Gardas rudens brokastis: kraukšķīgas ķirbju pankūkas

© Foto: pixabay.com

Ķirbju pankūkas ir garšīga un veselīga alternatīva tradicionālajam kartupeļu ēdienam. Tās ir ātri un vienkārši pagatavojamas, un ir lielisks papildinājums galvenajai ēdienkartei vai uzkodai.

SASTĀVDAĻAS

500 g ķirbis

1 sīpols

3 daiviņas ķiploki

2 vistu olas

15 g pētersīļi

75 g kviešu milti

60 ml augu eļļa

sāls pēc garšas

malti melnie pipari pēc garšas

skābais krējums pēc garšas

Foto: pixabay.com

PAGATAVOŠANA

1.Sīpolu nomizo un smalki sagriež. Cepiet to pannā ar augu eļļu līdz paliek mīksts.

2.Ķirbi nomizo un sarīvē uz rupjās rīves. Smalki sagriež pētersīļus. Sarīvētajam ķirbim pievieno sāli, apmaisa un izspiež sulu. Apvieno ķirbi, apceptu sīpolu, pētersīļus un izspiesto ķiploku. Pievieno olas, miltus, sāli un piparus, visu kārtīgi samaisa.

3.Uzkarsē pannu ar augu eļļu, ar karoti liek tajā iegūto masu un apcep no abām pusēm līdz zeltaini brūnas. Ķirbju pankūkas pasniedz ar skābo krējumu.

Dzīvesstils

Atrast ideālu svētku tērpu savam Jaungada tēlam nav viegls uzdevums, taču tas nav arī neiespējams, atliek vien iezīmēt, kurā virzienā to meklēt, turklāt lielu lomu, gatavojoties kādam īpašam vakaram, spēlē ne tikai mūsu vizuālais tēls, bet arī iekšējā enerģētika un tas, cik labi vai slikti jūtamies.

Svarīgākais