Kima Kardašjana atklāj savu matu kopšanas noslēpumu

© Scanpix.com

Uzņēmējas, TV personības, modeles, kā arī aktrises Kimas Kardašjanas ikdienas gaitām “Instagram” seko 364 miljoni sekotāju. Jāteic, ka tik iespaidīgs sekotāju skaits ir vien retajam.

Pat Baraka Obamas dzīvei seko 36,5 miljoni sekotāju, kas, salīdzinot ar Kimu, ir “spļāviens jūrā”. Turklāt tikko pieminētā statistika apliecina to, ka viņas personība ir autoritāte plašajā pasaulē. Arī Latvijā, kur viņas vārds arī nav svešs.

Kardašjana savas dzīves laikā ir radījusi veselu impēriju. Izveidojot savu kosmētikas līniju “SKKN BY KIM”, viņas ietekme skaistumkopšanā ir jūtama no pirmās dienas.

Scanpix.com

Tāpat uzņēmēja ir pazīstama ar saviem biezajiem un spīdīgajiem matiem, kas izrādās tiek kopti pēc īpašas matu kopšanas receptes, kas, iespējams, tūlīt pat pārsteigs, jo izrādās, ka šis “brīnumlīdzeklis” nav nopērkams frizētavās.

Kima Kardašjana atklāj savus matu kopšanas ikdienas paradumus mājaslapā poosh.com, uzsverot, ka biezus, spīdīgus un spēcīgus matus vēlas ikviena sieviete:

Atklāšu manu matu noslēpumu un dalīšos ar recepti. Tas ir rīsu ūdens. To veicot, esmu pamanījusi matu atšķirību pirms un pēc. Atšķiras matu augšana un biezums.

Foto: Pexels.com

Izrādās, ka daudzas austrumu valstis jau gadiem ilgi izmantojušas šo dabisko recepti, atklājot rīsu dziedinošās un barojošās priekšrocības, kā arī pozitīvo ietekmi uz matiem. Dalīšos ar recepti, ar ko ir iespējams iegūt spēcīgus, veselus un spīdīgus matus. Gluži kā man.

Foto: Pexels.com

Matu kopšanas recepte

  • Noskalot nevārītus rīsus (1 glāzi) un notecināt ūdeni.
  • Iebērt tīros rīsus bļodā un pievienot 1 līdz ½ tasīti ūdens.
  • Ļaut rīsiem nostāvēties 24 stundas, lai rīsi sāktu rūgt.
  • Pēc tam rīsus nokāst un saglabāt ūdeni.
  • No sākuma izmazgāt matus ar šampūnu un tos izskalot.
  • Slapjos matos iemasēt rīsu ūdeni un ļaut tiem pastāvēt vismaz 20 minūtes, var arī ilgāk, līdz pat stundai;
  • Pēc tam matus kārtīgi izskalot.

Ieteicams veikt 1 - 2 reizes nedēļā, lai iegūtu vēlamo rezultātu.

Dzīvesstils

Vai zināji, ka veselīgāko superēdienu var izaudzēt savā dārzā? 10 dārzeņi, kas ir īsti superprodukti. Dārzeņu audzēšana dārzā ir ne tikai veselīgs uzturs, bet arī nodarbošanās brīvajā laikā. Pašmāju superprodukti ne tikai garšo labāk, bet arī ir veselīgāki.

Svarīgākais