Vienkārši veidi, kā būt pievilcīgam un piesaistīt jaunus draugus

© Foto: pixabay.com

Lai izskatītos skaisti un pievilcīgi citu acīs, nav jādzer brīnumtabletes vai jāiet veikt kosmētiskas manipulācijas, pietiek zināt dažus veidus, kā piesaistīt jaunus draugus.

Protams, nevaram izpatikt visiem. Un problēma ne vienmēr ir mūsos: kāds nemeklē jaunas paziņas, bet kādam vienkārši ir citas intereses vai vērtības. Tajā pašā laikā tas nenozīmē, ka nevaram ietekmēt situāciju. Pētnieki atklājuši vairākus interesantus faktus par pievilcību 21. gadsimtā. Liliana Parka, asociētā profesore un psiholoģijas nodaļas vadītāja Ņujorkas štata "Old Westbury" universitātē, saka, ka mūsdienās cilvēkiem nav obligāti jāmanipulē ar to, kā viņi izskatās. Pietiek tikai zināt, kā piesaistīt cilvēkus.

Eksperti apraksta piecus zinātniski pierādītus veidus, kā izskatīties pievilcīgākam, lai patiktu citiem cilvēkiem. Vissvarīgākais ir atcerēties, ka tas, kas mums patiešām patīk, ir godīgums. Nemēģiniet iekļauties jaunā cilvēku pulkā vai būt labāks, nekā īstenībā esiet. Nekrietnība būs uzreiz pamanāma, kā arī ātri vien atgrūdīs no citiem. Lai saprastu, kādi cilvēki jūs piesaista, vispirms novērojiet savu sociālo loku.

Kā būt pievilcīgam citiem

Foto: pixabay.com

Dažreiz, domājot par to, kā piesaistīt cilvēka uzmanību, mēs sākam parādīt ideālo versiju par sevi. Tomēr pētījumi ir parādījuši, ka, lai gan personībai ir nozīme, ir grūti parādīt savas īpašības pirmajās tikšanās reizēs. Vienmēr pievēršam uzmanību cilvēka spējai “ieplūst” citos, viņa atklātībai un sirsnībai.

Nēsājiet sarkanu

Un pat tad, ja izskats nav svarīgs, lai veidotu spēcīgas attiecības, mēs pārbaudām savus jaunos sarunu biedrus, meklējot “pievilcību”. Liliana Parka saka, ka ir krāsas, kas piesaista cilvēkus. Jūsu T krekla tonis patiešām var ietekmēt to, cik draudzīgi mēs izskatāmies. Tātad, kāda krāsa piesaista cilvēkus? Pētnieki atklājuši, ka gan vīriešiem, gan sievietēm pretējais dzimums šķiet fiziski pievilcīgāks, ja viņi valkā sarkanu apģērbu.

Tas ir tāpēc, ka, lai gan sarkanā krāsa bieži tiek uzskatīta par briesmu vai tiešas agresijas pazīmi, tā arī simbolizē aizraušanos, mīlestību un vēlmi un var būt labs veids, kā piesaistīt svešiniekus. Piemēram, 2008. gada revolucionārā pētījumā vīriešu grupai tika parādīta fotogrāfija ar sievieti, kas valkā sarkanu blūzi, bet cita grupa redzēja to pašu sievieti, kas valkā zilu apģērba gabalu. Tajā pašā laikā sarkanā dāma izrādījās daudz “seksuāli iekārojamāka”.

Krāsa, kas piesaista cilvēkus

Foto: pixabay.com

Papildus sarkanajai krāsai mēģiniet izvēlēties atbilstošu apģērbu. Saskaņots izskats, kas atbilst jūsu personībai, piesaista cilvēkus un arī vairo jūsu pārliecību. Cits eksperiments, kas tika publicēts jau 2010. gadā, uzrādīja līdzīgus rezultātus. Sievietēm tika rādītas fotogrāfijas ar vīrieti, kurš bija ģērbies sarkanā un pēc tam zaļā kreklā. Sievietes sarkano vīrieti novērtēja kā ievērojami pievilcīgāku un atkal seksuāli iekārojamāku. Tas ir tāpēc, ka sarkanā krāsa palielina sirdsdarbības ātrumu un izraisa adrenalīna līmeņa paaugstināšanos. Vārdi, kas piesaista cilvēkus, kopā ar sarkanu apģērbu var nekavējoties piesaistīt uzmanību.

Paņemiet līdzi draugus

Foto: pixabay.com

Vēl viens padoms: nekautrējies ar saviem jaukajiem draugiem un dodies kopā ar viņiem. "Cilvēkiem pievilcīgākas šķita fotogrāfijas ar vēlamām personības iezīmēm," raksta eksperti. “Ir pētījums, kurā teikts, ka izskatīgi draugi palīdz piesaistīt vairāk cilvēku un spriest par pievilcību. Tajā pašā pētījumā pētnieki atklāja, ka svarīgi ir arī pievilcīgu draugu komentāri un uzvedība. Piemēram, jauki vārdi un draudzīga uzvedība no mīļiem puišiem vai meitenēm vairoja cilvēka pievilcību sociālajos tīklos,” piebilst Liliana Pārka.

Ļaujiet cilvēkiem jums tuvoties

Esiet draudzīgs, taču nesteidzieties spert pirmo soli. Lai cik dīvaini tev tas nešķistu, pasivitāte ir tas, kā tu vari piesaistīt cilvēkus! "Nākamreiz, kad jūs kāds piesaistīs, ļaujiet viņam paveikt darbu jūsu vietā," saka psiholoģijas nodaļas vadītāja Liliana Pārka. Ziemeļrietumu universitātes pētījums atklāja, ka ātrās iepazīšanās partneriem bija lielāka ķīmija.

Padomi, kā piesaistīt cilvēkus

Foto: pixabay.com

Cita starpā attīstiet humora izjūtu. Jūs varat piesaistīt cilvēkus ar savu asprātību, vieglu saziņu un spēju padarīt jebkuru situāciju mazāk stresainu. Galu galā tas ir labs joks, kas saved kopā svešiniekus!

Tādējādi atkārtota mijiedarbība ar vieniem un tiem pašiem cilvēkiem apvienojumā ar arvien mazākām potenciālajām romantiskām iespējām nozīmēja, ka pētījuma brīvprātīgie spēja būt pievilcīgi citiem cilvēkiem un paši sāka piesaistīt sarunu biedrus nakts gaitā. "Tāpēc dodieties uz bāru, parādieties un pagaidiet, līdz to slēgs, kad nav lielas konkurences," smejas Liliana Pārka. "Cilvēki nav tik virspusēji, kā mēs domājam. Tava fiziskā pievilcība var pat manipulēt ar tavu personību,” turpina eksperte.

Parādiet pievilcīgas personības iezīmes

Foto: pixabay.com

Liliana Parka citē pētījumu, kurā cilvēkiem tika lūgts novērtēt cilvēku fotogrāfiju fizisko pievilcību. Puse attēlu saturēja vēlamas personības iezīmes, piemēram, godīgumu, inteliģenci, humoru un draudzīgumu. Otra puse bija saistīta ar negatīvām personības iezīmēm, tostarp aizvainojumu, nežēlību, rupjību un apvainojumu.

Protams, respondenti izvēlējās pirmo attēlu grupu. Tas ir tāpēc, ka daudzējādā ziņā spēja piesaistīt cilvēkus ir saistīta ar jūsu labo īpašību izpausmi. Tev arī patīk laipni un simpātiski cilvēki, vai ne?

Dzīvesstils

“Barojošs uzturs ir veselīga dzīvesveida pamats. Papildus svara zaudēšanai un uzturēšanai, sabalansēts uzturs ir ļoti svarīgs sievietes un vīrieša vispārējai veselībai. Laba pārtika nodrošina vitamīnus, minerālvielas un uzturvielas, kas ir svarīgas augšanai, labklājībai un attīstībai,” raksta healthline.com.

Svarīgākais