Svētdienas bez pankūkām nav svētdienas turklāt jebkurā gadalaikā, arī vasarā. Tam piekrīt Pipars, kurš dalās ar pankūku recepti, kas būs ne tikai garšīga, bet arī veselīga.
Šīs pankūkas var pasniegt arī ar bekonu, sieru, avokado un olām. Garšos lieliski.
SASTĀVDAĻAS (20 gb.):
200 ml paniņas
50 g auzu pārslas
100 g rudzu milti
2 olas
1 ēd.k. cukurs
1 tējk. cepamais pulveris
1/2 tējk. sāls
PAGATAVOŠANA:
1.Auzu pārslas ieber bļodā, pievieno paniņas, samaisa un atstāj uzbriest.
2.Lielā bļodā sajauc visas atlikušās sausās sastāvdaļas. Tad olu dzeltenumus atdala no olu baltumiem - dzeltenumus uzreiz pievieno sausām sastāvdaļām, bet baltumus atsevišķā bļodā uzputo līdz stingrām putām.
Tad mīklai pievieno paniņas ar auzu pārslām un kārtīgi samaisa. Pašās beigās iecilā uzputotus olu baltumus.
3.Cep uzkarsētā pannā no abām pusēm apmēram 1 minūti.
4.Pasniedz ar krējumu, ievārījumu, medu, svaigām ogām vai mērci.
Vairāk receptes meklē, šeit