Deserts svētku galdam tiem, kas ievēro diētu arī svētkos. Kā pagatavot tartes ar biezpiena krēmu, augļiem, ogām un riekstiem, kas ir garšīga un nekaitē figūrai.
SASTĀVDAĻAS:
10 gab. gatavās tartes
200 g biezpiena siers
pēc garšas ogas, augļi, rieksti
šokolāde, pūdercukurs vai medus - garnēšanai
PAGATAVOŠANA
- Rūpīgi noskalo augļus, nosusina, nomizo un smalki sagriež. Labi noskalo ogas tekošā ūdenī un nosusina.
- Kalcinējiet riekstus iepriekš uzkarsētā sausā pannā ne ilgāk kā 3 minūtes.
- Tartes pilda ar biezpiena sieru un garnē ar smalki sagrieztiem augļiem, ogām un riekstiem.
- Pēc vēlēšanās tartes var pārkaisīt ar rīvētu šokolādi, pūdercukuru vai medu.