Īpaši rituāli Vecgada vakaram

© Foto: Pexel.com

Nenoliedzami gadu mija ir maģiska. Turklāt saka, ka 31. decembris ir enerģētiski spēcīgākais gada izskaņas laiks, lai to pavadītu neierasti. Esmu aprakstījusi īpašus rituālus, ko veikt Vecgada vakarā. Īpaši tiem, kuriem laimītes liešana ir kļuvusi, iespējams, par “ikdienu”, bet kārojas kaut ko jaunu.

Foto: Pexel.com

Svarīgi ir ne tikai sagaidīt Jauno gadu, kā nākas, bet pavadīt Veco gadu. Un pavadīt godam. Aplūkosim rituālus, kas var piesaistīt naudu, veiksmi un kādam varbūt kāroto ģimenes pieaugumu.

Lai Jaunajā gadā veselība

Foto: Pexel.com

Lai nākamajā - 2024. - gadā iegūtu stipru veselību, izrādās, ka ir jāņem vērā īpaša sentēvu metode. Vecā gada dienā jāsagatavo īpašs maisījums, kas sastāv no vienas ēdamkarotes dzērveņu sulas, puses izspiestas ķiploka daiviņas un šķipsniņas kanēļa. Ne vairāk.

Tad īsi pirms pusnakts ir jāaizdedz baltas krāsas svece un pulksteņrādītāja virzienā trīs reizes jāvirza glāze ar sagatavoto maisījumu ap sveci.

Rituāla laikā pie sevis jāatkārto vārdi: lai veselība manā dzīvē valda, lai visi spēki stāv manām likstām pāri. Vārdus jāatkārto trīs reizes un pēc tam jāizdzer maisījums.

Lai 2024. gadā par finansēm nebūtu jāsūdzas

Foto: Pexel.com

Kas to būtu domājis, bet, lai piesaistītu naudu, izrādās, Vecgada vakarā naudas maks ir rūpīgi jāsakārto. Taču kārtošana nozīmē ko vairāk par mums ierasto. No maka ir jāizņem viss, lai to varētu noslaucīt ar mitru lupatiņu, kas iepriekš kārtīgi jāizmērcē sālsūdenī. Tīrot maku ar šo īpašo sālsūdeni, kas sagatavots ar labām un pozitīvām domām, septiņas reizes pēc kārtas jānoskaita vārdi: visu augstākie spēki, palīdziet tikt pie pārticības!

Kad maks savests kārtībā un vārdi ir noskaitīti, ievietojiet tajā nedaudz zvīņas un sarkanas krāsas dzijas pavedienu.

Gan sarkano dziju, gan zvīņas makā jāglabā visu nākamo gadu.

Noderēs tiem, kas vēlas karjeru

Foto: Pexel.com

Arī izaugsmei un attīstībai ir īpašs rituāls, kas jāveic Vecgada vakarā. Pirms pusnakts aizdedziniet sarkanas krāsas sveci un šo aizdegto sveci piecas reizes lēnām, domājot par savu vēlamo amatu, jāpaceļ sev virs galvas, skaitot vārdus: veiksme būs manā pusē, visi spēki man palīdzēs sasniegt izvirzītos mērķus.

Vārdi jāskaita piecas reizes. Pēc tam svece jānopūš un piecas naktis tā jāliek sev zem spilvena.

Tie, kas kāro pēc mīlestības

Foto: Pexel.com

Mīlestībai atklāju ne tikai vienu rituālu, bet veselus divus. Ieteikums veikt tiem, kas vēlas nākamajā gadā satikt jaunu dzīves partneri, kā arī noderēs tiem, kas no sirds cer uzlabot attiecības ar pašreizējo mīļoto.

Īsi pirms pusnakts aizdedziniet trīs sarkanas krāsas sveces un nogrieziet sarkanas krāsas dzijas pavedienu. Taču pavedienam jābūt tik garam, lai to būtu iespējams apsiet ap roku.

Dzijas pavedienu 12 reizes virziet pulksteņrādītāja virzienā ap aizdegtajām svecēm. To darot, spilgti iztēlojieties savu mīļoto, domājot tikai labas domas. Pēc tam dzijas pavedienu apsieniet ap kreiso roku un nēsājiet 12 dienas. Pēc tam šo dzijas pavedienu sadedziniet.

Otrs rituāls ir jāveic īsi pirms pusnakts. Taču te ir būtiska nianse. Šo rituālu var veikt tikai tās daiļā dzimuma pārstāves, kas vēl nav precētas un ir vienas. Būs vajadzīgs zelta gredzens, vēlams savs zelta gredzens, ko ikdienā nēsājat, kā arī glāze, kur jāielej ūdens.

Maģiskajā stundā jādodas uz telpu, kurā būsiet viena. Bez liekām sarunām, jo te ir no svara koncentrēšanās.

Foto: Pexel.com

Turiet glāzi kreisajā rokā un ar labo roku gredzenu lieciet virs ūdens glāzes, bet caur to skatieties, kā veidojas siluets. Tikai tā Vecgada vakarā var ieraudzīt savu precinieku.

Rituāls, kas noderēs tiem, kas vēlas ģimenes pieaugumu

Foto: Pexel.com

Ja nākamajā gadā ir vēlme pēc ģimenes pieauguma, tad ieteicams veikt šādu rituālu. Uz mazas, baltas papīra lapas ar labām domām jāraksta teksts: lai auglība manā dzīvē valda! Augstākie spēki, lūdzu dodiet pēcnācēju.

Lapiņu ar šo tekstu sadedziniet un pelnus, kas ir būtiski, tikai īsi pēc Jaunā gada iestāšanās, izkaisiet ārā. Kaisot pelnus, domās vizualizējiet savu pēcnācēju. Iztēlojoties arī dzimumu.

Lai nākamais 2024. gads ienes dzīvē harmoniju

Foto: Pexel.com

Ja vēlaties Jaunajā gadā iekšēju mieru un harmoniju, tad šis rituāls būs laikā un vietā.

Īsi pirms pusnakts atrodiet brīdi, lai pabūtu viens. Aizdedziet baltas krāsas sveci un uz papīra lapas uzrakstiet visas sliktās lietas, kas iepriekšējā gadā ir padarījušas jūsu dzīvi grūtu.

Tad saplēsiet lapu sīkās driskās, pie sevis skaitot vārdus: lai viss grūtais, sliktais, mokošais paliek pagātnē. Lai nākamais gads dod mieru.

Pēc vārdu noskaitīšanas sveci nopūtiet un kopā ar saplēsto lapu izmetiet atkritumos.

Dzīvesstils

Vistas krūtiņa ir lielākais vistas gabals – un maigākā un baltākā vistas daļa. Vistas fileja ir viegli apstrādājama, un to var izmantot lielākajā daļā ēdienu recepšu.