Otro singlu "Čirku pilna" izlaž pašmāju Kazanova Gunariks

© PhotoRichy

"Otro singlu “Čirku pilna” izlaž pašmāju Kazanova Gunariks, īstajā vārdā Gunārs. Dziesmai uzņemts arī aizraujošs video klips, kas ļauj ieskatīties romantiķa Gunarika mīlas dēku labajos un sliktajos brīžos. Dziesma pieejama populārākajās straumēšanas platformās," ziņo producente Žanete Felsa.

Dziesma radusies agros, putnu vīteros tītos vasaras rītos un upeņu zaptsūdeņa aizmiglotos vakaros, atminoties jautrākos piedzīvojums Zvejniekciema zaļumballē,

stāsta Gunariks.

Publicitātes foto

Iedvesmu jauniem skaņdarbiem viņš gūst no paša un draugu pieredzes, kas ne reti nav tik laba, kā varētu vēlēties. Tomēr Gunārs neatmet cerību atrast savu sirdsdāmu, jo mīlestība plūst no viņa kā upe, un šobrīd neesot nevienas, kura tajā peldētu.

PhotoRichy

Skaņdarbs apvieno enerģisku ritmu, kas liek gurniem pašiem kustēties un spēcīgu vokālu, kas neatstāj vienaldzīgus ne klausītājus, ne mūzikas kritiķus. Gunariks duetā ar perkusionistu Ļutenu aizrautīgi kaļ plānus arī nākamajiem singliem un sola, ka tie nebūt neatpaliks no šobrīd augstu uzstādītās latiņas.

PhotoRichy

Kā zināms, 2022. gadā Gunariks izdeva savu pirmo singlu “Sarkanais ķirsītis”, kas guva lielu atzinību un priecē klausītājus vēl šodien.

Gunarika gaitām vari sekot TikTok (svetitsgunariks) un Instagram (gunariks_officiant).

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais