2023. gada spilgtākais matu griezums Shag

© Publicitātes foto

Radīts un iedvesmojies no 70. gadu apjomīgajiem griezumiem un 90. gadu grunge, daudzpusīgs stils, kas der praktiski jebkuram matu tipam, bet it sevišķi piemērots lokainiem matiem, jo pastiprina loku efektu.

Viena no 2023. gada spilgtākajām matu modes tendencēm ir matu griezums Shag.

Shag patiks tiem, kas vēlas pēc iespējas mazāk domāt par matu sakārtošanu, jo šis griezums neprasa gandrīz nekādu īpašu veidošanu, lai izskatītos vislabākajā veidā.

Ja jūs pēc mazgāšanas atstājāt matus izžūt, dabiski salokoties un sačirkoties, vai patiešām tikko izkāpāt no gultas un izpurinājāt galvu, jūs tikai uzlabojat matu nevērīgo noskaņu.

View this post on Instagram

A post shared by HIRO OCHI (@hirohair)

Viena no šīs frizūras galvenajām iezīmēm ir tās spēja, iekļaujot stratēģiskus slāņus un teksturēšanas paņēmienus, radīt biezuma ilūziju smalkiem, gariem matiem.

Varat pievienot Curtain bangs lai iegūtu maigāku izskatu vai asākas, smalkākas šķipsnas, lai radītu raupjāku, mežonīgāku un nepakļāvīgāku tēlu.

View this post on Instagram

A post shared by HIRO OCHI (@hirohair)

Konsultējieties ar savu frizieri par individuāli sev vispiemērotākajiem matu kopšanas līdzekļiem, lai iegūtu maksimālo šīs frizūras efektu un atvieglotu ikdienas matu kopšanas procesu.

Fox Cut

Fox Cut ir gludāks Shag, tas ir lieliski piemērots, ja vēlaties kaut ko, kas izskatās nedaudz noslīpētāks. Griezums joprojām balstās uz slāņiem, taču tie ir garāki, smalkāki un apzināti strukturāli, krītot ap seju un kaklu, vienlaikus piedāvājot apjomīgus slāņus un veidojot smalkāku, gludāku, krāšņāku izskatu.

View this post on Instagram

A post shared by GRAZIA India (@graziaindia)

Fox Cut piešķir matiem apjomu un kustību, padarot to par lielisku izvēli tiem, kam ir plānāki mati un kuri vēlas pilnīgāku, apjomīgāku izskatu.

Konsultēja Inga Flugina, "Kolonna" matu stiliste, friziere

Svarīgākais