Ūdensvīrs - sfinksa, Zivis - meinkūns: kura kaķu šķirne būs piemērota zodiaka zīmei

© Foto: pixabay.com

Mēģiniet uzminēt, kādas šķirnes astrologi izvēlējušies Skorpioniem un Jaunavām.

Astrologi nosaukuši kaķu šķirnes, kas vislabāk atbilst konkrētas zodiaka zīmes raksturam, raksta yourtango.com.

Auns - Bengālijas kaķu šķirne

Foto: pixabay.com

Bengālijas kaķu šķirne ir lieliska Auniem, jo kaķim ir dažas no viņu svarīgākajām īpašībām. Šie kaķi ir enerģiski un azartiski, kas atbilst Auna dzīvesveidam. Turklāt viņi ir arī drosmīgi un pārliecināti.

Vērsis - Himalaju kaķis

Foto: pixabay.com

Himalaju kaķis ir lieliski piemērots Vērsim. Tāpat kā šīs zīmes pārstāvji, viņi mīl komfortu un greznību, kā arī dod priekšroku palikt mājās. Viņi mīl patīkamu, mierīgu un skaistu vidi, kas Vērsim ir īpaši svarīgi, jo viņus pārvalda Venera.

Dvīņi - Siāmas kaķis

Foto: pixabay.com

Dvīņiem patīk komunikācija, tāpat kā Siāmas kaķiem. Viņi ir pazīstami ar to, ka "izsaka" saviem īpašniekiem to, ko viņi vēlas. Siāmas kaķi mīl cilvēkus un ir ļoti inteliģenti, kas ir ideāli piemērots Dvīņiem.

Vēzis - nībelungs

Foto: pixabay.com

Šie kaķi ir pazīstami ar savu lojalitāti un empātiju. Tāpat kā Vēži, viņi plaukst stabilā un mīlestības pilnā vidē. Dažreiz viņiem var paiet kāds laiks, lai pierastu pie jauniem cilvēkiem un izkļūtu no čaulas.

Lauva - abesīnietis

Foto: pixabay.com

Abesīnijas kaķu šķirne labi sader ar Lauvu, jo tai patīk uzmanība un būt lietu centrā. Abesīnieši ir atlētiski un vienmēr gatavi spēlēm un izklaidei. Šī ir ļoti inteliģenta kaķu šķirne, kas nepanes garlaicību.

Jaunava - brits

Foto: pixabay.com

Britu kaķi ļoti labi sader ar Jaunavām. Šī šķirne ir draudzīga, sirsnīga un lielisks kompanjons neatkarīgi no tā, vai jums ir bērni. Viņi ir līdzsvaroti un ārkārtīgi lojāli.

Svari - Ragdoll

Foto: pixabay.com

Ragdoll ir ideāls kaķis Svariem. Tāpat kā Svari, viņi ir sirsnīgi, draudzīgi, sabiedriski, mierīgi un rotaļīgi. Kaķu pasaulē viņi ir pazīstami kā maigi milži. Skaisti ar mīkstiem kažokiem un uzkrītošām zilām acīm. Svari noteikti to novērtēs.

Skorpions - birmietis

Foto: pixabay.com

Tāpat kā Skorpions, Birmas kaķi ir pazīstami kā lojāli un cieši saistīti ar savu cilvēku. Viņi var būt aizdomīgi pret jauniem satiktiem cilvēkiem, taču tiklīdz viņi uzticēsies, tā sasildīs, kas ir raksturīgi arī Skorpioniem. Ja pret viņiem izturēsities labi, viņi nekad nepametīs.

Strēlnieks - turku vans

Foto: pixabay.com

Turku vans, kas pazīstams arī kā kaķis, kas mīl peldēt, ir ideāls kaķis Strēlniekam. Viņiem patīk daba, jautrība, spēles un piedzīvojumi. Viņi ir ļoti aktīvi, un viņu enerģijas līmenim vajadzētu būt piemērotam Strēlnieka dzīvespriekam.

Mežāzis - krievu zilais

Foto: pixabay.com

Krievu zilais ir labi piemērots Mežāzim, jo ​​tas ir pazīstams ar savu inteliģento, bet atturīgo raksturu. Viņi ir mierīgi, karaliski un būtībā mājinieki.

Ūdensvīrs - sfinksa

Foto: pixabay.com

Ideāls kaķis Ūdensvīram var būt tikai sfinksa. Tie ir vienreizēji. Spalvu trūkums izceļ tos kā diezgan neparastus, un viņi ir pazīstami ar savu ekstraverto uzvedību. Tie ir vieni no suņiem līdzīgākajiem kaķiem un bieži sveic saimniekus pie durvīm, kad tie pārnāk mājās.

Zivis - meinkūns

Foto: pixabay.com

Maine Coon ir draudzīgs un mierīgs kaķis, kas labi piestāv Zivīm. Maine Coons ir pazīstami ar savu empātiju. Šie kaķi bieži tiek sertificēti kā terapijas kaķi, kas apmeklē slimnīcas un pansionātus.