Ikdienā mēs biežāk tiecamies pēc saldām vai sāļām garšām, bet rūgtais bieži paliek novārtā. Tomēr uztura speciālisti arvien biežāk atgādina: rūgtās garšas produkti var būt patiesi vērtīgs sabiedrotais mūsu veselībai! No rukolas un cigoriņiem līdz greipfrūtam un melnajai šokolādei – rūgtās garšas ne tikai bagātina ēdienkarti, bet arī sniedz virkni pārsteidzošu ieguvumu organismam, raksta “National Library of Medicine”.
Plašsaziņas līdzekļos un interneta sociālajos tīklos pēdējā laikā izplatīts daudz informācijas un baumu par ASV prezidenta Donalda Trampa veselības stāvokli un pat arī it kā nāvi, kas gan ir izdomāta ziņa. Pat ja dūmi ir bez uguns, neviļus rodas pārdomas – ja nu piepeši Tramps savārgst, kas tad notiks ar ASV un ar pasauli, kā saskaņā ar ASV Konstitūciju un tradīcijām situācija tiktu risināta?