts veic antioksidanta funkciju, bet baikalīns atjauno šūnas un paātrina vielmaiņas procesus. Komplektā atradīsi attīrošās putas, mitrinošo toniku, micelāro ūdeni 3-in-1 un mitrinošo fluīdu.

Dāvanu komplekts Asari”

Publicitātes foto

EUR 22,76 EUR 18,20

Šī ir noderīga un vērtīga dāvana, jo rūpes par mutes dobumu ir svarīgas. Šajā komplektā ietilpst apelsīnu un piparmētru zobu pasta, upeņu zobu pasta, kas varētu šķist kas neierasts garšas ziņā, zobu birste un atsvaidzinošs mutes eliksīrs ir komplektā kā bonuss.

Dodies uz "Dzintars" un izvēlies dāvanu pats!

Dzīvesstils

Domāšanas temps mēdz būt izšķirīgs situācijās, kad nepieciešama ātra reakcija. Ir cilvēki, kas ātras reaģēšanas iemaņas izmanto profesionālajā darbībā, kļūstot par specvienības kareivjiem, pilotiem vai smalkiem ķirurgiem, kad sekundēs pieņemti lēmumi nosaka dzīvību cenu.

Svarīgākais