© Publicitātes foto

Aizejošais gads mums ir parādījis, ka iedvesma ideālam grimam ir meklējama...  dzērienos. No espreso un latte kosmētikas līdz zemeņu piena nagiem un cherry cola lūpām.

Otrā tendence ir atgriešanās pie 2000.gada (jeb Y2K) skaistuma ideāliem un zilu acu ēnas jeb “mazgāti džinsi” ir visskaļākais vārds, kas izskanējis.

Matcha latte

Šī gardā toņu palete ir ideāli piemērota arī mājas svinībām un darba ballītēm. Un, lai būtu ne tika trendā, bet arī sasauktas ar gaidāmo Pūķa gadu, ieskatam, kā ar zaļām ēnām un matcha acu zīmuļiem izskatīties satriecoši.

Publicitātes foto

1.darbība: sagatavojiet pareizi

Pirms ienirt garšīgajā matcha latte kosmētikas pasaulē, ielieciet pamatus. Uzklājiet uzticamu bāzi (primer), lai nodrošinātu, ka pamatne paliek neskarta visas dienas garumā. Galu galā jūs nevēlaties, lai jūsu matcha iedvesmotais skaistums izgaist ātrāk nekā rīta migla.

Publicitātes foto

2.darbība: pagatavojiet mirdzošu bāzi

Tagad ir pienācis laiks sagatavot “audeklu”. Šis izskats ir saistīts ar mirdzumu. Izvēlieties vieglu, izgaismojošu tonālo krēmu, kas piešķirs rasas mirdzumu. Neaizmirstiet uzlikt caurspīdīgu pūderi, koncentrējoties uz uzacu zonu. Šis solis ir ļoti svarīgs, lai novērstu nevēlamus smērējumus, pirms sākt strādāt pie zaļajiem plakstiņiem.

3.darbība - Eye Candy

Lūk, kur notiek burvība. Acu ēnas ir matcha latte grima sirds un dvēsele. Sāciet, pārklājot visu plakstiņu ar neitrālu nokrāsu, izmantojot mīkstu otu. Pēc tam izveidojiet dziļumu, uz plakstiņa krokas uzklājot nedaudz tumšāku nokrāsu. Pēc tam izvēlētā matcha krāsas ēna. Pārlieciet to pāri plakstiņam un, ja jūtaties azartiska, var arī gar apakšējo skropstu līniju. Pabeidziet ar kaķa acu laineri un kārtu (vai trīs) skropstu tušas.

Publicitātes foto

4.darbība: bronzeris, sārtums un izcelšana

Matcha latte grims nav paredzēts tikai acīm; tas attiecas uz visu izskatu. Uzklājiet nedaudz bronzeni, šķipsniņu vaigu sārtuma un nedaudz marķiera, lai izgaismotu sejas augstākos punktus. Padomājiet par vaigu kauliem, uzacu kauliem, acu kaktiņiem, deguna tiltu un kupidona loku. Rezultāts? Mirdzoša, saules skūpstīta āda, kas lieliski papildina zaļās tēmas skatienu.

5.darbība: lūpas

Izvēlieties miesas krāsas vai nākamā gada krāsu - aprikožu - toni. Pēc tam fiksējiet savu izskatu ar fiksējošu aerosolu, lai nodrošinātu, ka grims noturas visas nakts garumā.

“Washed Denim”

Publicitātes foto

Mūžīgi mainīgajā skaistuma tendenču karuselī “mazgāta džinsa” acu grims ir jaunākā parādība, kas piesaista uzmanību. Un līdz ar to pasaule ir aplaimota ar vēl vienu atgriešanās tendenci no krāšņās 2000. gadu ēras.

Sprādziens no pagātnes

Publicitātes foto

Pirms iedziļināmies šīs tendences detaļās, neliels atskats vēsturē. Zilas acu ēnas nav jaunpienācējs skaistumkopšanas jomā. Patiesībā tās ir pastāvējušas gadsimtiem ilgi - mēs runājam par seno ēģiptiešu laikiem. “Ēģiptes zilais” bija kopš Nefertiti un Kleopatras laikiem.

Publicitātes foto

Tagad “Washed Denim” acu grims ievada nākamo zilo acu ēnu vilni. Tas ir mājiens tādām meitenēm kā Parisa Hiltone, Kristīna Agilera, Andželina Džolija un Britnija Spīrsa.

Mūsdienu pavērsiens

Publicitātes foto

Šodienas “mazgātā džinsa” acu grims nav tikai vienkāršas, matētas zilas acu ēnas. Tas ir gludāks, noskaņotāks un izsmalcinātāks. Grima mākslinieki dod priekšroku tumšākam, matētam džinsa zilam tonim, kas nevainojami sader ar melnu laineri un papildina visus ādas toņus.

Vai vēlaties iekustināt “mazgāta džinsa” acu grima tendenci? Sāciet ar acu ēnu bāzi. Pārvelciet matētu džinsa zilu nokrāsu pāri plakstiņam, ļaujot krāsai spīdēt. Lai iegūtu papildu impulsu, paspilgtiniet acu grimu ar mirdzošu acu ēnu. Ādu un lūpas jākrāso dabiskas, lai acis ieņemtu galveno vietu.

Publicitātes foto

Noslēgumā jāsaka, ka “mazgāta džinsa” acu grima tendence ir apliecinājums zilo acu ēnu noturīgajai pievilcībai. No senās Ēģiptes līdz 2023. gada spožajām ballītēm - zilas acu ēnas nekad nav zaudējušas savu pievilcību. Neatkarīgi no tā, vai izvēlaties matētas ēnas vai ar gliteriem, džinsa iedvesmoti toņi ir šeit, lai paliktu, pierādot, ka patiess zilais skaistums ir mūžīgs.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv