Gribi izskatīties neatvairāmi un sievišķīgi arī ziemā?

© Publicitātes foto

Sniegotās kupenas un draudīgās lāstekas nosaka mūsu ikdienas ģērbšanās stilu. Slidenas ietves gandrīz vai piespiež kājas apaut masīvos visurgājējos. Un zem biezajām dūnu jakām kā sīpolam 100 kārtās savīstīties.

Lai izlauztos no realitātes, piedāvāju ieskatu gadumijas modes tendencēs, īpaši akcentējot apģērba detaļas, kas izceļ sievišķību un seksualitāti. Ar vieglu nopūtu varu paziņot - beidzot mode ir pieskaņojusies sievietei, jo gadumijas sievišķības atslēgas vārdi paver durvis visu augumu īpašniecēm.

Klusa greznība

Publicitātes foto

Klusa greznība uzsver ērtu, bet elegantu dizainu no grezniem materiāliem. Dominē neitrālas un klusinātas krāsas, kas piedāvā nenovecojošu estētiku. Tāpēc tā ir tik elastīga un piemērota jebkurai no mums, nepieprasot ideālās sievietes proporcijas.

Smalkas ieloces

Publicitātes foto

Ieloces un krokas ir atgriezušās! Tās tiek izmantotas, lai izceltu un akcentētu siluetu un izveidotu skaistu drapējumu. Caurskatot dizaineru piedāvājumus, jūtami dažādu variāciju eksperimenti, lai radītu maksimālu efektu. Ierastākas ir ieloces kleitām un svārkiem, tomēr neizpaliek arī bikses palazzo (ļoti platas un garas bikses) un topiņi.

Cache-Poussière

Publicitātes foto

Tie ir gari, A formas funkcionāli mēteļi ar jūtamu militārā stila pieskaņu. Šāds piegriezums lieliski pagarina siluetu.

50.gadu šiks - akcentēts viduklis

Publicitātes foto

1950.gadu iedvesmotu siluetu atdzimšana, kas atgādina Dior New Look (pirmo reizi prezentēts 1947. gadā). Uzsvars uz šauru vidukli, kontrastējot ar visu formu gurniem. Pat, ja viduklis liek ievilkt elpu, tad gurni ļauj saglabāt līdzsvaru. Šī tendence sakņojas gan modes vēsturē, gan ir aktuāla, jo "ideālā ķermeņa" atveidojums pamazām pāriet uz izteiktākām proporcijām visiem augumiem.

XXL rūtis

Publicitātes foto

Rūtis ir atgriezušas un kļuvušas vēl lielākas nekā agrāk:

  • tās atgriežas pārdrošās formās,
  • vairāku rūšu formas un krāsas rada rāmu salikumu,
  • ja gribi izskatīties vēl iespaidīgāk, tad rūtis var salikt kopā ar citiem rakstiem, piemēram, strīpām vai zvīņām.

Viens liels pluss rūtīm - tās veido viena pamatkrāsa un citas krāsas akcentam, tāpēc ļoti labi izskatīsies, ja citas apģērba sastāvdaļas pielāgos tieši akcentkrāsām. Un rūtis komplimentē jebkurai sievietei, tik vajag tās pagriezt sev vēlamā rakursā.

Clutches jeb ideālā soma

Publicitātes foto

Clutches ir kļuvušas par neatņemamu garderobes sastāvdaļu, tās var gan nesāt ar klasiska stila apģērbu vai kontrastēt ar drosmīgu stilu sajaukumu.

Svārki virs biksēm

Publicitātes foto

Lai gan šķiet, ka 2000. gadu tendences pamazām izgaist no modes skatēm, tomēr tandēms svārki virs biksēm palika, radot nostalģiju pēc šā simboliskā modes laikmeta.

Kaklasaites

Publicitātes foto

Neraugoties uz savu stingro formu, kaklasaite tiek izmantota arī, lai uzlabotu smokingu ansambli, kā arī piešķirtu jaunas dimensijas kreklam, kas savienots ar svārkiem vai biksēm.

Īsi šorti

Publicitātes foto

Īsi šorti vai apakšveļa? Diez vai tam ir nozīme šodien, kad šos super īsos šortus var nēsāt zem oversize žaketes. Šāds apģērbs gan nebūs biroja vai banku ikdiena, tomēr pēc pieciem pēcpusdienā tie savaldzinās ikvienu.

3D ziedi

Publicitātes foto

Esam tikuši tālu no grandiozajiem un liela izmēra ziediem, ko redzējām iepriekšējā sezonā. Šoreiz tie būs smalki, izšūti vai piestiprināti un vienmēr 3D, radot ilūziju par poētisku pušķi.

Grafiski strukturēti pleci

Publicitātes foto

Neatkarīgi no tā, vai tas tiek valkāts dienā vai naktī, grafiski strukturētu plecu dizains akcentē seju un veido pareizās proporcijas.

Skaists kakla lakats

Publicitātes foto

Pussybow jeb ļoti liela bante spēlējas ar sarežģītiem apjomiem un pieskaņotiem toņiem, sniedzot romantiskāku kaklasaites tendences interpretāciju. Tā var būt arī ļoti gara vilnas šalle.

Džinss

Publicitātes foto

Džinsa audums it visur. Izvēlieties līdzīgus toņus, lai iegūtu nevainojamu izskatu. Neatkarīgi no tā, vai džinsi ir balināti, neapstrādāti, dekonstruēti vai demonstrēti ar asiem piegriezumiem, tie ir gan ērti, gan sildoši.

Spalvas

Publicitātes foto

Vieglas un gaisīgas spalvas veido modernu pieskārienu siluetam gan dienā, gan naktī.

Jaunā LBD

Publicitātes foto

LBD jeb mazā melnā kleita (little black dress) šodienas skatījumā nav tik maza. Protams, neviens nav atcēlis klasiku, tomēr šīs ikoniskās kleitas statuss ir mainījies. Tā var būt maxi kleita ar garām piedurknēm, šādi nosaukumā saglabājot tikai vārdu - melns. Un, protams, audums - satīns, samts - vakaram, vienkāršāks - ikdienas solim.

Adīta kleita

Publicitātes foto

Adījumam šoziem ir galvenā loma, džemperiem pārtopot kleitās. Tas ir sildošs, gluži kā maigs mīļotā apskāviens. Un nedaudz mirdzuma vilnas kleitu no ikdienas apģērba pārvērš šikā balles kleitā.

Pērlīšu skaistums

Publicitātes foto

Sākot no nagliņu auskariem līdz pērlēm nošūta kleita. Pērles ir visur, padarot ikdienišķo īpašajā. Tūkstošiem sīku pērlīšu rotājumi veido šo modificēto mākslas darbu.

Dzīvesstils

Vai zināji, ka veselīgāko superēdienu var izaudzēt savā dārzā? 10 dārzeņi, kas ir īsti superprodukti. Dārzeņu audzēšana dārzā ir ne tikai veselīgs uzturs, bet arī nodarbošanās brīvajā laikā. Pašmāju superprodukti ne tikai garšo labāk, bet arī ir veselīgāki.

Svarīgākais