Tartes ar biezpiena krēmu, garnētas ar augļiem, ogām un riekstiem

© Foto: Pexels.com

Deserts svētku galdam tiem, kas ievēro diētu arī svētkos. Kā pagatavot tartes ar biezpiena krēmu, augļiem, ogām un riekstiem, kas ir garšīga un nekaitē figūrai.

SASTĀVDAĻAS:

10 gab. gatavās tartes

200 g biezpiena siers

pēc garšas ogas, augļi, rieksti

šokolāde, pūdercukurs vai medus - garnēšanai

Foto: Pexels.com

PAGATAVOŠANA

  • Rūpīgi noskalo augļus, nosusina, nomizo un smalki sagriež. Labi noskalo ogas tekošā ūdenī un nosusina.
  • Kalcinējiet riekstus iepriekš uzkarsētā sausā pannā ne ilgāk kā 3 minūtes.

Foto: Pexels.com

  • Tartes pilda ar biezpiena sieru un garnē ar smalki sagrieztiem augļiem, ogām un riekstiem.
  • Pēc vēlēšanās tartes var pārkaisīt ar rīvētu šokolādi, pūdercukuru vai medu.

Dzīvesstils

Sarkanzaļzilā (RGB) krāsu modelī tā ir viena no trim gaismas pamatkrāsām. Arī tēlotāja mākslā kopā ar zilo krāsu un dzelteno krāsu tā ir viena no pamatkrāsām. Sarkanā krāsa simbolizē vīrišķību, sauli, uguni, mīlestību, karalisko varu, drosmi, uzvaru un kaisli, kā arī asinis, tātad dzīvības un naida krāsa.

Svarīgākais