© Foto: Pexels.com

Nav noslēpums, ka atrast labu frizētavu nav nemaz tik viegli, jo nianses ir daudz un dažādas.

Arī vārds “labākais” katra vārdnīcā ir ar savu skaidrojumu, kā noteiktām prasībām. Taču bieži vien labākais velk paralēles ar kvalitāti. Tāpēc aplūkosim 10 labākās frizētavas Rīgā, ņemot vērā atsauksmes, kas atrastas internetā.

Jautāsiet, kāpēc ceļvedi veidoju par frizētavām Rīgā? Tas tāpēc, ka Rīga ir galvaspilsēta. Turklāt neesmu pārliecināta, vai mazpilsētās frizētavu skaits sasniedz šo skaitu, lai gan ticu, ka meistari ir vairāk par desmit, taču šeit lieku punktu, jo citādāk raksts dosies citā virzienā.

Mana iecere ir cita. Es apkopoju labākās frizētavas Rīgā, jo augsta līmeņa meistari ir pelnījuši, lai par viņiem zinātu. Turklāt labas atsauksmes cilvēki nesvaida pa labi un pa kreisi. Te runā prakse, nevis teorija. Un runā arī meistari, kas sevi pierādījuši.

Frizētava “Skaistuma bārs”

Foto: Pexels.com

“Mūsu meistari ir specializējušies uz dažādiem tehniskajiem krāsojumiem un griezumiem. Mēs izpildīsim jūsu vēlmes, sākot no tradicionālas matu krāsošanas beidzot ar trakākajām idejām un projektiem. Pēc pakalpojuma saņemšanas jūs būsiet ieguvuši ne tikai lielisku matu krāsu vai frizūru, bet jūs saņemsiet arī profesionāļu ieteikumus, kā šo rezultātu saglabāt pēc iespējas ilgāk un uzturēt mājās.

Mēs savā darbā cenšamies izmantot videi un cilvēkiem draudzīgus materiālus. Lielākā daļa no mūsu matu krāsām nesatur amonjaku, tādējādi mēs nodrošinām, ka pakalpojuma saņemšanas laikā neradīsies liekas ķīmiskas smakas. Pievēršam uzmanību produktu izvēlei, ko ieteikt lietošanai mājās - lai tie nebūtu testēti uz dzīvniekiem, bez dzīvnieku izcelsmes produktiem un maksimāli draudzīgi videi.”

Frizētava “BBbinnija”

Foto: Pexels.com

“Ne visi skaistie cilvēki ir laimīgi, bet visi laimīgie ir skaisti. Tā ir frizētavas pārliecība. Šī būs vieta, kurā sajutīsiet pieskārienus ne tikai ķermenim, bet arī garam. Frizētava ir iecienīta un zināma Rīgā. Tā rūpējas, lai klienti saņemtu vislabāko.”

Frizētava “Kolonna”

Foto: Pexels.com

“Kopš 1991. gada “Kolonna” ir Latvijā vadošais skaistumkopšanas zīmols. Uzņēmums piedāvā plašu, profesionālo skaistumkopšanas pakalpojumu un kosmētikas klāstu. 15 salonos visā Latvijā, profesionālās kosmētikas vairumtidzniecībā un sporta klubā “Centrs” strādā vairāk nekā 400 nozares speciālistu.”

Frizētava “Kitchen HairLab”

Foto: Pexels.com

“Komanda ir nepārtraukti mācījusies un pilnveidojusi savu līmeni. Diplomu daudzums, kas ir mūsu komandai, var aptvert visu Domu laukumu. Mums ir labākie Rīgas pilsētas klienti. Mūsu klienti mums uzticas, sakot, lai darām tā, kā uzskatām par pareizu. Mēs mīlam savus klientus. No sākuma, protams, konsultējam, lai kopā izveidotu drosmīgas pārvērtības.”

Frizētava “Maija”

Foto: Pexels.com

“Mēs varam lepni teikt, ka mūsu lielākais sasniegums un prieks ir mūsu meistari un klienti, kas sāka ar mums un paliek uzticīgi “Maija”. Šeit jūs jau varat runāt par paaudzēm, kuru bērni veda vecākus uz pirmo matu griezumu, šodien vadā savu bērnu. Students kurš mācījies studijā “Maija” šodien ir profesionāls meistars un meistari, kas strādāja, ir vadošie meistari, mentori un piemērs mūsu visai lielajai komandai. Jau 30 gadus “Maija” ir modernākās tendences, individuāla pieeja katram klientam, profesionāļi savā jomā, augsta līmeņa pakalpojums, komanda, kas vienmēr attīstās un cenšas būt par labāko savā biznesā.”

Frizētava “Misha the Barber”

Foto: Pexels.com

“Evija Erta ir jau otrā “Misha the Barber” salona īpašniece. Meistare ir ne tikai friziere ar 10 gadu pieredzi, bet arī interjera dizainere pēc izglītības, par ko liecina pašas izveidotais, spilgts un oriģināls salona interjers. Šī ir frizētava, kurā sapucēs sievietes, vīriešus, kā arī bērnus, jo mazie džentelmeņi un dāmas jauno frizūru iegūst, sēžot stilīgos auto, kas ir iemantojuši īpašu uzticību. Turklāt šeit strādā labākie no labākajiem meistariem.”

Frizētava “Šarmante”

Foto: Pexels.com

“Jauns meistars profesionālā uzraudzībā - lielisks ietaupījums tavam satriecoši skaistajam rezultātam! Mēs “Šarmantē” esam par to, ka skaistumam nav jāprasa upuri un kvalitatīvi sakopt savus matus var arī daudz izdevīgāk. Matu griezums, krāsošana, veidošana, jebkura matu spa procedūra. Nekādas pašdarbības, vien šarmants gala rezultāts.”

BEAUTY SALON “LOVE MY LIFE”

Foto: Pexels.com

“Mūsu misija: radīt labāku dzīvi mūsu klientiem caur skaistumu, ētiku un atbildību. Radām skaistumu. Sniegsim arī konsultāciju par piemērotākajiem matu kopšanas līdzekļiem, iesaiņosim skaistā dāvanā, kā arī pārsteigsim un iepriecināsim. Turklāt pie mums sastapsiet pieredzes bagātākos meistarus, kādus vien būsiet manījuši.”

Frizētava “Grieze”

Foto: Pexels.com

“Mēs ticam dabiskam skaistumam, kuram mēs gribam un protam palīdzēt plaukt. “Grieze” piedāvā visa veida frizieru pakalpojumus - griežam, pinam, krāsojam, rotājam, veidojam, atveseļojam. Tāpat pie mums tu vari iegūt friziera - stilista konsultāciju. Savukārt, ja vēlies iemācīties ko jaunu, regulāri rīkojam arī meistarklases mūsu klientiem.”

Frizētava “LE SALON”

Foto: Pexels.com

“Salons kā maza daļa Parīzes Rīgas centrā, kur attīsta un izkopj māksliniecisko talantu meistari, veltot savu uzmanību un individuālo pieeju katram klientam. Mūsu galvenā prioritāte ir nodrošināt klientiem kvalitatīvus, augstas klases skaistumkopšanas pakalpojumus, radīt relaksējošu vidi un sniegt vienreizēju pieredzi.”

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv