Zemeņu un maizes salāti

© Foto: pixabay.com

Šie zemeņu panzanellas (sakaltusi un pēc tam izmērcēta maize) salāti, kas vienmēr ir patīkami un nekad nepieviļ.

Šī versija ir salda un piedāvā iespēju radoši izmantot sezonas augļus, piedāvā tasteofhome.com.

SASTĀVDAĻAS

Foto: pixabay.com

450 gr diennakti veca saldskābmaize vai itāļu maize sagriezta kubiņos;

3 glāzes svaigas zemenes, sagrieztas;

1/4 tase cukura;

2 ēdamkarotes balzamiko etiķa;

1/2 tase brūnā cukura

1/4 tējkarotes sāls;

1/3 tase sviesta, kausēta;

2 glāzes grieķu jogurta;

piparmētru zariņi.

PAGATAVOŠANA

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200°C. Sajauc ogas ar 1/4 tase brūno cukura un etiķi; atlikt malā. Sajauc brūno cukuru un sāli. Izkausētā sviestā iemet maizes kubiņus, pēc tam brūnā cukura maisījumā. Cepešpannā maizes kubiņus līdz cep zeltaini brūnie, 8-10 minūtes. Tikmēr izkāš zemenes, paturot sulu.

Foto: pixabay.com

Sakārtojiet jogurtu, maizi un zemenes 8 mazās bļodiņās. Pārlej ar ogu sulu pēc garšas un garnē ar piparmētru zariņiem. Pasniedziet nekavējoties vai atdzesē vienu stundai.

Kā pareizi mazgāt zemenes, lasiet šeit.

Dzīvesstils

Dzīve īrētā mājoklī reizēm var būt izaicinoša - ir jāpieliek zināmas pūles, lai dzīvesvietu, kuru iekārtojis kāds cits, padarītu mājīgu un tieši jums tīkamu, neveicot paliekošas pārmaiņas. Ar četriem dizaineru ieteikumiem, kā īrētā mājoklī justies kā mājās, dalās “Southern Living”.