Uzmanību - sarkano somu parāde. Atrodi savējo!

© Publicitātes foto

Ne velti luksofora sarkanā krāsa dod signālu “stop”. Viss apstājas. Tā pievērš uzmanību. Tāpat Ferrari klasika ir sarkana. Un Christian Louboutin augstpapēžu kurpju sarkanā zole.

Tās ir lietas, kas zemapziņā jau nosēdušās kā pašsaprotamas. Tomēr, ja kaut kas ikdienišķs kļūs citāds jeb “lasīt sarkans”, tas prasa pārprogrammēt uzskatus un ieraudzīt tos citā gaismā.

Publicitātes foto

Un viena lieta ir šīs sezonas sarkanā soma. Visa pasaule burtiski elpo sarkanu - somas, kurpes, džemperi, mēteļi. Sofija Dveika, slavenību un dzīvesstila žurnāliste, saka: “Sarkanais ir jaunais melnais.”

Publicitātes foto

Sarkanās somu dažādība

Sarkanā krāsa vienmēr piesaista uzmanību. Un šīs sezonas hits - sarkanā soma - jo īpaši. Pierasti melnā tiek nomainīta uz sarkano, radot elegantu efektu. Kā redzams Gucci, Jacquemus, Ferragamo un citu zīmolu rudens/ziemas kolekcijās, somas ir no gaiši iesārtām līdz tumšsarkanai, burgundietim.

Publicitātes foto

Arī izmēri variē no liela izmēra šopersomam, totēm līdz mazām plecu somām un daudzpusīgām crossfit somām.

Publicitātes foto

Runājot par 2023. gada somu tendencēm un ideālās sarkanās somas izvēli, runa nav tikai par sarkano toni. Tendence, kas attiecas uz somām, attiecas arī uz materiālu. Ir pieejams plašs iespēju klāsts - sākot no lakota, austa un stepēta dizaina tekstūras pievilcības līdz gludas ādas izsmalcinātībai un zamšādas greznumam. Turklāt būsiet pārsteigti, cik dažādi sarkanie toņi labi sader ar lielāko daļu tērpu.

Silti sarkana toņa soma lieliski sader ar vēsajiem toņiem, piemēram, zilo.

Publicitātes foto

Piemēram, latte krāsas oversize mētelis ar sarkanu somu. Mūsdienīgi un atsvaidzinoši!

Publicitātes foto

Ceļvedis sarkano somu pasaulē

Gucci “Horsebit 1955” pleca soma (cena 3350 euro).

Publicitātes foto

Šis modelis ir "soma visiem gadalaikiem”.

Jacquemus “Le Bisou Ceinture” plecu soma (cena 750 euro).

Publicitātes foto

Vēl viens dizains, ko mīl rotaļīguma dēļ. Šai somai ir regulējama plecu siksna un noapaļots siluets, kas nostiprināts ar plānu jostu.

Staud Alec Ruby plecu soma (cena 350 euro).

Publicitātes foto

“Klusa greznība” tā somu nodēvējuši modes eksperti. Tā ir minimālistiska plecu soma, kas izgatavota no spīdīgi sarkanas ādas.

Polo Ralph Lauren vidēja izmēra tote (cena 380 euro).

Publicitātes foto

Šī būs soma, ko valkāt vienmēr un visur. Un attēlā redzams, cik somas klasiski sarkanais jeb liktenīgās sievietes sarkano lūpu tonis lieliski saskan ar vēsi zilo džinsu un balto blūzi. Un, ja vēl vēsais latte krāsas mētelis. Perfekti!

Strathberry “East/West” (780 euro).

Publicitātes foto

Varbūt jūs meklējat sarkanu toni, kas ir nedaudz pieklusināts? Bordo nokrāsa ir lieliski tam piemērota.

Mansur Gavriel ādas maisa formas soma (cena 460 euro).

Publicitātes foto

Zīmola somiņa ir ietilpīga un to var viegli izmantot gan dienā, gan naktī, padarot to vienlīdz utilitāru un stilīgu.

Senreve Aria jostas soma (cena 470 euro).

Publicitātes foto

Konkrēti šis modelis no jostas somas viegli pārtop par pleca somu. Tomēr jostas somai sarkanā krāsa var būt “liktenīgā” loma garderobē.

Saint Laurent “Manhattan” plecu tote (cena 3500 euro).

Publicitātes foto

Tā ir kompakta un ietilpīga. Šāds modelis būs gan ikdienai - datora, dokumentu -pārnēsāšanai, gan brīvdienām.

Prada matētas ādas plecu soma (cena 3800 euro).

Publicitātes foto

Šajā Pradas plecu somā satiekas elegance un praktiskums. Siluets un atloka stila izliekums mantas glabā droši, nezaudējot funkcionalitāti. To var nēsāt krustā jeb crossfit vai cieši pieguļot pie pleca, vienkārši pielāgojot regulējamu siksnu.

Khaite “Olivia” ādas soma (cena 1700 euro).

Publicitātes foto

Skulpturāla un reizē ļoti praktiska. Tāpēc tā izskatās lieliski kopā gan ar džinsiem, gan vakarkleitu. Vienīgais,ka šeit izmēram būs nozīmē, jo pie vakarkleitas labāk piestāvēs neliela izmēra somas variants.

Lielveikalu alternatīva

Somas cenu nosaka ne tikai zīmols, bet arī materiāls un tehnoloģijas, pēc kādām tā ir izgatavota. Šie desmit somu piemēri ir lielisks uzskates materiāls jeb orientieris, ejot savas sarkanās somiņas meklējumos. Dzīvojot šodienas neparedzamajā realitātē, kad pēc darba dienas “uz galvas var uzkrist” teātra apmeklējums vai ielūgums uz svinībām, soma, kas ir gan koši sarkana, gan funkcionāla, ir nevainojams aksesuārs.

Un lielveikalu plauktos var atrast ļoti labas alternatīvas. Labs piemērs ir Zaras sarkanā soma, ko var nopirkt par 55 euro.

Publicitātes foto

Arī H&M piedāvā savus variantus (35 euro).

Publicitātes foto

Dzīvesstils

Vai savās mājās cīnāties ar augļu mušu bariem? Kā no tām atbrīvoties uz visiem laikiem? Kas ir tie sīkie kukaiņi, kas lidinās virtuvē? Kāpēc to ir tik daudz? Kāpēc tik grūti no tām atbrīvoties?

Svarīgākais