Kā marinēt sarkanās zivis: vienkārša un ātra recepte

© Foto: Pexels.com

Zivi vislabāk sālīt pašam – tā iegūst produktu, kas būs garšīgs, veselīgs un ekonomisks.

SASTĀVDAĻAS:

300 g sarkanās zivs fileja (lasis, forele)

1 ēd.k. jūras sāls

1 tējk. cukurs

Foto: Pexels.com

PAGATAVOŠANA

1. No zivs izņem visus kaulus. Pēc tam noslauka to ar papīra dvieli, lai noņemtu lieko mitrumu;

2. Sajauciet kopā sāli un cukuru. Ar šo maisījumu ierīvē fileju, viegli iemasējot, lai garšvielas labāk iesūktos. Ievietojiet zivis traukā ar mīksto pusi uz leju. Liek ledusskapī uz 12 stundām. Pēc tam notecina iegūto šķidrumu un pasniedz.

Dzīvesstils

Pludmales mode 2025. gadā ir kā Latvijas vasara – pilna krāsu, tekstūru un pārsteigumu, kas ir tikpat neprognozējami kā laika ziņas. Tu vari būt romantiska mežģīņu karaliene, neona feja vai bohēmas dvēsele sarkanā peldkostīmā – un viss reizē. Un zini – tas ir tā vērts. Jo arī tad, kad uzlīst lietus, vējš sabužina matus un bikini augšiņa sāk dzīvot savu dzīvi, var justies stilīgi.

Svarīgākais