Tartes ar biezpiena krēmu, garnētas ar augļiem, ogām un riekstiem

© Foto: Pexels.com

Deserts svētku galdam tiem, kas ievēro diētu arī svētkos. Kā pagatavot tartes ar biezpiena krēmu, augļiem, ogām un riekstiem, kas ir garšīga un nekaitē figūrai.

SASTĀVDAĻAS:

10 gab. gatavās tartes

200 g biezpiena siers

pēc garšas ogas, augļi, rieksti

šokolāde, pūdercukurs vai medus - garnēšanai

Foto: Pexels.com

PAGATAVOŠANA

  • Rūpīgi noskalo augļus, nosusina, nomizo un smalki sagriež. Labi noskalo ogas tekošā ūdenī un nosusina.
  • Kalcinējiet riekstus iepriekš uzkarsētā sausā pannā ne ilgāk kā 3 minūtes.

Foto: Pexels.com

  • Tartes pilda ar biezpiena sieru un garnē ar smalki sagrieztiem augļiem, ogām un riekstiem.
  • Pēc vēlēšanās tartes var pārkaisīt ar rīvētu šokolādi, pūdercukuru vai medu.