© Foto: Depositphotos

Skorpionam - ar piedurknēm, Strēlnieks -  šortos, bet mēģiniet uzminēt, ko astrologi “iesaka” šajā vasarā pludmalē valkāt Jaunavai un Zivīm.

Uzziniet, kāds peldkostīms ir vislabāk piemērots jums, pamatojoties uz horoskopu.

Auns - kopējais

Auni ir ļoti enerģiski un aktīvi cilvēki. Šīs zīmes pārstāvji priekšroku dod sportiskiem kopējiem peldkostīmiem, jo ​​tie ir praktiski un piemēroti jebkuram piedzīvojumam.

Foto: Depositphotos

Vērsis - retro peldkostīms

Vēršu zodiaka cilvēki, runājot par apģērbu, lielu uzsvaru liek uz komfortu un kvalitāti, tāpēc peldkostīmu stils, kas ir izturējis laika pārbaudi, viņiem ir ideāls.

Foto: pixabay.com

Dvīņi - monokini

Dvīņiem patīk eksperimentēt ar savu stilu. Viņi tiek uzskatīti arī par neizlēmīgākajiem no zodiaka. Tādējādi monokini palīdzēs Dvīņiem izvairīties no izvēles starp kopējo peldkostīmu un bikini.

Vēzis - ar svārkiem

Vēži augstu vērtē savas gādīgās un sievišķīgās īpašības. Tāpēc viņa iesaka šīs sentimentālās un emocionālās zīmes pārstāvjiem izvēlēties peldkostīmus ar svārkiem.

Leo - siksnu bikini

Lauvas neatturas nevienā dzīves aspektā, un, kad pienāks laiks uzvilkt peldkostīmu, viņi ir vairāk nekā gatavi izrādīt savu labāko būtību. Un viņiem noteikti patiks uzmanība un komplimenti, ko sagādās siksnu bikini.

Foto: pixabay.com

Jaunava - tankini

Tankini ir peldkostīms, kurā apvienota kopējā peldkostīma augšdaļa un bikini apakšdaļa. Šī ir "gudra un daudzpusīga izvēle" perfekcionistam Jaunavai. Šīs zīmes pārstāvji ir praktiski un pedantiski, viņiem patīk, ja viss ir kārtībā un tiek kontrolēts.

Svari - ar vienu aizvērtu plecu

Jaukos Svarus, kurus pārvalda Venēra, romantisma planēta, pievelk viss skaistais un stilīgais. Tāpēc šī peldkostīma versija viņiem noteikti patiks.

Foto: pixabay.com

Skorpions - ar piedurknēm

Noslēpumainajam Skorpionam var būt grūti izdomāt, kam viņi dod priekšroku. Viņiem patīk glabāt noslēpumus un intrigas. Tā kā viņu peldkostīma versija ir ar garām piedurknēm, tā ir pārsteidzoša un drosmīga izvēle, kas slēpj vairāk nekā atklāj.

Foto: Pexels.com

Strēlnieks - ar šortiem

Šī uzņēmīgā zīme nevēlas ilgi uzturēties vienā vietā, un peldkostīms ar šortiem viņiem ir ikdienišķa un ērta izvēle, kas ļaus Strēlniekam brīvi pārvietoties un izbaudīt jebkuru nodarbi.

Foto: pixabay.com

Mežāzis - bikini ar augstu vidukli

Ja var dabūt Mežāzi prom no biroja pietiekami ilgi, lai izbaudītu saulainu vasaras dienu, varat būt pārliecināti, ka to atradīsit bikini ar augstu jostasvietu. Kad viņiem ir laiks atpūsties, Mežāži vēlas justies vislabāk, un šis peldkostīma stils viņiem piešķirs raksturīgo pārliecību.

Foto: pixabay.com

Ūdensvīrs - viendaļīgs peldkostīms ar lencēm

Ūdensvīri ir mīļi dīvaiņi. Šī zīme tiek uzskatīta par ekscentriskāko un brīvību mīlošāko. Ūdensvīriem ir vienalga, kas šajā sezonā ir modē. Viņi vairāk rūpējas par savas individualitātes atzīšanu. Taču arī Ūdensvīri ir azartiski un sportiski, tāpēc viendaļīgs peldkostīms ar lencēm viņiem noteikti piestāvēs.

Zivis - ar volāniem

Foto: Pexels.com

Zivis skaita dienas līdz pludmales atvēršanai, tāpēc, kad viņu kāju pirksti pirmo reizi pieskaras smiltīm, viņas vēlas, lai viņu tērps atspoguļotu prieku, ko viņi izjūt. Tāpēc Zivīm noteikti patiks jautrs peldkostīms ar volāniem.

Kāda ir labākā dāvana katrai horoskopa zīmei, lasiet šeit.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv