17 seksīgākie prinči, kurus vēl ir iespējams apprecēt

© Publicitātes foto

Katrai mazai meitenei ir bijuši sapņi par lielu karaļvalsti, skaistiem dārziem un princi baltā zirgā, kurš izglābj viņu no briesmām. Lai gan tās vairāk izklausās pēc Disneja vai Bārbijfilmas, īstajā pasaulē (un it īpaši Eiropā) ir pretēji. Te dzīvo prinči, kuri joprojām meklē savas princeses.

Grieķijas un Dānijas Princis Ahilejs - Andrea

Kroņprinča Pavlosa un kroņprinceses Marijas Čantālas trešais bērns, 21 gadu vecais Ahilejs, pašlaik ir trešais rindā uz Grieķijas troni (Grieķija ir unitārā parlamentārā republika, monarhija pārvaldes forma pārstāja eksistēt 1973.gadā). Ahilejs, kurš sev labāk izvēlās iesauku Ahi, uzauga Londonā kopā ar saviem brāļiem un māsām, bet pašlaik mācās Ņujorkas Universitātē.

Publicitātes foto

Grieķijas un Dānijas Princis Aleksioss

Princis Konstantīns Aleksioss (23 gadi), kuru draugi un ģimene iesaukuši par “Tino”, pašlaik ir otrais rindā uz Grieķijas “bijušo” troni. Viņš ir dzimis Ņujorkā un audzis Anglijā, un princi Viljamu uzskata par savu krusttēvu. Viņš nesen absolvēja Džordžtaunas universitāti Vašingtonā un īpaši aizraujas ar fotogrāfiju (darbus var aplūkot viņa Instagram lapā @alexiosgreece).

Publicitātes foto

Princis Tasilo Egons Maksimiliāns fon Fīrstenbergs

Princis Tasilo ir Vācijas karaliskā prinča Egona fon Fīrstenberga un modes karalienes Diānas fon Fīrstenbergas mazbērns. Viņa māte Aleksandra fon Fīrstenberga ir viena no trijām Milleru māsām (1950. gadu populārs kantri svinga duets) un prinča māsa ir modele Talita fon Fīrstenberga. 20 gadīgais princis ir kaislīgs ceļotājs.

Publicitātes foto

Padmanabhs Singhs, Džaipuras Mahārādža

Lai gan viņa tituls nav oficiāli atzīts ar likumu (Indija ir federāla parlamentāra demokrātiska republika), 23 gadu vecais Padmanabhs Sings joprojām tiek uzskatīts par Džaipuras “karali”. Viņš pārvalda 1-1,2 miljardu Austrālijas dolāru lielu bagātību (nekustamie īpašumi, akcijas) un viņš ir izcils polo spēlētājs. Pusaugu gados Singhs bijis Dolce&Gabbana modelis.

Publicitātes foto

Luksemburgas princis Sebastjēns

Lielhercoga Anrī un lielhercogienes Marijas Terēzes jaunākais bērns princis Sebastjēns (30 gadi) ir sestais rindā uz Luksemburgas troni. Pirms stāšanās Luksemburgas armijā viņš apmeklēja Stjubenvilas franciskāņu universitāti, kur studēja mārketingu un starptautisko biznesu.

Tituls - Viņa Karaliskā Augstība Luksemburgas princis Sebastjēns, Nasavas princis.

Publicitātes foto

Edvards Vindsors, lords Daunpatriks

Edvards ‘Edijs’ Vindsors (33 gadi) ir Kentas hercoga mazdēls un Sentendrjūsa grāfa dēls, lēdijas Amēlijas un Marinas brālis. Edvards ir studējis Oksfordas universitātes Etonas koledžā un izveidoja savu aksesuāru zīmolu. Viņa tituls ir Edvards Vindsors, lords Daunpatriks. Edvards dzīvo Anglijā. Viņam nākotnē ir cerība mantot Kentas hercogisti.

Publicitātes foto

Šeihs Mohammeds bin Hamads bin Khalifa Al Thani no Kataras

34 gadus vecajam Šeiham ir MBA grāds Hārvardas Universitātē un viņš tekoši runā arābu, angļu un franču valodā. Viņš ir arī bijušais Kataras jātnieku komandas kapteinis, kuru arī vadīja vēsturiskajā brīdī, kad Katara uzvarēja konkursā par 2022. gada FIFA Pasaules kausa rīkošanu.

Publicitātes foto

Huseins, Jordānijas kroņprincis

Pirmkārt, Huseins ir Jordānijas bruņoto spēku otrais leitnants (kam, starp citu, ir daudz Instagram sekotāju). Otrkārt, viņš ir Jordānijas karaļa Abdulla II mantinieks. Huseinam ir trīs jaunāki brāļi un māsas - princese Imana, princese Salma un princis Hašems. Viņa Karaliskā Augstība Jordānijas kroņprincis.

Huseins ir 27 gadus vecs, dzīvo Jordānijā.

Publicitātes foto

Aleksandrs Ogilvijs

Lai gan “tehniski” viņš nav princis, Aleksandrs Čārlzs Ogilvijs ir sera Angusa Ogilvija un Kentas princeses Aleksandras, karalienes Elizabetes māsīcas, mazdēls. Tādējādi Aleksandrs ir otrās pakāpes brālēns Velsas princim. Šobrīd viņš ieņem 53. vietu rindā uz Lielbritānijas troni. Viņam šobrīd ir 25 gadi un dzīvo Skotijā.

Publicitātes foto

Beiras Princis Afonso

Afonso ir Braganzas hercoga vecākais dēls un mantinieks. Izglītību ieguvis Anglijā, viņam ir divi brāļi un māsas - Infanta Maria Francisca un Infante Dinis, Porto hercogs. Viņa Karaliskajai Augstībai Donam Afonso, Beiras princim, Barselonas hercogam ir 26 gadi. Dzīvo Portugālē.

Publicitātes foto

Arturs Čato

Arturs Čato nav likumīgs princis, bet gan drīzāk princis pēc pienākumiem. Būdams Vindzoru ģimenes loceklis, viņš ir princeses Mārgaretas, Karalienes Elizabetes māsas, mazdēls, prinča Viljama un prinča Harija otrās pakāpes brālēns. Arturam nepieder karaliskais tituls. Pašlaik viņš ieņem 26. vietu rindā uz troni. Arturs dzīvo Edinburgā, kur apmeklē universitāti.

Publicitātes foto

Sems Čato

Princis Sems Čato nav princis līdzīgi kā viņa brālis Arturs - princis pēc pilnvaras. Semam Čato nepieder karaliskais tituls, tomēr viņa un Artura māte Sāra Čato ir galma dāma. Šobrīd viņš ieņem 25. vietu rindā uz troni. 25 gadus vecais Sems pašlaik dzīvo Apvienotajā Karalistē, kur veido skulptūras un dzejo.

Publicitātes foto

Čārlzs Ārmstrongs - Džonss

Vēl viens no princeses Mārgaretas mazbērniem ir Čārlzs Ārmstrongs - Džonss. Lai gan 22 gadus vecajam jaunietim nav karaliskā titula, viņš ir tiešs karalienes Elizabetes, Karalienes mātes un karaļa Džordža VI pēcnācējs (no sava tēva puses). Čārlzs Ārmstrongs-Džonss nav princis, tomēr viņam ir vikonta Linlija tituls.

Publicitātes foto

Heinrihs Donāts, Šaumburgas - Lipes princis

Princis Donāts (29 gadi) ir mantojis savas mātes Sainas - Vitgenšteinas - Berleburgas princeses Marijas Luīzes skaisto ārieni ar ledus zilajām acīm un brīnišķajām linu krāsas lokām. Dēla un mātes duets ir nešķirami, nesen viņi kopā noskrēja ultramaratonu (160 km gara distance pa kalnainu reljefu), lai savāktu naudu labdarības projektam Filipīnās. Princis Heinrihs arī regulāri parādās savas mātes Instagramā.

Publicitātes foto

Brazīlijas Princis Rafaels no Orleānas - Braganzas

Varbūt viņš nav tieši Eiropas princis, bet viņa mamma ir Beļģijas princese, tāpēc internets uzskata viņu par eiropieti. Lai gan Brazīlijā vairs nav karaliskās ģimenes, princim ir lieli panākumi - runā vairāk nekā piecās valodās, ir grāds Ražošanas inženierijā. Pašlaik viņš strādā AmBev - amerikāņu dzērienu kompānija - un labāk izvēlas sevi saukt vienkārši par Rafaelu, bez nekādiem tituliem. Tomēr Rafaels joprojām piedalās gan oficiālos, gan tikai monarhu svētkos un pasākumos, bieži kā pavadonis savam tēvam vai tēvočiem. Viņš izvairās no iejaukšanās politikā, bet ir bijis redzēts protestos pret korupciju. 37.gadus jauns.

Publicitātes foto

Arhendūks Ferdinands fon Habsburgs

Kā viens no visietekmīgākās dinastijas Eiropā pēctecis, 26 gadus vecais Ferdinands fon Habsburgs dzīvo līdzi savam ģimenes vārdam. Jau 23 gadu vecumā viņš bija guvis lielus panākumus motokrosā (2017. gadā bija novērtēts kā 4. labākais braucējs Macau Grand Prix). Tā ir viņa aizraušanās kopā ar savu māsasvīru un arī motokrosa braucēju Džeromu d’Ambrosio, kurš nesen aprecēja Ferdinanda māsu Eleonoru. Kā aktīvs Instagram lietotājs, viņš bieži ieposto kadrus no sava spraigā dzīvesveida un ceļojumiem apkārt pasaulei.

Publicitātes foto

Lihtenšteinas princis Džosefs - Emanuels

Kā 16. uz Lihtenšteinas troni Princis Džosefs (27) ir jaunākais Luksemburgas princeses Margaretas un Lihtenšteinas prinča Nikolo dēls. Viņš uzauga Beļģijā, kur viņa tēvs bija vēstnieks, un ir tuvās attiecībās ar saviem brālēniem - Luksemburgas princi Sebastjēnu un Austrijas Arhendūku Aleksandru. Princis mācījās Sendhurstā, absolvēja Īrijas Sardzi, kur viņam 2010. gada Trooping the Colour bija tas gods pasniegt Karalienei Elizabetei sava pulka karogu. Pašlaik viņš ir pametis armiju, bet, tā kā viņš neizmanto sociālos tīklus vai nerādās publikā, neviens īsti nezina, ko viņš pašlaik dara.

Publicitātes foto

Dzīvesstils

“Ja ķermeņa imūnsistēma reaģē uz kaut ko, ko ēdat vai dzerat, to sauc par pārtikas alerģiju. Saskaņā ar statistikas datiem, bērni ar pārtikas alerģijām saskaras visbiežāk,” raksta  healthline.com/health.