Bijušais bobslejists un olimpietis Daumants Dreiškens ceļa jūtīs trenera darbam ārzemēs

© Foto no privātā arhīva

Ar rozēm ceturtdien, 29.augustā, Gulbenes novada domes priekšsēdētājs Andis Caunītis pateicās par darbu pašvaldībā savam deputātam Daumantam Dreiškenam, kurš bija ievēlēts no Zaļo un Zemnieku savienības.

Deputāta pienākumus bijušais bobslejists un olimpietis D. Dreiškens dzimtajā novadā veica trīs gadus. Paralēli viņam bija darba attiecības ar Latvijas Bobsleja un skeletona federāciju, strādājot par treneri.

"Esmu saņēmis darba piedāvājumu. Tas saistās ar vēl lielāku prombūšanu. Neredzu, ka pilnvērtīgi varētu savienot darbu ar deputāta pienākumiem. Jau tā līdz šim esmu domes darbam uz pusslodzi pieslēdzies, tāpēc ir tāds lēmums,” deputātiem domes sēdē skaidroja D. Dreiškens. Sēdē deputāti akceptēja kolēģa vēlmi pārtraukt deputāta pienākumu pildīšanu.

Gulbenes novada domes priekšsēdētājs Andis Caunītis (no kreisās) pateicās par darbu pašvaldībā savam deputātam Daumantam Dreiškenam / Foto no privātā arhīva

“Daumants ir lēmis par labu sportam, ko grūti ir savienot ar deputāta pilnvarām,” domes sēdē teica A. Caunītis, vēlot izdošanos.

Pats Daumants Dreiškens pagaidām publiski vairāk neko neteiks māņticības dēļ, kamēr vēl nav aizbraucis no valsts. / Foto no privātā arhīva

Gulbenē D. Dreiškena bijušie kolēģi novada domē zina, uz kuru valsti viņš dosies strādāt, tomēr sazvērnieciski klusē. Arī pats D. Dreiškens teica - pagaidām publiski vairāk neko neteiks māņticības dēļ, kamēr vēl nav aizbraucis no valsts. "Vienkārši esmu vienojies par darbu ar ārzemju komandu,” viņš sacīja.

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais