JaunMēness Skorpionā - vai esi gatavs patiesībai?

© Publicitātes foto

Jaunmēness skorpionā  - 13.novembris plkst 11.27. JaunMēness Skorpionā ir viens no spēcīgākajiem un dziļāko transformāciju JaunMēnešiem. Kā zināms, Skorpions ir ļoti intensīva, mistiska zīme, nāves un atdzimšanas zīme.  Zīme, kas transformē arī tad, ja mēs to nevēlamies. Skorpions nelūdz, neglāsta. Tas iedzeļ, lai modinātu.

TU NO SEVIS NENOSLĒPSIES - ir šī JaunMēness viens no galvenajiem uzdevumiem. Skorpions rada emocionālus satricinājumus, šokējošas atklāsmes, baiļpilnas sajūtas. Tas nodedzina vecos modeļus līdz zemei ​​un paver ceļu jaunām enerģijām.

Tas liek nomirt, lai piedzimtu no jauna. Tas rada pārmaiņas, kas vajadzīgas mūsu dziļākajai izaugsmei un garīgajai evolūcijai. Tikai nokāpjot savās dzīlēs, savos tumšākajos kambaros, saskaroties ar nāves sajūtu, mēs patiesi saprotam, ko nozīmē dzīvot. Kur rodama gaisma, kā atdzimt savā spēkā un starot savā dzīvībā.

Publicitātes foto

JaunMēness Skorpionā liek novilkt visas savas maskas, ko tik pārliecinoši velkājam ikdienā. Vairs nenoslēpsies no sevis un savām dziļākajām emocijām, bailēm, traumām, rētām... Skorpions ir nāves un atdzimšanas zīme. Un tādēļ zem šī JaunMēness notiek intensīvas pārmaiņas neatkarīgi no tā, vai to gribam vai nē. Mums ir izvēle, vai nu uzņemties atbildību vai ieslīgt upura lomā. Skorpions rāda skaidras zīmes, spilgtas norādes, aktivizē situācijas, cilvēkus, notikumus, ar kuriem mums ir jāstrādā.

Apkārtējā pasaule spoguļo tās īstās patiesības, kas mīt mūsos un kuras līdz šim esam tik veiksmīgi slēpuši. Taču šobrīd ir pienācis laiks patiesībai. Laiks, lai atzītu paši sev, kā patiesībā ir.

LAIKS, LAI SEVI DZIEDINĀTU - tas ir otrs svarīgākais šī JaunMēness uzdevums.

Publicitātes foto

Šis JaunMēness ir šeit, lai atklātu mūsu dvēseles plānu un patiesos mērķus. Taču, lai tos atrastu, būs jānirst dziļi. Skorpions mīl noslēpumus un neapstāsies, kamēr neatklās patiesību. Dodies savos dziļajos ūdeņos un neapstājies, kamēr neatradīsi savas slēptākās bailes. Ir pienācis laiks satikt savas bailes.

Tu sirds dziļumos zini savu ceļu. Tu zini savus uzdevumus, atbildības un savu potenciālu. Tad, kāpēc Tu joprojām ļauj bailēm sevi stādināt? Stādināt no dzīves, kuru patiesībā Tu vēlies dzīvot. Tu zini, kā Tu gribi dzīvot. Tu zini, kas Tu esi un kas Tu neesi. Tev ir tik daudz ko dot pasaulei. Taču kamēr bailes ir Tevī, tās turpina stādināt…

Publicitātes foto

Bet Tu taču zini - NO SEVIS NENOSLĒPSIES! Tādēļ transformē savas bailes spēkā, savu tumsu - gaismā, savas sāpes - viedumā. Savas rētas - ZELTĀ.

Vai Tu esi satraukts? Vai Tu jūties nepārliecināts? Vai šaubies, ka Tev izdosies?

Mēs bieži vien baidāmies no neveiksmes, bet tikpat bieži arī baidāmies no panākumiem. Mēs varam baidīties no ceļa, kas mums būs jāiet, lai sasniegtu savas vīzijas un domājam, ka nebūsim pietiekami spēcīgi, lai to noietu. Mēs nezinām, kā būs dzīvot savu sapņu dzīvi.

Publicitātes foto

Mēs nezinām, kādi mēs būsim, ja piepildīsim savus sapņus. Mēs nezinām, ar kādiem šķēršļiem saskarsimies. Un nezinām, kurš zaudēs vai iegūs šajā ceļā. Mēs nevaram paredzēt nākotni.

Un patiesība ir tāda, ka mēs nekad neuzzināsim neviena mūsu plāna iznākumu. Tomēr, mēs varam atļaut sev SĀKT. DROSMĪGI SĀKT. Un doties sev paredzētājā nezināmajā ceļā. Kad sākam iet savu ceļu un visas savas bailes, nedrošības, nepārliecinātības nododam Augstāko Spēku pārziņā, mēs iegūst milzu spēku. Tas ir tas spēks, ko Skorpions vēlas, lai mēs katrs sevī apzinātos.

Publicitātes foto

Skorpions māca mums drosmi un stringru stāju, lai stātos pretī savām bailēm. Un vienmēr atgādina - TU ESI SPĒCĪGĀKS PAR SAVĀM BAILĒM. Bailes ir tikai ķīmiski savienojumi mūsos. Un mainot to sastāvu, mēs varam mainīt baiļu spēku. Un kas gan var mainīt šo sastāvu? Pirmām kārtām, patiesa, dziļi patiesa, tīra mīlestība pret sevi. Pārliecība par sevi. Piedošana no sevis. Ticība caur sevi.

Publicitātes foto

Šajā JaunMēnesī ieklausies savā intuīcijā. Tā būs tā mazā balstiņa, kura Tev sūtīs skaidras atbildes. Dažas no tām parādīsies kā fiziskas sajūtas vai pat gaismas uzplaiksnījumi. Citas atskaņosies nejauši klausītā dziesmā vai izlasītā tekstā. Skorpions pastiprina mūsu intuīciju. Ļaujies un uzticies tai. Tava intuīcija ir saistīta ar zināšanām, kas nāk no Visumu Lielās Bibliotēkas. Tā zina vairāk nekā Tavs apzinātais prāts. Uzticies. Klausi un saklausi. Redzi un saredzi. Jūti un sajūti.

JaunMēness vienmēr ir par jauniem sākumiem. Skorpions ir pārvērtību, transformāciju zīme. Tas spēj pārvērst jebkuru enerģiju par kaut ko citu. Kad

Tu atpazīsi, kas ir Tavas bailes, Skorpions dos Tev enerģiju tās pārvērst spēkā. Uzticieties sev un savai intuīcijai.

Ir svētīgi šobrīd lūgt dziedinošo enerģiju no Visuma. Vai tās ir lūgšanas, spēka vārdi, mantras… galvenais dod Visumam ziņu, ka vēlies sākt un esi uz jauna ceļa sākuma.

Publicitātes foto

Pirmajā Mēness dienā raksti savus nodomus, lūgumus. Pavēro savas dzīves situācijas, iespējas un izaicinājumus. Novērtē posmus un ciklus, kuriem, iespējams, būs jāiet cauri, lai patiesi sevi transformētu.

Atbildi uz dziļajiem dvēseles jautājumiem.

  • Vai es runāju un dzīvoju savu patiesību?
  • Vai es nēsāju vecas emocijas un aizvainojumus?
  • Vai es atkal un atkal esmu iestrēdzis tajos pašos ciklos?

Publicitātes foto

Izmanto emocijas kā ceļa zīmes. Izveido sarakstu ar savām dziļajām emocijām un kādās dzīves jomās tās šobrīd tā izjūti.

JaunMēness Skorpionā prasa mums veikt lielus darbus, dziļus darbus, dvēseles darbus. Un tikai caur šiem darbiem, mēs varam gūt patieso dziedināšanu un atdzimt savā visspožākajā gaismā.

Visums rāda un norāda, bet brīvā griba pieder tikai Tev. KO TU DARĪSI?

Publicitātes foto

Svarīgākais