10 idejas, kā iemīlēt sevi šoruden

© Pexel.com

Pagaidām, kad saulīte vēl lutina, cilvēkiem ir priecīgs prāts, bet brīdī, kad tumšais un drēgnais rudens būs klāt, garastāvokļa svārstības būs kā sauktas, kas ietekmēs garastāvokli un arī veselību. Tāpēc aplūkosim 10 idejas, kā nepazust rudenī un iemīlēt sevi.

“Pārtrauciet sevi salīdzināt ar citiem. Tas ir noteikums - Nr.1. Mēs esam socializēti, lai būtu konkurētspējīgi, tāpēc ir dabiski salīdzināt sevi ar citiem, bet tas var būt bīstami. Nav jēgas salīdzināt sevi ar kādu citu, jo jūs esat tāds viens unikāls. Drīzāk koncentrējieties uz sevi! Enerģijas apmaiņa vienatnē palīdzēs jums justies brīvam,” raksta healthline.com, atklājot 10 idejas, kas palīdzēs iemīlēt sevi.

Pexel.com

Neuztraucieties par citu viedokli

Tādā pašā veidā neuztraucieties par to, ko sabiedrība domā vai sagaida no jums.

Jūs nevarat padarīt visus laimīgus, tāpēc tā ir laika izšķiešana un tikai palēninās ceļu uz labāko, kas varat būt šodien. Fokusējieties uz savu labsajūtu un domām.

Ļaujiet sev kļūdīties

Jau no mazotnes mums atkal un atkal saka: “Neviens nav ideāls, visi pieļauj kļūdas.” Bet, jo vecāks kļūstat, jo lielāks spiediens rodas. Atbrīvojies no tā!

Pieļaujiet kļūdas, lai no tām varētu mācīties un augt. Jūs pastāvīgi maināties un kļūstat par to, kas jūs esat pašlaik.

Tāpēc aizmirstiet par balsi savā galvā, kas saka, ka jums jābūt perfektam. Pieļauj kļūdas, jo iegūtās mācības ir nenovērtējamas.

Atcerieties, ka vērtība nav ķermeņa izskats

Tas ir fundamentāli - tik daudzas lietas pasaulē vēlas novērst jūs no šīs spēcīgās patiesības. Tu esi vērtīgs tāpēc, ka esi tu, nevis sava ķermeņa dēļ.

Tāpēc valkājiet to, kas liek jums justies ērti un labi. Ieklausieties savā ķermenī, ne apkārtējo teiktajā.

Pexel.com

Nebaidieties atlaist toksiskus cilvēkus

Ne visi uzņemas atbildību par enerģiju, ko viņi vairo pasaulē. Ja kāds dzīvē ienes toksicitāti un neuzņemas par to atbildību, tas nozīmē, ka bez sirdsapziņas pārmetumiem, ir jāapsver šā cilvēka izsvītrošana no dzīves. Nebaidieties to darīt. Tas ir atbrīvojoši un svarīgi, lai gan sākumā būs sāpīgi, taču dzīve ir pārāk īsa, lai to veltītu cilvēkiem, kas ietekmē nelabvēlīgi.

Atcerieties: aizsargājiet savu enerģiju. Nav nepieklājīgi vai nepareizi atturēties no situācijām vai cilvēku sabiedrības, kas jūs iztukšo.

Strādājiet ar savām bailēm

Bailes ir dabiska un cilvēciska parādība. Nenoraidiet savas bailes, bet gan saprotiet tās. Šis veselīgais vingrinājums var patiešām palīdzēt jūsu garīgajai veselībai.

Iztaujājot un novērtējot savas bailes, īpaši cēloņus, jūs varat iegūt skaidrību un atmaskot dzīves problēmas, kas līdz šim radīja trauksmi. Tas var palīdzēt atvieglot ikdienu.

Uzticieties sev, lai pieņemtu labākos dzīves lēmumus

Mēs tik bieži šaubāmies par sevi un savām spējām darīt to, kas ir pareizi, lai gan lielāko daļu laika savā sirdī zinām, kas ir labākais tieši man.

Atcerieties, ka sajūtas ir patiesas un nezaudējat saikni ar realitāti. Jūs sevi pazīstat labāk nekā jebkurš cits, tāpēc esiet savs labākais aizstāvis.

Pexel.com

Izmantojiet katru dzīves piedāvāto iespēju

Īstais laiks nekad nebūs ideāls nākamajam lielajam solim dzīvē, īpaši, kad runa ir par mērķu sasniegšanu.

Tā vietā izmantojiet mirkli, jo laiks var neatgriezties, nevis domājiet - šodien darīt vai nedarīt. Izmantojiet iespējas, kas nāk jūsu ceļā, jo tā ir pieredze, ko neviens neatņems.

Liec sevi pirmajā vietā

Nejūtieties slikti, liekot sevi pirmajā vietā. Īpaši sievietes, kas ir pieradušas citus likt pirmajā vietā - ģimeni, draugus, kolēģus. Lai gan tam ir savs laiks un vieta, tam nevajadzētu būt ieradumam, jo varat samaksāt ar garīgo un emocionālo labsajūtu.

Atrodiet laiku, lai veltītu sev. Neatkarīgi no tā, vai pavadāt dienu gultā vai dabā, atrodiet to, kas palīdz atslābināties, un veltiet tam laiku.

Pexel.com

Saskati skaistumu vienkāršās lietās

Mēģiniet katru dienu pamanīt sev apkārt vismaz vienu skaistu, mazu lietu. Ņem to vērā un esi par to pateicīgs.

Pateicība ne tikai sniedz perspektīvu, tā ir būtiska, lai palīdzētu atrast prieku ikdienas steigā.

Esiet laipns pret sevi

Pasaule ir pilna ar skarbiem vārdiem un kritiku, tāpēc nepievienojiet savas negācijas pret sevi. Runājiet laipni ar sevi, ar iecietību un mieru. Tāpat arī sviniet sevi. Neaizmirstiet svinēt sevi, un ne tikai savā dzimšanas dienā! Par to, ka esiet un kāds esiet!

Dzīvesstils

Vārnas un kraukļi ir dažādi putni, bet viņi abi ir ļoti gudri. Pirmkārt, tie atšķiras viens no otra pēc izmēra un skaņām, ar kuru palīdzību viņi sazinās ar saviem cilts biedriem.

Svarīgākais