Talantīgās latviešu mākslinieces Elīnas Sandas Zaķes personālizstādes atklāšana

© Foto: publicitātes

Rīgā, Vaļņu ielā 4, 15.jūnijā plkst.17 notiks pop-up vienas dienas mākslas izstādes "Manifestācija" atklāšanas pasākums, kur tiks prezentēta latviešu mākslinieces Elīnas Sandas Zaķes jaunākā gleznu kolekcija.

Izstāde "Manifestācija" ir par cilvēka domu īsteno spēku un nenosakāmām "patiesās" realitātes robežām, atspoguļojot līdzsvaru starp sapņu ķeršanu un būšanu mierā ar to kas jau ir. Izstādes atklāšanas ietvaros norisināsies arī pārsteiguma mākslas šovs, kas radīts sadarbībā ar Latviešu zīmolu BAÉ.

Foto: publicitātes

Elīna Sanda Zaķe ir ieguvusi atzinību ar savu spēju prasmīgi sapludināt popkultūras elementus un sociālās normas mazliet provokatīvā, ironiskā un pārdomas rosinošā naratīvā. Māksliniece savos darbos ietver ikdienišķus un pierastus elementus neierastos lielumos un kompozīcijās tādā veidā vizuāli parādot stāstu, kurš ar katru skatītāju rezonē balstoties uz tā līdzšinējo pieredzi.

Foto: publicitātes

Viņas darbi atrodas privātās kolekcijās visapkārt pasaulei. Zīmols BAÉ aptver ilgtspējīgas greznības vīziju un ir “lēnās” modes jeb slow-fashion aizstāvis, izaicinot ātrās tendences jeb fast-fashion apģērbu zīmolus. Zīmola ideja sākas ar pārliecību par sieviešu apģērbu radīšanu, kas ne tikai demonstrē cauri laikiem ejošu eleganci, bet arī piešķir prioritāti mūsu planētas labklājībai, katru apģērbu radot ar mūžīgi dzīvojošiem siluetiem.

Izstādes tēmas apraksts

Foto: publicitātes

Manifestēšana ir savas realitātes radīšana, labi apzinoties, ka par realitāti, kuru veidojam, esam atbildīgi mēs paši. Atrast līdzsvaru starp nebeidzamu vēlmi tiekties pēc kārotā un ļaušanos brīvajam kritienam; starp sapņu ķeršanu un pateicību - būt mierā ar to kas jau ir.

Caur rotaļīgu prizmu izstāde reflektē par cilvēka domu spēka iespējām un nenosakāmām patiesās realitātes robežām. Ieeja ir bez maksas.

Dzīvesstils

“Personīgā izaugsme ir mūža ceļojums, taču apņemoties ievērot šo praksi, jūs tikai augsiet un attīstīsieties - gan individuāli, gan kā partneris savam mīļotajam cilvēkam un citiem ģimenes locekļiem, jo jūsu izvēles un ikdiena ietekmē tos cilvēkus, ar kuriem esat saistīti,” raksta blac.media/health.

Svarīgākais