Cepta cūkas gaļas šķēle - tonkatsu

© Foto: Depositphotos

Ko pagatavot, gaidot māmiņdienu? Cepta cūkgaļas šķēle - tonkatsu. Labākā daļa? Pagatavošana aizņem tikai 20 minūtes.

Panko (japāņu rīvmaize) iepriekš apgrauzdē ar nedaudz eļļas ir atslēga, lai iegūtu šo kraukšķīgo cūkgaļas šķēli skaistu zeltainu virskārtu. Pagatavojiet mūsu saldo, pikanto, mājās gatavoto tonkatsu mērci, izmantojot tikai 4 sastāvdaļas.

Sastāvdaļas

200 gr panko

Panko / Foto: Depositphotos

4 ēd.k. olīveļļas

2 lielas olas

košera sāls

1 kg cūkgaļas fileja sagriezta 8 gabalos

1/2 ēd.k. kečupa

1/4 ēd.k. Vorčesteršīras mērces

1 ēd.k. sojas mērce ar samazinātu nātrija saturu

1 ēd.k. un 1 tējkarote ābolu sidra etiķa, sadalītas pa daļām.

1/4 tējk. medus

Foto: pixabay.com

340 gr sasmalcināta zaļā kāposta

250 gr sasmalcināta sarkanā kāposta

PAGATAVOŠANA

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 2200 C. Uz cepešpannas ieber panko ar 3 ēdamkarotēm eļļas. Cep līdz zeltaini brūnai krāsai, 3 līdz 4 minūtes; pārliek uz bļodu. Otrā bļodā saputojiet olas.

Katru cūkgaļas gabalu iemērc olā, ļaujot liekajam pilienam notecēt, pēc tam panko, viegli piespiežot, lai labāk pieliptu. Cep, līdz apcep zeltaini brūnā krāsā un gatavs, apmēram 10 līdz 12 minūtes.

Tikmēr vidēji lielā bļodā sajauc kečupu, Vorčesteršīru, sojas mērci un 1 tējkaroti etiķa. Bļodā sajauc medu ar ēdamkaroti etiķa un eļļas. Pievieno kāpostus un samaisa. Pasniedz ar kraukšķīgu cūkgaļu un tonkatsu mērci.

Dzīvesstils

Šis pīrāgs lieliski apvieno apelsīnu garšu, žāvētu aprikožu saldumu un pūdercukura vieglo maigumu. Tas ir ļoti vienkārši pagatavojams, un noteikti varēsiet pārsteigt ar šo gardo desertu.

Svarīgākais