Labākā kūka ar persikiem 20 minūtēs bez cepšanas

© Ekrānšāviņš

Viegla persiku kūka būs jebkura galda centrālais elements. Sulīgi augļi, maigs krēms un kraukšķīgi cepumi apvienojas, lai radītu perfektu desertu, kam nav nepieciešama cepeškrāsns, ilga gaidīšanas laika un sarežģītas sastāvdaļas, piedāvā RBC.

SASTĀVDAĻAS

Iepakojums cepumu “Dāmu pirkstiņi”

200 ml kafijas

550 g skābā krējuma

1 tējk. cepamā pulvera

300 g iebiezinātā piena

25 g želatīna

100 ml ūdens

800 g konservētu persiku

PAGATAVOŠANA

Kūkas veidnes malas izklāj ar cepampapīru. Katru cepumu iemērc atdzesētā kafijā. Cieši izkārto tos veidnes apakšā, lai izveidotu garoziņu.

Bļodā ar mikseri sakuļ skābo krējumu un iebiezināto pienu.

Katliņā pievienojiet želatīnu ūdenim un karsējiet līdz želatīns izšķīst. Pievieno želatīnu krēmam un samaisa, līdz viss ir labi sajaucies.

Pārlejiet pusi krēma uz cepumu pamatnes un vienmērīgi to izklājiet. Pēc tam veidnē ievietojiet konservētus persikus vai citas ogas.

Pēc tam vēlreiz iemērciet cepumus kafijā un izkārtojiet tos veidnē. Uzlieciet vēl vienu persiku kārtu un desertam pa virsu pārlejiet atlikušo krēmu.

Atdzesējiet kūku 2 līdz 3 stundas.

Vairāk recepšu lasiet šeit.