Pilnmēness mīlestības burvestība

© Foto: pixabay.com

Dziļi sirdī jūs zināt, ka ticat maģijai. Un neatkarīgi no tā, cik ilgs laiks ir pagājis kopš maģiska rituāla, jūs nekad nepārstāsiet būt raganiski. Nebaidieties no šiem procesiem, jo šīs vieglās mīlestības burvestības atgādinās, ka maģijai nav jābūt sarežģītai, lai tā darbotos.

Starp nebeidzamo mīlas dziesmu sarakstu un sajūtu, kas rodas, ieraugot savas simpātijas vārdu, mīlestība mūs nekad neaptur. Patiesībā mīlestība ir viens no visspēcīgākajiem spēkiem, kas ir viens no iemesliem, kāpēc mīlestības burvestības ir visvairāk apspriestais maģijas veids, raksta stylecaster.com.

Foto: pixabay.com

Neticami! Vienkārša mīlestības burvestība, kas darbojas uzreiz, lasiet šeit.

Pilnmēness mīlestības burvestība

Ko tas dod: palīdz piesaistīt "vienīgo". Pilnmēness apzīmē ceļojuma pabeigšanu vai beigas. Šajā gadījumā mēs runājam par jūsu ceļojumu vienam.

Šī burvestība ir lieliski piemērota, lai palīdzētu piesaistīt “vienīgo”, ja jums ir apnicis meklēt. Pilnmēness ir bēdīgi slavens ar to, ka rada emocionālu haosu, jo tie izraisa tik intensīvas emocijas! Šī burvestība palīdz to izmantot savā labā. Vai esat kādreiz dzirdējuši par pievilkšanās likumu? Izmantojot savas enerģijas intensitāti, neatkarīgi no tā, ko jūs iztērējat, jūs atkal saņemat atpakaļ.

Šajā mīlas burvestībā jūs vēlēsities koncentrēties uz vēlmi pēc partnera — cik daudz tas jums nozīmētu, cik būtu iemīlējies, kādu atbalstu izjustu par uz savām skumjām, ka esat viens. Šī papildu enerģija ir tas, kas aktivizēs šo burvestību lielā ātrumā.

Foto: depositphotos.com

Ko tev vajag: saujo rožu ziedlapiņu, pilnmēnesi. Kā veikt: pierakstiet to īpašību sarakstu, kādas vēlaties savam cilvēkam. Saraksts var būt tik garš un detalizēts, cik vēlaties.

Ja meklējat stabilitāti, pagaidiet pilnmēnesi Mežāzī, Vērsī vai Jaunavā. Tomēr jebkurš pilnmēness būs lieliski piemērots, ja vien jūsu enerģija ir pareizajā vietā. Tomēr pilnmēness vienmēr pārņem tās zīmes enerģiju, kurā tie atrodas. Tā kā mēs izmantojam zemes līdzekli (rožu ziedlapiņas) un ceram atrast stabilu savienojumu, Mēness radīs vislielāko uguns spēku šai burvestībai.

Kad esat pierakstījis īpašības, salokiet papīru un novietojiet to pie krūtīm — tuvu savai sirdij.

Foto: pixabay.com

Dodieties ārpus mājas ar rožu ziedlapiņām. Apejiet savu māju trīs reizes, pamazām nometot ziedlapiņas. To darot, atkārtojiet pie sevis vai savā domās: “Nāc pie manis. Es esmu gatavs.”

Dzīvesstils

 Brīvdienām piestāv ēdieni, kas ir salīdzinoši vienkārši un garšos visai ģimenei. Liekam galdā virtuves huligāna Pipara krāsainās kartupeļu pankūkas, kas uz šķīvja izskatīsies lieliski.

Svarīgākais