Pazīmes, kas liecina, ka pazīstat kādu no iepriekšējās dzīves

© Foto: Pexels.com

Nekas nav noslēpumaināks par mīlestību. Mēs bieži nezinām, no kurienes tā nāk, tikai to, ka tā uzpeld no nekurienes un mēs nevaram kontrolēt. Izpratne par to, kā noteikt, vai pazīstat kādu no iepriekšējās dzīves, varētu izskaidrot, kāpēc jūs jūtaties tik ļoti piesaistīti konkrētai personai. Kādā brīdī mēs visi esam satikuši kādu, kas mūs ietekmē daudz dziļāk, nekā jebkad būtu varējuši iedomāties, stylecaster.com.

Ja ticat reinkarnācijai, zināt, ka dvēsele turpina dzīvot pēc nāves. Zināt, ka šī dzīve ir tikai viena no neskaitāmajām dzīvēm, kuras jau esat dzīvojuši iepriekš. Un ar katru dzīvi jūsu dvēsele uzkrāj karmu un apgūst jaunas lietas.

Viens no galvenajiem veidiem, kā mācāmies, ir cits cita mācīšana, jo attiecības ir mūsu pieredzes stūrakmens uz Zemes. Iespējams, ka cilvēki, kas visvairāk māca, ir tie paši, kuri ir mācījuši pagātnē, jo esat bijuši kopā daudzu dažādu iemiesojumu laikā. Kad satiksiet mīļāko, draugu, ģimenes locekli vai pat ienaidnieku no iepriekšējās dzīves, zemapziņas daļa spēs viņus atpazīt.

Pirms piedzimšanas komunicējam ar savu dvēseles ģimeni un plānojam viens otru atrast nākamās iemiesošanās laikā. Un, kad beidzot satiekaties, viss nostājas savās vietās. Mīlot un izaicinot viens otru, mēs varam paātrināt savu izaugsmi un sakārtot karmu, kas palikusi no mūsu iepriekšējām dzīvēm.

Foto: pixabay.com

Braiens Veiss, pagātnes dzīves regresijas hipnoterapijas pionieris, reiz teicis: “Dažreiz dvēseles radinieki var satikties, palikt kopā, līdz tiek izpildīts uzdevums, un tad doties tālāk. Tā nav traģēdija, tikai jāmācās. Ja kāds pēkšņi ietriecas tavā pasaulē kā cunami, pastāv liela iespēja, ka tu viņu pazini iepriekšējā dzīvē. Un tas nozīmē, ka esat uz kaut kā neticama sliekšņa.”

Šeit ir pazīmes, ka kādu pazināt iepriekšējā dzīvē, jo tas var radīt skaidrību attiecībās, kas šķiet intensīvas, mulsinošas, skaistas un dažkārt pat sirdi plosošas. Iespējams, vienkārši palīdzat viens otram savā dvēseles ceļojumā.

Uzreiz jūtas pazīstami

Foto: pixabay.com

Vai esat kādreiz ieskatījies kādam acīs un izjutis apdullinošu atpazīstamības sajūtu, lai gan nekad iepriekš neesat viņus saticis? Ja šī dīvainā sajūta jūs pārņem, satiekot kādu, tas ir spēcīgs rādītājs, ka dvēseles ir labi pazīstamas viena ar otru. Galu galā dvēsele ir gan mūžīga, gan bezgalīga, un tas, ka to neesat saticis šajā dzīvē, nenozīmē, ka jūs nekad neesat to pazinis savās iepriekšējās dzīvēs.

Izraisa spēcīgu reakciju

Mēs slēdzam dvēseles līgumus viens ar otru pirms mūsu dzimšanas, apņemoties mācīt cits citam īpašas mācības un palīdzēt mūsu dzīves ceļā. Jums bija paredzēts satikt šo cilvēku, un jūsu intensīvā zinātkāre par viņu ļaus turpināt no vietas, kur pārtraucāt. Ja satiekat kādu cilvēku un attiecības sākas ar intensīvu kaislību, konfliktu, vēlmēm, dusmām, prieku vai ciešanām, pastāv liela iespēja, ka jums ir kopīgas dvēseles saites.

Nekavējoties izveido dziļu saikni

Foto: pixabay.com

Viena lieta, kas attiecas uz visām karmiskajām attiecībām - tās sākas spēcīgi. Ja jūtaties ieskauts viesuļvētrā, kas ir pietiekami kaislīgas, lai liktu uzņemties ilgtermiņa saistības, pastāv iespēja, ka dvēseles ir pārāk satrauktas par atkalapvienošanos.

Ja pēkšņi esat iesaistīts lielā konfliktā ar kādu tikko satiktu cilvēku, iespējams, ka dalāties ar viņa dvēseli sarežģītā garīgā vēsturē. Iespējams, ka iepriekšējā dzīvē nebija labas attiecības un jūs kopā veidojat savu karmu. Bieži vien mūsu bērni un ģimenes locekļi arī ir cilvēki, kurus pazinām savās iepriekšējās dzīvēs, un tas izskaidro dziļo saikni, kuru mēs ar viņiem uzreiz veidojam.

Ir intuitīvs un telepātisks savienojums

Foto: pixabay.com

Kad satiekat kādu, ar kuru ir garīga vēsture, šķiet, ka starp jums jau ir dziļāka sapratne. It kā jau saprotat lietas, kuras nevajadzētu saprast. Nav nepieciešams katru klusuma brīdi aizpildīt ar vārdiem. Jūs nejūtaties spiests viņus izklaidēt vai izklaidēties, ar prātu viņi uzreiz to sajutīs.

Šķiet, ka nevarat šķirties viens no otra

Foto: pixabay.com

Lai kā jūs mēģinātu, atstāt cilvēku, ar kuru ir kopīgas dvēseles saites, nekad nebūs viegli.

Tas varētu izpausties kā atkārtotas attiecības, kur, šķiet, ka šķiršanās nekad nenotiek, jo it kā kosmisks spēks pastāvīgi saved jūs kopā. Tas varētu izvērsties kā šķiršanās, kas ir ilga un ievilkusies.

Tas var izpausties pat kā sāncensība, kas patērē lielu daļu laika un enerģijas, it kā abi būtu atkarīgi no tā, ka jūs ienīstat viens otru vai esat viens par otru apsēsti. Pozitīvā puse var izpausties arī kā mīlestības attiecības, kas ilgst līdz pēdējam elpas vilcienam.

Laiks neeksistē, kad esat kopā

Tā kā saikne, ar kuru jūs dalāties ar kādu no iepriekšējās dzīves, var būt tik dziļa, bieži vien šķiet, ka esat divi vienīgie cilvēki pasaulē, kad esat kopā. Šķiet, ka laiks apstājas, kad esat viens otra klātbūtnē, it kā viss Visums izgaist un nevarat koncentrēties ne uz ko citu, izņemot viens otru.

Galu galā sastapšanās ar cilvēku, kuru zinājāt iepriekšējā dzīvē, ir kulminācijas brīdis, jo dvēseles, iespējams, plānoja šo tikšanos jau sen. Iemesls, kāpēc nevarat koncentrēties ne uz ko citu, ir tāpēc, ka šis ir galvenais notikums.

Attiecības māca sarežģītas mācības

Foto: pixabay.com

Viena lieta, kas ir kopīga katrai iepriekšējās dzīves saiknei, ir tā, ka tā vienmēr ir intensīva un bieži vien grūta pieredze. Cilvēkiem, ar kuriem jums ir kopīgas dvēseles saites, vienmēr ir pievienota karma, tāpēc šajā dzīvē jūs atkal sanācāt kopā. Iespējams, ka joprojām ir neatrisināta drāma no jūsu iepriekšējām dzīvēm, kas joprojām starp jums tiek risinātas.

Karmiskās attiecības bieži var būt mulsinošas, satriecošas, visaptverošas, ne tikai sirdi plosošas. Galu galā jums ir kopīga sena vēsture, un, lai arī kā jūs vēlētos no tām atrauties, doma par vēstures zaudēšanu var būt tikpat šausmīga.

Jūsu dzimšanas diagrammās ierakstīts

Foto: pixabay.com

Vienkāršākais veids, kā noskaidrot, vai jūs kādu pazināt iepriekšējā dzīvē, ir ieskatīties savās astroloģiskajās dzimšanas kartēs un to, kā tās ietekmē viena otru.

Dienvidu mezgls nosaka, kas un kur mēs esam bijuši savās iepriekšējās dzīvēs, tā ir pirmā vieta, kur meklēt, mēģinot izprast mūsu karmisko vēsturi. Ja jūsu kartē ir planētas, kas veido savienojumu, opozīciju, kvadrātu vai trijnieku ar kāda dienvidu mezglu un otrādi, nav šaubu, ka bijāt kopā iepriekšējā dzīvē.

Taro kārtis atklāj, ka to darāt

Foto: pixabay.com

Vēl viens lielisks veids, kā iegūt dziļāku izpratni par to, cik ilgi jūs kādu patiešām pazīstat, ir uzdot savām taro kārtis. Lieliska trīs kāršu izņemšana ietver šādus jautājumus:

  • Kur es agrāk esmu satikusi šo cilvēku?
  • Kādas attiecības mums bija iepriekšējās dzīvēs?
  • Kāpēc mēs atkal tiekamies šajā dzīvē?

Analizējot katra jautājuma kartīšu attēlus un nozīmi, jūsu intuīcija saliks pārējo puzli un ļaus kopā izprast un atcerēties savu vēsturi. Iespējams, ka jūsu attiecību raksturs iepriekšējās dzīvēs būs saistīts.

Jūs tos atpazīstat iepriekšējās dzīves regresijas laikā

Foto: pixabay.com

Labākais veids, kā ienirt savās iepriekšējās dzīvēs un izprast savu karmisko ceļojumu, ir pagātnes dzīves regresijas hipnoterapija. Varat ieplānot sesiju ar profesionālu hipnoterapeitu, kurš specializējas šajā regresijas formā, lai palīdzētu šajā procesā. Ieejiet meditācijā ar nolūku izprast un identificēt cilvēkus, kurus esat pazinis savās iepriekšējās dzīvēs.

Daudzas reizes cilvēki redzēs kādu, ko pazina savās iepriekšējās dzīvēs, un uzreiz atpazīs, ka tā ir tā pati persona, ko viņi pazīst šajā dzīvē.

Zināt, ka esat saticies iepriekšējā dzīvē

Foto: pixabay.com

Jums nekas nav vajadzīgs, lai pateiktu, vai patiešām kādu pazināt iepriekšējā dzīvē. Nekas nekad nespēs jums sniegt tik drošu atbildi, kā to darīs intuīcija. Ja ir sajūta, ka atkal esat sazinājies ar kādu no iepriekšējās dzīves, tas ir pietiekams iemesls tam ticēt. Tava sirds zina tieši to, kas ir pazīstams un kas nav. Un, ja dziļi sirdī zini, ka jau esi ticies ar šo cilvēku, tad tev ir pamats tam uzticēties.

Dzīvesstils

Šobrīd aktīvi norisinās darbs pie TET TV populārākā pašmāju seriāla “Nelūgtie viesi”, jo režisors Vlads Kovaļovs un producente Lelde Kovaļova kopā ar aktieriem un filmēšanas komandu, kas šogad ir no vairākām valstīm, atrodas Liepājā, lai finišētu trešās sezonas filmēšanu.

Svarīgākais