NRA Dzīvesstils atklāj "Pica Lulū" panākumu atslēgu

Reportāžas vadītājas kopā ar Elmāru Tanni. Lelde Haritonova (pa kreisi) un NRA Dzīvesstils žurnāliste Lauma Ozola, duets "Vada Dvīnes" © Foto: Roberts Blaubuks

Šogad "Pica Lulū" aprit 30 gadi. Aiz muguras ir daudz - 19 picērijas. 17 no tām atrodas Rīgā, viena - Jūrmalā (Lielupe) un viena - Ādažos.

Gadu gaitā "Pica Lulū" dibinātāji - Elmārs Tannis, Pēteris Ruģelis, kā arī pāragri viņsaulē aizsauktais Kaspars Sūniņš un direktore Maija Zariņa, ir personības, kas palikušas uzticīgas savam uzņēmumam, lolojot "Pica Lulū" ar vērtībām.

Elmārs Tannis, Pēteris Ruģelis un Maija Zariņa - "Pica Lulū" kapteiņi / Foto: Roberts Blaubuks

Atzīmējot "Pica Lulū" 30 gadus, Jaunajā Teikā norisinājās Picfestivāls, kas palicis atmiņā ar plašu programmu.

Festivāla mazākie apmeklētāji izbaudīja piepūšamās atrakcijas, burbuļu šovu un “PicTatoo” darbnīcu, savukārt pieaugušie nelaida garām iespēju just līdzi picu ēšanas sacensībām, kurās spraigā cīņā sacentās piecas komandas.

Kā jau dzimšanas dienas svinībās bez orķestra neiztikt / Foto: Roberts Blaubuks

Festivāla svinīgajā atklāšanā viesus pārsteidza pūtēju orķestris “Auseklītis”, kuri bija aranžējuši ikonisko dziesmu “Mīļā mazā Lulū”. Taču vakara izskaņā priecēja pašmāju grupa "Dziļi violets".

Vairāk par Picfestivālu šeit:

Kamera: Oskars Andersons

Montāža: Žanete Felsa

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais