© Publicitātes foto

Viens no svarīgākiem priekšnoteikumiem skaistam izskatam un labai pašsajūtai  ir fiziskās aktivitātes, labs miegs, sabalansēts uzturs un svaigs gaiss.

To mūsdienās, šķiet, zina katrs. Taču tikpat svarīgi ir regulāri attīrīt savu organismu, veicot organisma attīrošās procedūras.

Viena no jau zināmām un ļoti iecienītām ķermeņa procedūrām, kas palīdz veikt attīrīšanos, ir vakuummasāža.

Publicitātes foto

Vakuummasāža nodrošina plašu ķermeņa estētisko vajadzību klāstu - cīņa ar celulītu, strijām, saistaudu vājumu un tūsku. To var pielietot sagatavošanās procesā pirms plastikajām operācijām, kā arī pēcoperāciju periodā.

Vakuummasāža labvēlīgi iedarbojas uz limfas plūsmu, atbrīvojot organismu no atkritumvielām, kas nodrošina jaunu uzturvielu un skābekļa ātrāku nokļūšanu šūnās.

Vakuummasāžas aparāts ar zemu vai augstu negatīvo spiedienu, kas tiek regulēts individuāli pēc katra klienta jūtības pakāpes, atbrīvo audus no sārņiem. Tas ir svarīgi celulīta ārstēšanai, lai iegūtu gludu un veselīgu ādu.

Bieži nākas uzklausīt klientu sūdzības par tūsku. Vakuummasāža izvada no audiem lieko šķidrumu, kas ir tūskas pamatā. To iespējams pielietot gan sejai, gan ķermenim, iegūstot maksimālu vēlamo rezultātu.

Publicitātes foto

Vakuummasāža uzlabo mikrocirkulāciju, tās rezultātā paplašinās kapilāri un šūnas tiek labāk apgādātas ar skābekli un barības vielām, kā arī tiek veicināts tauku šūnu metabolisms.

Vakuummasāžu veiksmīgi pielietoto striju, kā arī jaunu un jau savilkušos rētaudu ārstēšanā.

Ar vakuummasāžu iespējams apstrādāt un formēt dažādas ķermeņa daļas - vēderu, gurnus, aukšdelmus (arī nostiprināt aukšdelmu iekšpuses). Vakuums stimulē audu dziļākos slāņus, aktivizē elastīna un kolagēna veidošanos, kas uzlabo ādas tonusu.

Ar vakuummasāžu iespējams mazināt muskuļu saspringumu un smaguma sajūtu kājās.

Publicitātes foto

Šo procedūru izmanto krūšu apjoma koriģēšanai, nelielas krūšu asimetrijas korekcijai bez ķirurģiskas iejaukšanās un medikamentiem. Īpaši šī procedūra ieteicama jaunajām māmiņām pēc bērna barošanas perioda.

Ar vakuummasāžu veiksmīgi var koriģēt un uzlabot arī sēžu, padarot to tvirtāku un formīgāku.

Vakuummasāžu pielieto mīmikas grumbiņu izlīdzināšanai, ādas tonusa uzlabošanai, liftinga efektam, asinsvadu sieniņu stiprināšanai, dubultzoda samazināšanai, rehabilitācijas periodā pēc sejas plastiskās ķirurģijas, rētaudu mīkstināšanai, izlīdzināšanai un uzlabošanai.

Publicitātes foto

Vakuummasāža ir neinvazīva un efektīva procedūra, ko iespējams pielietot gan sejai, gan ķermenim, lai vasaru jūs varētu sagaidīt ar tvirtu, starojošu ādu un neatvairāmām ķermeņa formām.

Publicitātes foto

Riga Wealth Weyergans, Veselības un skaistuma centrs

www.weyergans.lv

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv