Kā īstenot sapņus realitātē? Viss, kas mums jāzina par 8. augusta nozīmi

© Foto: pixabay.com

8.augusts ir īpaši nozīmīgs datums astroloģiskajā pasaulē. Tā ir zināma Lauvas vārtu portāla kulminācijā, diena, kurā var izpausties, un daudzi to uzskata par jaunā gada apņemšanos un mērķu marķieri. Kas mums jāzina un kā palīdzēt īstenot savus sapņus realitātē?

Kad ir Lauvas vārtu portāls?

Lion’s Gate portāls tehniski darbojas divas nedēļas, atveroties jūlija beigās un aizveroties augusta vidū. Tomēr Lauvas vārtu portāla virsotne ir 8. augusts (8./8.). Cilvēki bieži šo datumu dēvē par pašu Lauvas vārtu portālu — šis datums dažiem ir zināms arī kā galaktikas jaunais gads.

Kāda ir Lauvas vārtu portāla nozīme?

Foto: pixabay.com

Lauvas vārtu portāls ir brīdis, kad Saule Lauvā atrodas vienā līmenī ar zvaigzni Sīriuss, Oriona Jostu un Zemi. Tas notiek, kad Sīriuss "paceļas" vai atkal kļūst redzams, jo Saule zvaigznei katru gadu iet garām.

Kāpēc tas ir nozīmīgi? Sīriuss (Alfa zvaigzne Canis Major zvaigznājā) ir spožākā zvaigzne debesīs un astroloģiski tiek uzskatīta par garīgo sauli. Tas bija ārkārtīgi svarīgs ķermenis senajiem ēģiptiešiem, kuri to sauca par dievieti Sopdetu. Viņi izmantoja šīs zvaigznes ikgadējo uzlēkšanu, lai atzīmētu, kad Nīlā sāksies ikgadējie plūdi, pabarojot izsalkušos un nesot ražu un auglību.

Sīriuss nes bagātību, pārpilnību, laimi

Foto: pixabay.com

Astroloģijā Sīriuss nes bagātību, pārpilnību, laimi un slavu. Tādējādi mūsu saskaņošanās ar šo labvēlīgo ķermeni nozīmē, ka šis ir lielisks laiks izpausmei. Lauvas vārtu portāla perioda plašums tiek uzskatīts par garīgi nozīmīgu. Taču Lion's Gate portāla virsotne dažu iemeslu dēļ iekrīt 8. augustā. Numeroloģija 8/8 tiek uzskatīta par ārkārtīgi spēcīgu, patiesībā tā ir visspēcīgākā no visām kombinācijām. Turklāt šajā datumā Saule ir Lauvas pusceļā, kas ir saistīta ar drosmi un pārliecību. Protams, Saule ir arī Lauvas zīmes valdniece. Tātad šajā brīdī viss patiešām ir fiziski un garīgi saskaņots.

Neskaitot pavasara ekvinokciju, Lauvas vārtu portāla 8/8 tiek uzskatīts par vienu no visspēcīgākajiem izpausmes brīžiem visā kalendārā. Līdzīgi kā senie ēģiptieši, mēs varētu uzskatīt Lauvas vārtu portālu kā bagātīgā un jaunā nesēju. Uzskatiet, ka ir laiks atbrīvoties no visiem ieradumiem, kas var traucēt mums kļūt par labāko.

Kā varam izpausties Lauvas vārtu portāla laikā?

Foto: pixabay.com

Manifestācija var izpausties dažādos veidos, un tālāk ir sniegts vispārīgs ceļvedis, kā aktīvi izpausties Lauvas vārtu portāla laikā.

Koncentrējieties uz saskaņošanu ar pozitīvo enerģiju sevī, pēc tam pastipriniet savu izpratni, lai koncentrētos uz Mēness, zvaigžņu un planētu klātbūtni.

Pēc tam jūs varat runāt par savām izpausmēm skaļi, klusi pie sevis vai uzrakstīt tās uz papīra, koncentrējoties uz vārdiem un tieši to, ko radāt ar saviem vārdiem.

Turpiniet rakstīt vai teikt savu izpausmi nepārtraukti, līdz uzskatāt, ka viņi ir ieņēmuši vietu fiziskajā pasaulē.

Pēc tam atlaidiet visas savas cerības un turpiniet savu dienu, ticot, ka tas, kas ir izpaudies, ir vai būs realitāte.

Foto: pixabay.com

Dzeltenie kristāli, piemēram, citrīns un dzintars, botāniskie materiāli un garšaugi ir ideāli instrumenti manifestācijai šajā laikā kā daļa no manifestācijas rituāliem. Citrīnu īpaši izmanto, lai novirzītu bagātību, pārpilnību un veiksmi.

Līdzās manifestācijai tas ir ideāls laiks meditācijai, jo mēs varam izmantot portāla spēku un noskaņoties uz tā vibrācijām. Meditācija zem saules var palīdzēt mums sazināties ar mūsu radošumu, jo Lauva ir viena no radošākajām zīmēm.

Dzīvesstils

Ikviens savas dzīves laikā ir piedzīvojis deguna asiņošanu, taču izrādās, ka par deguna asiņošanu ir vēlams zināt vairāk, īpaši, ja deguna asiņošana atkārtojas.

Svarīgākais