Virtuves huligāns Pipars piedāvā recepti, kas domāta tām ģimenēm, kas brīvdienās ir iecienījušas virtuvē eksperimentēt.
SASTĀVDAĻAS (4 porc.):
1 gl milti
¼ gl ūdens
¼ gl piens
1/2 ēd.k. sviests
60 g rīvēts siers
4 mini cīsiņi “Gaļas nams Ādaži”
1 ola rīvmaize eļļa cepšanai
kūpināta paprika
sāls
PAGATAVOŠANA (30 min.):
1.Sviestu izkausē pienā un ūdenī. Pēc garšas pievieno sāli un papriku. Tad pakāpeniski pievienotjot miltus iemīca mīklu. Mīklu sadala 4 daļās un katru daļu izrullē. Mīklā ietin cīsiņu un sieru.
2.Sagatavotos cīsiņus apvārta vispirms olā, tad rīvmaizē. Cep uzkarsētā eļļā, līdz cīsiņi ir brūni. Ja šķiet, ka mīkla ir pajēla, tos uz kādu laiciņu var ielikt cepeškrāsnī.
Padoms:
Nākamreiz pamēģināšu mīklu dalīt sešās daļās, un tad man būs vairāk garšīgu cīsiņu.
Vairāk receptes meklē, šeit