Aktieris un uzņēmējs Armands Ikalis par kino: Katrs ego maksā milzīgu naudu

© Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

Armands Ikalis jau sen ir pazīstams kā aktieris dažādos kino projektos, un ne tikai, taču aizvadītajos gados viņš sevi apliecina arī kā uzņēmējs, jo ir militaryshop.lv un mil-coffee.com īpašnieks.

Esmu viens no uzņēmējiem, kas atbalsta “Nelūgto viesu” filmēšanu. Kāpēc man tas ir svarīgi? Pirmkārt, es personīgi Leldi un Vladu Kovaļovus pazīstu jau no pirmsākumiem, esam strādājuši kopā projektos. Ir bijuši vairāki pilotraidījumi, kur es kā aktieris un viņi kā režisors un producente kopā esam strādājuši.

Otrkārt, viņiem abiem ir labi projekti. Visi mani draugi skatās “Nelūgtos viesus”. Pat mana mamma skatās šo seriālu, lai gan viņa vienmēr ir bijusi kritiska par pašmāju kino. Arī no armijas kolēģi skatās “Nelūgtos viesus”.

Reizēm ir sajūta, ka šo nav radījuši latvieši, jo Kovaļovi prot strādāt. Viņu darbā ir gan temperaments, gan intriga. Redzu arī to, ka viņi prot atrast izcilu komandu, kas ir svarīgs aspekts.

Filmēšanas laukumā pārņem nostalģija

Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

Esmu šeit, lai atbalstītu komandu ar savu kafiju. Stundas uz filmēšanas laukuma ir ilgas, tāpēc aktieri un komanda mēdz pagurt. Tad kafija palīdz. Pēc ilgajām stundām visi iedzer kafiju, un enerģija atgriežas. Kandavā un Kurzemē man patīk. Šajā pusē jūtos kā kūrortā.

Lai gan neesmu nekur trīs gadus filmējies, kino man vienmēr ir paticis. Filmēšanas laukumā, kur uzņem trešo “Nelūgto viesu” sezonu, mani pārņem nostalģija.

Tagad mani vairāk interesē kaskadiera pozīcija, bet, protams, no aktiera piedāvājuma nekad nevarētu atteikties. Kino mani saista, jo ir iespējams filmēties dažādās lokācijas. No vienas puses kino es šodien saistu kā armiju, jo ir disciplīna.

Kino katrs ego maksā milzīgu naudu. Tieši tāpēc visi ir savākti. Arī laiks maksā. Cena, protams, gan mainās.

Patīk, ka kino mainās komanda, katrā projektā ir cita. Tas ir ļoti interesanti, un pieredze krājas.

Pats esmu kino lauzis pirkstus, ar esmu bijis kaskadieris, ir daudz darīts.

Kino ir bauda

Foto: Dmitrijs Suļžics/MN

Rudens ierasti ir depresijas laiks, tāpēc šis ir īstais laiks, lai ieslēgtu TET TV un sāktu ceļojumu ar “Nelūgtajiem viesiem”.

Ja godīgi, tad tie, kas vēl nav redzējuši 1. un 2. sezonu, viņiem ir paveicies, jo tad tā ziema būs vēl garāka. Var noskatīties 1. sezonu, 2. sezonu, un atnāks 3. sezona.

Man pašam patīk tad, kad neesmu vēl redzējis, bet visi saka, ka ir labi, tad sāc skatīties un izkūsti.

Esmu liels kino baudītājs, patīk itāļu, franču kino. Man šķiet, ka “Nelūgtie viesi” ir viens no Baltijas labākajiem seriāliem.

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais