Efektīvākās slaidinošās ķermeņa kopšanas procedūras

© Publicitātes foto

Reizēm gadās, ka pat tiem cilvēkiem, kas dzīvo maksimāli veselīgu dzīvesveidu, regulāri sporto, ievēro treneru un uztura speciālistu ieteikumus, tomēr, lai būtu pilnībā apmierināti ar spoguļattēlu, ir nepieciešama neliela palīdzība.

Tādēļ skaistumkopšanas nozare piedāvā plašu klāstu ķermeņa estētikas procedūru un tehnoloģiju, kas nemitīgi tiek papildināti ar jaunumiem.

Lūk divas efektīvas procedūras, kas ir jaunums Latvijas skaistumkopšanas industrijā.

Kriolipolīze/aukstuma terapija, ķermeņa modelēšana

Publicitātes foto

Inovatīva procedūra taukaudu samazināšanai un ķermeņa formēšanai. Kriolipolīzes procedūrās pielieto kontrolētu zemu temperatūru, kas atbilst tauku šūnu sasalšanas punktam. Daļa no sasaldētajām tauku šūnām atmirst un sadalās. Vielmaiņas procesi sašķeltos taukus pārstrādā, bet atmirušās šūnas tiek dabīgi izvadītas no organisma.

Publicitātes foto

Terapija ir piemērota īpaši sarežģītu ķermeņa zonu apstrādei, kuras ir grūti koriģēt ar diētu un fiziskiem vingrinājumiem, tā ir piemērota visiem ādas tipiem un paredzēta gan sievietēm, gan vīriešiem. Rezultāts redzams jau pēc pirmās procedūras, bet lielākoties klienti veic 2 - 4 procedūras.

Augstas intensitātes elektromagnētiskā muskuļu stimulācija

Publicitātes foto

Procedūra ir efektīvs risinājums muskuļu stiprināšanai, maiga un nesāpīga metode ķermeņa tonizēšanai un slaidā silueta veidošanai.

Procedūras efektu nodrošina augstas intensitātes elektromagnētiskās muskuļu stimulācijas tehnoloģija. Aplikatori ģenerē magnētisko lauku, kas stimulē vēdera, kāju vai sēžamvietas muskuļu apvidus uz piespiedu, nepārtrauktām un līdz ar to ārkārtīgi efektīvām kontrakcijām. Terapija pacientam ir viegla un nesāpīga. Jau pēc dažām sesijām var redzēt skaidru muskuļu pieaugumu un silueta izmaiņas.

Un pārbaudītas vērtības.

VelaShape - сelulīta ārstēšana un ķermeņa apkārtmēra samazināšana

Publicitātes foto

VelaShape ir Latvijā jau ir pazīstama, pierādījusi savu efektivitāti un ieguvusi daudzu klientu atzinību.

Kombinētā infrasarkano staru un radioviļņu enerģija iedarbotos gan uz ādas virsmu, gan arī nodrošinātu ādas un zemādas dziļo audu taukšūnu, fibrozo sieniņu karsēšanu. Iedarbojoties uz taukaudiem ar infrasarkanajiem stariem un radioviļņiem, tie sakarst, tiek veicināta tauku šķelšanās, kuras rezultātā samazinās taukšūnu apmērs, bet sairušais materiāls tiek pārvietots uz limfmezgliem un izvadīts dabiskā metabolisma ceļā. Vienlaikus iedarbojas arī pulsējošā vakuuma masāža un speciāli projektētie mehāniskās masāžas rullīši, tas ievērojami uzlabo mikrocirkulāciju, palielina limfu drenāžu un palīdz likvidēt vielmaiņas produktus. Ar radioviļņiem un infrasarkanajiem stariem tiek veicināta jauno kolagēna šķiedru sintēze, kļūst stingrākas jau pastāvošās kolagēna šķiedras, samazinās taukšūnas, sašaurinās to membrānas, un ļenganā un brīvā āda kļūst stingrāka, nospriegotāka.

Ar uzkrāto siltuma enerģiju process turpinās arī pēc procedūras, samazinās taukaudu un ķermeņa apjoms, palielinās limfas drenāža, vielmaiņa, mazinās taukaudu apmērs. Uzlabotā mikrocirkulācija un limfas drenāža ir būtiski veselas ādas komponenti.

Kavitācija - taukaudu iznīcināšana ar zemfrekvences ultraskaņas palīdzību

Publicitātes foto

Ierīce rada akustisko vilni, kas taukaudos veido burbulīšus, kuriem plīstot, tiek iznīcinātas taukšūnas. Efektīvākā procedūra apvienojumā ar pulsējošo vakuumu, kas palīdz izvadīt sašķeltās taukšūnas. Ieteicamais kurss 3-5 reizes ik pa 10 dienām. Nepieciešams apvienot ar vakuummasāžu un mehānisko limfodrenāžu, lai maksimāli efektīvi izvadītu sašķeltās taukšūnas.

Mezoterapija ķermenim

Publicitātes foto

Metode, kas dod lielisku rezultātu apjoma un celulīta samazināšanai, uzlabo ādas tonusu, vielmaiņas procesus un mikrocirkulāciju. Lipolītisks un drenējošs efekts papildu klasiskajām apjomu samazinošajām procedūrām, sniegs acīmredzamu rezultātu jau pēc dažām reizēm. Ieteicamais kurss 4-10 reizi nedēļā.

Kosmētiķes, Weyergans starptautiskās treneres Lāsmas Veseres komentārs:

- Veicot slaidinošās procedūras ir jāņem vērā vairāki faktori. Lai sasniegtu labu un noturīgu rezultātu, klientam jāievēro veselīgs dzīvesveids - jāuzņem ūdens pietiekami daudz atbilstoši ķermeņa svaram, jāpiekopj aktīvs dzīvesveids un pats galvenais - jāievēro veselīgs uzturs. Izvēloties vietu, kur veikt procedūras, jāpievērš uzmanība 2 lietām - ierīču kvalitātei (kur ierīces ražotas un vai tām ir Eiropas Savienības standartiem atbilstoši sertifikāti ) un vai personālam ir atbilstoša izglītība.

Svarīgākais