Manikīra trendi 2023. gadam

© Marlēna Alstere

Prognozes rāda, ka modē šogad būs nagi ar dizaina elementiem, dažāda veida spīdumi, hromēti nagi, kā arī gaišie toņi. Pēdējā laikā kļūst populāri sekot TikTok un slavenību trendiem, piemēram, Hailijas Bīberes manikīram.

Šogad modē atgriežas franču manikīrs, kas iepriekšējos gados tika uzskatīts par kaut ko no iepriekšējā gadsimta, bet šobrīd atkal kā fēnikss paceļas no pelniem. Franču manikīra uzvaras gājiens tika nomainīts pret “baby boomer” jeb ombres dizainu, taču tagad balto ombri tikpat kā neviens vairs neizvēlas.

Mūsu salonos populāri joprojām ir “nude” toņi, kamuflējošas bāzes un, protams, klasiski sarkanais, kas, kā izskatās, no manikīra modes neizies nekad, tāpat aktuāli ir arī melnie toņi.

Marlēna Alstere

Aktuālāka šogad kļūst dizainu tendence. Dizaini ir samērā sezonāli, piemēram, pirms Valentīndienas klientes izvēlas akcentam uzzīmētu sirsniņu vai sarkano krāsu. Pavasarī populārāki kļūst ziedu un lapu raksti. Vasarā izvēlas spilgtus un neona toņus, kas labi kontrastē ar iedegumu. Tumšajā sezonā, rudenī, topā ir baklažānu un bordo krāsas, ziemas periodā turpinās tumšo toņu uzvaras gājiens. Ziemassvētku laikā atkal populārs ir tematiskais dizains - sniegpārslas un sniegavīri, bet Jaunajā gadā - spīdumi visās iespējamās izpausmes formās.

Bet tas, ko var apgalvot viennozīmīgi, trendā ir koptas rokas un skaisti apstrādātas kutikulas.

Marlēna Alstere

Marlēna Alstere

Marlēna Alstere

Marlēna Alstere

Marlēna Alstere

Marlēna Alstere

Marlēna Alstere

Marlēna Alstere

Marlēna Alstere

Marlēna Alstere

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais