Sieviete var izjust daudzveidīgus orgasmus, ja viņa pazīst sevi, savu ķermeni, maņas, emocijas. Viens no īpašiem sievietes baudas un orgasma veidiem ir piedzīvojams no G-punkta stimulācijas.

Manas pirmās grāmatas atklāšanas svētkos kāds no svētku apmeklētājiem vaicāja seksologam Arturam Šulcam, kurš arī bija uzaicināts uz grāmatas svētkiem - KUR ATRODAS G-PUNKTS? Uz šo jautājumu Arturs jokojot atbildēja - nav svarīgi, kur tas atrodas, svarīgi ir to meklēt!

Nav brīnums, ka šis ir viens no biežāk uzdotajiem jautājumiem par seksu, ko cilvēki ieraksta google meklētājā.

Publicitātes foto

G-punktu atrast var būt grūti tāpēc, ka patiesībā tas nav konkrēts punkts vai orgāns sievietes ķermenī. Tā ir uz stimulāciju atsaucīga zona aptuveni tur, kur sākas klitora ķermenis, tātad sievietes iegurnī. Klitors nav tikai viena maza podziņa, ko var labi saskatīt ķermeņa ārpusē, tas ir krietni lielāks un plašāks, un apzināta klitora arī iekšēja stimulācija var radīt patīkamas sajūtas un spilgtus orgasmus. Kā zināms, klitora funkcija ir bauda, bauda un vēlreiz bauda. Tas ir unikāls sievietes orgāns. G-zona atrodas maksts priekšējā sienā aptuveni pirmo divu rādītājpirksta falangu dziļumā.

Publicitātes foto

Domājot par sievietes seksuālo baudu, nāk prātā ainas, ko rāda filmās un apraksta grāmatās - kaislīgs vaginālais sekss, kad vīrietis ar savu “kumeliņu” veldzējas sievietes “mīlas avotiņā” vai vienkāršāk sakot - abi mīlnieki piedzīvo ekstāzi no penetrācijas vai vaginālā seksa. Seksa pozai ir izšķiroša nozīme. Vaginālais sekss sievietei var būt baudāms tad, kad abi partneri zina sievietes baudas anatomiju un vaginālā seksa laikā šīs īpašās zonas tiek skartas, arī G-punkts.

Kā tad stimulēt G-punktu, lai piedzīvotu baudu un orgasmu?

Vispirms iesaku jebko jaunu seksuālu izmēģināt vienatnē, lai izvairītos no mulsuma, kā arī vienatnē labāk jutīsi savu ķermeni. Ja G-punktu nolemsi meklēt vienatnē, tad var to darīt pie spoguļa, lai labi redzētu savu roku kustības un refleksijas.

Tomēr, varat G-punktu meklēt arī kopā, ja pilnībā uzticies un ļaujies savam partnerim.

Kā tieši to darīt, ir atkarīgs no jūsu kā partneru seksuālās pieredzes, kā arī no sievietes uzbudinājuma. Katrai sievietei patīk citādākas stimulācijas dažādās ķermeņa zonās, tāpēc tik tiešām - G-punktu var noteikt tikai izmēģinot.

Savukārt klitora stimulācija ir samērā vienkāršs veids, kā palielināt jebkuras sievietes baudas intensitāti. Svarīgi, lai sieviete izjūt spēcīgu uzbudinājumu, ko rada klitora stimulācija, tai pievienojot citus stimulācijas veidus.

Padalīšos ar dažām vienkāršām tehnikām, kas derēs dažādām sievietēm.

Publicitātes foto

Vispirms un ļoti svarīgi - jebkuru ar rokām veiktu stimulāciju gadījumā rokām ir jābūt sakoptām - nomazgātām, nogrieztiem un novīlētiem nagiem, mīkstu roku ādu. Ja to nevar nodrošināt, tad iesaku izmantot speciālus lateksa cimdus, ko var iegādāties intīmpreču veikalos. Cimdi ir patīkami arī savas tekstūras dēļ un var būt patīkams lomu spēļu elements, ja nolemjat “spēlēties dakterīšos”.

Spiediens: viens no universāliem stimulācijas veidiem var būt vienmērīgs, tiešs spiediens uz G-punktu. Noteikti iesaku pirms jebkuras seksuālas aktivitātes izmantot nedaudz ūdens bāzes lubrikanta ap maksts atveri, lai sievietes sajūtas jau no paša sākuma ir patīkamas, it īpaši, kad ievieto makstī pirkstu vai seksa rotaļlietu. Pirkstus vai mantiņu pamazām virzi maksts iekšpusē un piespied to pie maksts priekšējās sienas minētajā dziļumā. Piespied, vēro sajūtas, piespied, vēro sajūtas. Ja to dari kopā ar partneri, tad runājiet par sajūtām, lai jūs abi labāk iepazītu šo procesu un tā sniegto baudu.

Nāc šurp: ar vienu, diviem vai trim pirkstiem, kas ievietoti makstī un pavērsti ar pirkstu galiem tieši uz šo īpašo zonu, piespiež pie maksts priekšējās sienas, saliec pirkstus kustībā “nāc šurp”, velk uz maksts atveres pusi, atkārto. Šī kustība nodrošina spiedienu uz G-zonu plašākā lakumā, tāpēc ir vispopulārākais stimulācijas veids G-zonai, it īpaši, ja G-punkta meklējumi tikai sākušies. Pārliecinies, ka nagi ir īsi, gludi un tīri.

Bungas: ar pirkstu vai diviem ritmiski piesit uz G punkta (nosacīto) centru. Var patikt stingra un lēna stimulācija, vai viegla un ātra, var patikt stingra un ātra vai viegla un lēna. Ir vērts izmēģināt vairākus variantus un pavērot, kā ķermenis reaģē uz katru no tiem.

Stikls: G-punktam lielākoties patīk spēcīgāka stimulācija nekā citās sievietes intīmajās zonās. Kad sieviete spēcīgi uzbudināta, G-punktu var stimulēt, izmantojot cietu dildo, piemēram, no stikla. Stikla dildo ir arī estētiski baudāmas mantiņas. Var spēlēties ar dažādiem stimulācijas leņķiem un ātrumiem. Atceries, ka G-punkts ir aptuveni divu pirkstu falangu dziļumā, tāpēc nav nepieciešama dziļa stimulācija, bet gan samērā intensīvs spiediens uz G-punktu. Sievietei var patikt nelielas, lēnas, bet stingras kustības uz G-punkta un var patikt arī ļoti ātras kustības. Dažādām sievietēm nepieciešama atšķirīga veida stimulācija, tāpēc izmēģini, sākot ar mierīgāko, ko pamazām kāpini, tā visprecīzāk uzzināsi, kas patīk konkrētai sievietei. Atceries izmantot lubrikantu.

Publicitātes foto

Gaiss: Womanizer OG ir unikāls vibrators ar Pleasure Air tehnoloģiju, ko var lietot arī klitora stimulācijai, bet radīta šī rotaļlieta ir tieši G zonas stimulācijai ar vibrāciju un pulsējošu gaisa plūsmu. Tam ir arī īpaša izliekuma forma, kas intuitīvi palīdz sasniegt G-zonu. Vibratoru ievietojot makstī, pavērs to uz vēdera augšpusi. Ieslēdz. Vibrators dūks un stimulēs ar gaisu tieši G-zonu. Kamēr neesat ļoti labi iepazinušies ar G-punkta stimulāciju, šis vibrators var palīdzēt izvairīties no pārāk spēcīgas un tiešas stimulācijas.

Visus šos paņēmienus var apvienot gan ar klitora, gan anālo stimulāciju intensīvākai un daudzveidīgākai pieredzei. Taču iesaku dažādot šo pieredzi tad, kad esat iepazinuši sajūtas G-zonā vienas pašas. Klitora stimulācija un orgasmi sniedz fantastiskas sajūtas, taču tie var novērst uzmanību no G-punkta.

Atceries! Lai patiesi baudītu, sievietei ir jābūt uzbudinātai, it īpaši, pirms kaut ko izmēģināt vagināli. Vien tad, kad sieviete ir pietiekami uzbudināta, sāc kustības lēnām un palielini tempu pamazām, tādējādi kāpinot arī uzbudinājumu.

Dod ķermenim laiku pierast pie jaunā, negaidi tūlītēju rezultātu. Orgasms vien nav mērķis; var izbaudīt patīkamu jaunu pieredzi, kas var nebūt orgasms, toties noteikti ir baudpilns un izzinošs laika pavadīšanas veids.

Pozas: augstākminētās tehnikas var veikt vairākās pozīcijās. Sievietei visērtāk tos varētu būt izmēģināt, guļot uz muguras, ļaujot ērti veikt spiedienu tieši zem kaunuma kaula, kas daudzām sievietēm palīdz noteikt G punktu.

Publicitātes foto

Savukārt sievietei guļot uz vēdera, partnerim būs vieglāk un ērtāk ilgstoši kustināt pirkstus “nāc šurp” veidā, tādējādi rokas nenogurs tik ātri. Vēl šī poza atvieglo pareizā leņķa sasniegšanu.

G-punkta stimulāciju var integrēt arī vaginālajā seksā. Visērtāk to būtu izmēģināt jātnieces pozā, kad vīrietis guļ uz muguras, sieviete sēž virsū. Šādi sieviete pati var labāk kontrolēt gurnu kustību uz dzimumlocekļa.

Dažādībai derēs arī reversā jātnieces poza vēl jaudīgākai stimulācijai.

G-zonas stimulācija var sniegt sievietei un partnerim neaizmirstamu baudu, nereti tā ir gluži kā salūts, pārsteidzot arī ar sievietes ejakulāciju - skvirtu. Bet par to jau nākamreiz.

Publicitātes foto

Padalos arī ar beztermiņa atlaides kodu, ko vari izmantot visos SexyStyle veikalos, ja vēlies iegādāties kādu no mantiņām, ko minēju rakstā. Kods: BAUDAM10.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv