Gundega Skudriņa atzīmē savu apaļo jubileju, svinot 20 gadu jubileju uzņēmumam

© Foto: Jānis Vīksna

Krāšņi un ziedoši tiek atklāts radošās aģentūras "Skudras Metropole" jaunais vasaras projekts “Digitālo ziedu galerija - šampanieša bārs”, svinot uzņēmuma 20 gadu jubileju un Gundegas Skudriņas apaļo jubileju.

Atklāšanas pasākumu apmeklējot mīļi gaidītiem viesiem un sadarbības partneriem, krāšņi un ziedoši tiek atklāts radošās aģentūras "Skudras Metropole" jaunais vasaras projekts “Digitālo ziedu galerija - šampanieša bārs”, stāsta Gita Pastora.

Jaunais vasaras projekts “Digitālo ziedu galerija - šampanieša bārs” / Foto: Jānis Vīksna

Tikai trīs nedēļas no 3. jūnija līdz 22. jūnijam LU botāniskajā dārzā mākslīgais intelekts, digitālie mākslinieki un "Skudras Metropoles" komanda apvienojas, lai radītu jaunu pieredzējumu - laikmetīgu "pop-up" galeriju “Digitālo ziedu galerija - šampanieša bārs”.

Tehnoloģiju radītās iespējas, instalāciju māksla apvienojumā ar šarmantu, kaislīgu sievišķību, mūzikas skaņu mākslu un floriogrāfiju.

Neiespējamā pasaule savienojumā ar iespējamo. Neiespējami stāsti realitātē. Emociju piedzīvojums, kas veidojas no katra paša pieredzes un sajūtām. Vilinoši un atturīgi, sapņaini un skaudri. Fantāzija, kas realizējusies dzīvē, vai dzīve fantāzijās.

Gundega Skudriņa kopā ar savu uzticamo komandu / Foto: Jānis Vīksna

Digitālo ziedu izstāde. Sievietes dzīves stāsts - sarunas starp puķēm. Seši mākslas darbi, kur ziedi, dominējošā roze - simbols vēlmēm, skaistumam un perfekcijai - ataino idilliskās dzīves un tumšās zemūdens straumes kontrastus.

Sievietes tūkstoš lomas, dvēseles atvari, alkas pēc balansa un harmonijas, kas spoguļojas dzīves realitātē. Pārmaiņu procesi cilvēkā un sabiedrībā.

Jautājumi un atbildes starp ziediem. Digitālo ziedu izstādi papildina Šampanieša rožu bārs, kur apmeklētājs kļūst par daļu no instalācijas, mijiedarbojoties ar apkārtējo vidi, baudot izcilu "Lanson" šampanieti, galerijai radītu īpašu "Laima" tumšās šokolādes “Lukss” desertu un jaunradītu "Löfbergs" kafijas dzērienu.

Dominējošā roze - simbols vēlmēm, skaistumam un perfekcijai - ataino idilliskās dzīves un tumšās zemūdens straumes kontrastus / Foto: Jānis Vīksna

Projektu atbalsta "Samsung" inovatīvās tehnoloģijas un Latvijas Universitātes botāniskais dārzs.

Eksperimentālā projekta garšu nodrošina "Laima" tumšā šokolāde “Lukss”, šampanietis "Lanson", dzirkstošais bezalkoholiskais vīns "Murviedro" un kafijas izplatītājs "Löfbergs Latvija".

Dzīvesstils

Jāņi jau bija visskaistākie svētki vasarā. Agri no rīta vīri aizgāja jūrā zvejot. Sievas sakārtoja mājas, izmazgāja grīdas, noslaucīja visus celiņus tīrus, tīrus. Tos nokaisīja ar baltām smiltīm un kalmēm. Salika meijas un pīlādžu zarus, lai sargā no ļauna. Līdz 12 dienā bija jāpabeidz šie darbi.

Svarīgākais