© Publicitātes foto

 Celestial trend, celestial core, celestial attire. Daži šā trenda elementi varbūt jau ir redzēti veikalu plauktos pēdējās sezonās, taču šī tendence nekur nepazūd un arī šajā sezonā tā būs aktuāla, tāpēc tev noteikti ir jāzina, kas tas ir.

Šī modes tendence smeļas iedvesmu no kosmosa, zvaigznēm, planētām un debess ķermeņiem. Tajā ir iekļauti galaktikas elementi, metāliskas krāsas un debesu motīvi apģērbā, aksesuāros un pat grimā. Šī tendence rada brīnuma sajūtu, noslēpumainību un saikni ar Visumu.

Metāliski audumi

Audumi ar metālisku spīdumu vai mirdzumu, kas liek domāt par naksnīgām debesīm vai dievišķām būtnēm? Šis efekts rosinās ēterisku un pārpasaulīgu sajūtu. Metāliska spīduma audumi apģērbam, apaviem un pat aksesuāriem - tajā skaitā somām ir šīs tendences galvenie elementi. Un, ja runājam par apģērbu, neaprobežosiemies ar sudraba kleitām, šeit iederēsies arī kargo bikses, džinsi, trenči, žaketes.

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Galaktikas krāsas

Kosmiskās krāsas, piemēram, zils, sarkans, melns un sudrabs - šā trenda centrālās krāsas. Sarkana krāsa šoruden būs īpaši dominējoša. Ja sarkanā ir tava krāsa - tev ir paveicies, ja nav - jāsāk pierast, jo sarkans šoruden būs visur.

Ārpus šā trenda konteksta vērts piebilst, ka šajā sezonā dominēs neparasti un neierasti krāsu salikumi, jo neparedzamāk, jo labāk.

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Fliteri un spīdumi

Efekts, kas piešķir apģērbam tekstūru un dimensiju. Fliteri turpina savu uzvaras gājienu. Arī šoruden spīdumi būs ļoti aktuāli. Taču svarīgi ir padomāt, kā jūs šādu tēlu stilizējat. Uzvelkot, piemēram, šosezon aktuālu puscaurspīdīgo sietiņauduma kleitu ar spīdumiem un pievelkot klāt augstpapēžu kurpes, krāšņus auskarus un, nedod Dievs, sarkanas lūpas - izskatītos ļoti vulgāri un neaktuāli. Taču šis pats tērps ar apjomīgu džinsa žaketi vai hudiju un kedām vai masīviem zābakiem, izskatītos ļoti moderni un svaigi.

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Kosmiski aksesuāri

Rotaslietas ar mēness, zvaigznes un planētas formām ir lielisks un neuzkrītošs veids, kā iekļaut jauno tendenci savā garderobē. Ja jūs neredzat sevi metāliska auduma bomber tipa jakā - nepērciet tādu, tematiskas rotaslietas un aksesuāri var būt veids kā jūs akceptējat celestial core. Izvēle ir plaša - kaklarotas, auskari, rokassprādzes, gredzeni ar šiem motīviem. Pievērsiet uzmanību, ka modē ir atgriezušās kaklarotas, kur kuloniņš ievērts melnā striķītī, paredzēts vairākkārt aptīt ap kaklu, arī čokeri ir atkal aktuāli. Gredzeni joprojām - jo vairāk, jo labāk. Ar auskariem variet eksperimentēt, piemēram, vienā ausī vienu (garu, kas karājas), otrā ausī citu (mazu, neuzkrītošāku)

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Slāņi un caurspīdīgi audumi

Caurspīdīgu audumu slāņi radīs dziļuma un noslēpumainības efektu. Plūstošas kleitas, caurspīdīgi topi, svārki ar caurspīdīga auduma detaļām - tas viss ir aktuāli.

Slāņi kopumā ir lielisks veids, kā tēlu padarīt interesantāku, kā arī vienkāršākais veids kā koriģēt savu augumu.

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Publicitātes foto

Grims

Tendence attiecas arī uz meikapu, nagu lakām un pat matu sakārtojumu. Svaigs, mirdzošs grims. Metāliska spīduma acu ēnas - uz plakstiņiem un vaigu kauliem.

Metāliskas nagu lakas, nagu lakas ar kaķacs efektu un matu sakārtojums, izceļot to dabīgu tekstūru, bet ar īpaši izteiktu spīdumu. Vārdu sakot - spīdīgi!

Jāatceras, ka nevajadzētu šos visus skaistuma trendus apvienot vienā tēlā, tas noteikti būtu par daudz.

Galaktikas glamūrs ir ieguvis popularitāti ar savu burvīgo un valdzinošo estētiku, ļaujot spīdumu enerģijai ienākt ikdienas dzīvē un apvienojot šķietami svinīgus tērpus vai aksesuārus ar ikdienišķiem, radīt negaidītas un aktuālas kombinācijas.

Publicitātes foto

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv