Kanēļa rullīši ar krēmīgu glazūru ir kļuvuši par kulinārijas cepumu simbolu. Šī ēdienu blogeres Katerinas Tarasenko recepte palīdzēs pagatavot rullīšus vēl gardākus nekā kafejnīcā gatavotos.
SASTĀVDAĻAS:
10 g rauga
30 g cukura
1 ola
160 ml piena
300-320 g kviešu miltu
6 g sāls
30 g sviesta
Pildījumam:
170 g cukura
50 g sviesta
1 tējk. kanēļa
200 g maskarpone
1 ēdk. citronu sulas
PAGATAVOŠANA
- Bļodā liek raugu, cukuru, olu un pienu un labi samaisa. Pēc tam pievieno miltus un sāli, tad iemaisa sarīvētu sviestu.
- Atstāj mīklu uzrūgt 1 stundu.
- Pildījumam bļodā sajauc cukuru, sviestu un kanēli.
- Izrullē mīklu un vienmērīgi izklāj pildījumu. Pēc tam mīklu sarullē.
- Izgriež rullīšus, izmantojot auklu, un liek tos uz cepšanas paplātes.
- Atstājiet tos siltā vietā uz 35 minūtēm, lai tie uzrūgtu.
- Krēmam bļodā sakuļ kopā 100 g cukura, maskarponi un citronu sulu.
- Cep 160°C temperatūrā 35 minūtes. Beigās uzsmērē krēmu pa virsu rullīšiem, un tie ir gatavi ēšanai.
Vairāk receptes lasiet šeit.