Austrumu horoskops: kāds dzīvnieka gads būs 2025. gads

© Foto: depositphotos.com

Attieksme pret astroloģiskajām prognozēm var būt dažāda. Vieni tos uzskata par veidu, kā ieskatīties nākotnē, citi izmanto, lai izprastu savu draugu raksturu, savukārt citi šādas prognozes uztver kā iedvesmas avotu, kas ir īpaši svarīgi Jaunā gada priekšvakarā. Kas pēc austrumu kalendāra kļūs par nākamā gada simbolu un ko tas nesīs cilvēkiem? Kādi solās būt 12 mēneši un ko varam sagaidīt?

Ķīniešu horoskops ir balstīts uz 12 Mēness cikliem, no kuriem katrs ir saistīts ar konkrētu dzīvnieku ar savām īpašībām. Tiek uzskatīts, ka gada simbols ietekmē zem atbilstošās zīmes dzimušo cilvēku raksturu, kā arī pasaulē notiekošos notikumus. Saskaņā ar ķīniešu kalendāru 2025. gads būs Čūskas gads.

2025.gads būs Zaļās koka čūskas gads. Čūska ir pārmaiņu simbols, kam ir jāsagatavojas. Bez transformācijas nebūs harmoniskas attīstības. Koka stihija nozīmē radošas enerģijas, tāpēc gada laikā labvēlīgi būs visi virzieni, kas vērsti uz garīgo izaugsmi, savas lomas apzināšanos dzīvē, piemēram, filozofija, psiholoģija.

Foto: pixabay.com

Koka elementa un gada totēma zaļās krāsas kombinācija dod visai pasaulei nepieciešamo miera enerģiju kara krīzes periodā. Taču miera enerģiju būs iespējams sasniegt tikai ar apzinātu apziņas izaugsmi un dzīves vadlīniju pārvērtēšanu, īpaši starp tiem cilvēkiem, no kuriem ir atkarīgs tautu liktenis.

Parasti rāpuļi daudzos cilvēkos izraisa dalītas jūtas, īpaši bieži cilvēki izjūt bailes vai riebumu. Taču ķīniešu kultūrā 2025. gada simbols pēc austrumu kalendāra apzīmē gudrību, neatlaidību un spēku.

Lasi arī: Viss būs: zodiaka zīmes, kurām līdz gada beigām var mainīties dzīve

Taču ir arī mīnuss - čūska reizēm simbolizē ļaunumu, divkosību un pat nāvi. Šim gada simbolam ir mainīgs raksturs un tieksme uz vientulību un diezgan garām diskusijām. Lai gan čūska uzbrukumā ir nežēlīga, tā reti uzbrūk pirmā.

2025.gadā redzēsim Zaļās koka čūskas gadu. Ķīniešu kultūrā koka elements ir saistīts ar jaunu dienu, un koks simbolizē pavasari un dabas atdzimšanu. Tas ir gudrības, veiksmes, attīstības un izaugsmes elements. Koka čūskas enerģija ir zaļa, kas simbolizē tīrību, brīvību un veselību.

Kāds solās būt 2025. gads?

Foto: pixabay.com

Ķīniešu kultūrā čūska ir ļoti cienīta. Viņai ir viltīga, asa intuīcija, inteliģence un ziedošanās. Austrumu leģendās čūska bieži darbojas kā palīgs vai glābējs. Šīs radības ir elastīgas un var pielāgoties jebkuriem apstākļiem, taču nepanes spiedienu un ātri cīnās, ja tiek apdraudēta.

Nākamā gada simbols rada mānīgu iespaidu. No vienas puses, čūska šķiet mierīga un atdalīta, bet, no otras puses, nav zināms, ko no tās sagaidīt.

Tātad, kāds būs 2025. gads pēc austrumu horoskopa un kam vajadzētu gatavoties? Šis gads sola lielas pārmaiņas un grūtības. Globāli sagaida nozīmīgi politiski notikumi.

Runājot par personīgo dzīvi, nekādas radikālas izmaiņas nav gaidāmas. Zaļās koka čūskas gads ir labvēlīgs jaunu attiecību veidošanai, sakaru stiprināšanai, attiecību uzlabošanai ģimenē un bērnu radīšanai. Tas ir piemērots tiem, kas prot atrast kompromisus un tiekties pēc harmonijas attiecībās. Lai profesionāli augtu, ir svarīgi būt pacietīgam un pielāgoties mainīgajiem apstākļiem.

Dzīvesstils

Rudenī pastāvīgi saskaramies ar vīrusiem un baktērijām. Ja imūnsistēma ziemā vājinās, tad patogēni (jebkura bioloģiska sistēma, kas var inficēt ķermeni un izraisīt slimību) rada saaukstēšanās slimības.

Svarīgākais