© Publicitātes foto

Ziemassvētku dāvanu pirkšana vīriešiem (arī tiem, kuriem ir viss) izrādās, ir diezgan jautra. Neatkarīgi no tā, vai tavs mīļotais ir kafijas snobs, grāmatu tārps, topošais grila meistars vai tāds, kuram patīk spēlēt tenisu, ir dāvana, kas apmierinās viņa īpašo hobiju vai apsēstību.

Dāvanu topā ir pat dažas iespējas puisim, ar kuru jūs nesen sākāt satikties. Tomēr, iegādājoties dāvanu, svarīgākais ir otru iepriecināt un likt justies mīlētam un īpašam.

Vai kāds vīrietis kādreiz ir sniedzis tiešu atbildi par to, ko viņš patiesībā vēlas? Nav sarakstu, nav vēlmju, uz jautājumu - “ko tu velētos?” tik ierastais - “nezinu”.

Izskatot neskaitāmus vīriešu žurnālus, esmu aptuveni sapratusi, par ko viņi sajūsminās. Tāpēc šo sarakstu varētu nosaukt par “mazu empīrisku pētījumu vīriešu vēlmju noteikšanai”.

Publicitātes foto

Šobrīd populārākās bezvadu austiņas pasaulē - Apple AirPods Max 2. Cena -vidēji virs 500 euro. Pieejamas dažādas krāsas.

Publicitātes foto

Filmu mīļotājiem - Samsung The Freestyle 2. Kaut gan esmu pārliecināta kino gājēja, tomēr apskatot šo preci klātienē, sapratu vīriešu sajūsmu. Cena vidēji - 600 euro. Ir iespējams pasūtīt Amazon.com par 555 dolāriem.

Publicitātes foto

Labākā ādas kopšanas dāvana vīriešiem TheraFace maska. Šis produkts tiek vērtēts kā laba alternatīva aizņemtai ikdienai. “Mums, vīriešiem, nav laika staigāt pa saloniem, un šo masku var lietot pat birojā,” lūk, galvenais arguments par šo izvēli. Cena vidēji - 600 euro.

Publicitātes foto

Garmin Dash Cam Mini 2. Maza automašīnas paneļa kamera. Tā neaizsedz mašīnas vējstiklu, pretēji, paplašina redzamību. Cena vidēji - 120 euro.

Publicitātes foto

Zaļo īkšķīšu īpašniekiem - AeroGarden Harvest istabas dārzs. Šo hidroponisko dārzu var nolikt uz virtuves letes. Tas audzēs garšaugus, tomātus un citus svaigus pārtikas produktus, ko novākt un ēst visu gadu. Cena vidēji - 80 euro.

Publicitātes foto

Ember temperatūras kontroles viedkrūze. Šī temperatūru regulējošā krūze ļaus katrai rīta kafijas tasei palikt kūpošai pusotru stundu. Cena vidēji - 150 euro.

Publicitātes foto

Viedais modinātājs. Variantu ir miljons. Sākot no pavisam vienkārša modinātāja, beidzot arī attēlā redzamo Loftie viedpulksteni. To ir izstrādājuši zinātnieki, konsultējoties ar miega un garīgās veselības speciālistiem. Loftie pulkstenis regulē miega kvalitāti. Šī viedierīce ir arī manā dāvanu sarakstā. Cena vidēji - 120 euro.

Publicitātes foto

Klasika - bārdas trimeris. Praktiska un vienmēr vajadzīga lieta ikvienā vīrieša ikdienā.

Publicitātes foto

Pārnēsājams espresso automāts. Neatkarīgi no tā, uz kurieni viņš dodas — pārgājienā, uz sporta zāli vai biroju — viņš var izdzert kafijas tasi tieši tā, kā viņam tas patīk. Viss, kas viņam būs jādara, ir jāsagatavo automāts (pievienojot ūdeni un maltu kafiju). Kad viņš būs gatavs malkot savu kafiju, atliek tikai nospiest pogu. Cena vidēji - 60 euro.

Publicitātes foto

Ekrāna palielinātājs viedtālrunim. Viņš varēs daudz vieglāk straumēt filmas, Youtube video un sarunāties tiešsaistē, ja telefonam būs pieslēgts šis pastiprinātājs. Nav vajadzīgas baterijas - viss, kas viņam jādara ir atrullēt un nolikt aiz telefona, lai varētu sākt skatīties. 18 collu ekrāna palielinātājs viedtālrunim, mobilā tālruņa 3D lupas ekrāna paplašinātājs filmām, videoklipiem un spēlēm, turklāt tas ir savietojams ar visiem viedtālruņiem. Cena vidēji - 60 euro.

Publicitātes foto

Tualetes nakts gaisma. Tieši tā! Šīm gaismiņām tiek veltīti sajūsmas pilni vārdi. Par apgaismotu tualetes podu vīriešu žurnālos bieži raksta. Tad kāpēc gan šī lietiņa nevarētu kļūt par Ziemassvētku dāvanu? Cena aptuveni 10-20 euro.

Publicitātes foto

Putnu mīļotājiem - NETVUE Birdfy AI viedā putnu barošanas kamera, automātiska ierakstīšana un putnu apmeklējumu paziņošana viedierīcē, vairāk nekā 6000 putnu sugu identificēšana. Cena vidēji - 250 euro.

Publicitātes foto

Waterpik bezvadu ūdens "diegs". Smalka lietiņa, kas ierastā zobu diega vietā izšļāc ūdeni. Cena vidēji - 100 euro.

Publicitātes foto

Daudzfunkciju pildspalva, kas ir arī lineāls, skrūvgriezis, mini lukturītis un daudz kas cits. Cena - 20 euro.

Publicitātes foto

Mini drons ar kameru. Cena vidēji - 50 euro.

Publicitātes foto

Frigidaire Mini ledusskapis. Piepildiet šo mini ledusskapi ar sešiem iepakojumiem viņa iecienītākā alus skārdenēm, un mīļotais jau savās domās ķers līdakas. Ideāla dāvana, ja tās saņēmējs ir makšķernieks vai citu pie dabas krūts aktivitāšu cienītājs. Tas ir pietiekami liels, lai tajā ietilptu 15 pudeles, un jūs varat iegādāties versiju ar pudeļu attaisāmo ierīci sānos. Cena vidēji - 55 euro. Bet derēs arī cita zīmola mazais ledusskapis.

Publicitātes foto

Pārnēsājams gaisa kompresors. Konkrēti šim - AstroAI ir 12V riepu piepūšanas gaisa kompresors, pārnēsājams elektrisko automašīnu riepu sūknis ar riepu spiediena mērītāju, Auto-Stop automašīnas gaisa sūknis ar vārstu adapteriem un zilu LED gaismu. Cena vidēji - 30 euro. Tas var piepumpēt jebkuru riepu, sākot no velosipēda līdz automašīnai, tāpēc viņam nav jāuztraucas, ja ģimenes brauciena laikā riepa kļūst mīksta.

Publicitātes foto

Kāju veltnis. Lielisks pēdu sāpju remdētājs un masētājs. Cenas ir dažādas, sākot no 15 euro interneta vietnēs, beidzot ar krietni dārgākiem veikalos vai sporta klubos.

Šie 18 interesantie priekšmeti tika pieminēti visbiežāk. Neizpaliek arī apģērbs un apavi. Vai labas smaržas. Tomēr kā jau minēju, veicot šo “empīrisko pētījumu”, patiesībā izkristalizējās un aiz atbildes “nezinu” iespējas slēpjas kaut kas no pieminētā.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv