Kā marinēt sarkanās zivis: vienkārša un ātra recepte

© Foto: Pexels.com

Zivi vislabāk sālīt pašam – tā iegūst produktu, kas būs garšīgs, veselīgs un ekonomisks.

SASTĀVDAĻAS:

300 g sarkanās zivs fileja (lasis, forele)

1 ēd.k. jūras sāls

1 tējk. cukurs

Foto: Pexels.com

PAGATAVOŠANA

1. No zivs izņem visus kaulus. Pēc tam noslauka to ar papīra dvieli, lai noņemtu lieko mitrumu;

2. Sajauciet kopā sāli un cukuru. Ar šo maisījumu ierīvē fileju, viegli iemasējot, lai garšvielas labāk iesūktos. Ievietojiet zivis traukā ar mīksto pusi uz leju. Liek ledusskapī uz 12 stundām. Pēc tam notecina iegūto šķidrumu un pasniedz.

Dzīvesstils

Tomāti ir pelnījuši atzinību vairāk nekā tikai atbalsta elements, kas iemests salātos vai sagriezts burgera vai sviestmaizes virspusē. Šis saldais un sulīgais dārzenis ir labs pats par sevi, ar vasarīgu, saules noskūpstītu garšu, kas to pārvērš gan pamatēdienā, gan piedevā, gan vieglajā, atsvaidzinošajā uzkodā.

Svarīgākais