© Foto: Pexels.com

Neizsmeļama krāsu gamma, kontūras, kas ieskauj nemanot, radot pašā mazākajā vērotājā apbrīnu, kas liek smaidīt arī pieaugušajiem. Tas ir stāsts par hēlija balonu uzvaras gājienu, lai gan tie kļuva populāri vien pirms dažiem gadiem.

Hēlija baloni pierāda, ka robežu nav, tās neeksistē. Idejas, sapņi un vīzijas aizsniedz savus horizontus zibens ātrumā. Un jautājums, vai izmantot hēlija balonus vecmeitu ballītēs, kāzās un dzimšanas dienās, izpaliek. Tas ir tikai tāpēc, ka svētku dienās hēlija balonu pušķi, virtenes un citi Pinterest cienīgi kadri ienes īpašu gaisotni. Par to šaubu nav.

Par hēlija balonu unikalitāti pārliecinās katrs, kuram lemts šo prieku ieraudzīt. Turklāt hēlija baloni patīk ne tikai mazajiem, bet arī lielajiem, jo tie rada svētku sajūtu.

Hēlija balonu sezonalitāte

Foto: Pexels.com

Ja pirms vairākiem gadiem kāzu dekorēšanā laurus plūca ziedu un lampiņu virtenes, sveces, tad moderni kļuvuši hēlija un citu balonu virtenes. Pateicoties dažādajiem balonu lielumiem un izteiksmīgajām krāsām, kā arī formām, baloni gan iekštelpās, gan pie dabas spēj noteikt gaisotni.

Iedomājieties vien, ja kāzu dienā esiet izvēlējušies maigus pasteļtoņus, tad ko dos tas, ja viesu namā pie jaunā pāra galda rotāsies peoniju krāsas balonu virtene? Ticiet vai nē, bet tas ir pasakas cienīgs skats. Vai arī karaliski sarkanā krāsa, variējot ar melno krāsu. Ja iztēlojamies šo krāsu duetu hēlija balonu virtenē, piemēram, kāzu foto stūrītī, tad var nojaust, ka svinību dienas gaisotne atšķirsies no iepriekš minētās pasakas. Idejas un krāsu variācijas ir simtiem.

Hēlija balonu cenas

Foto: Pexels.com

Vidēji viens hēlija balons maksā 4 eiro, kas salīdzinoši ir draudzīga cena, nav runa par zīmējumiem, cipariem un citām ekstrām. Balonu virtenes un citas instalācijas maksā, bet, salīdzinot ar ziedu arkām un sveču kalniem, šis ir lēts prieks.

Vecmeitu ballītēs un fotostūrīšos

Foto: Pexels.com

Nebaidieties vecmeitu ballītē vai kāzu dienas rītā, kā arī kāzu fotostūrī ienest vairāk gaisīga viegluma. Ļaujieties hēlija balonu šarmam un tveriet, ko tie sniedz. Baloni lieliski noderēs, lai radītu noskaņu.

Ko darīt ar baloniem pēc tam?

Foto: Pexels.com

Viens no populārākajiem variantiem ir realizēt sapņu un mērķu misija. Uzrakstot uz lapiņas vai pie sevis iedomājoties kāzu dienā kādu sapni, kas kopīgs jaunajam pārim, un abiem reizē atlaižot hēlija balonus, lai tie lido prom, baloniem būs jauns pielietojums.

Hēlija balonus pēc dažām stundām nodod pašu mazāko viesu rokās, lai tie varētu kaut uz īsu brīdi paspēlēties ar tiem, jo kā jau zināms, hēlija baloniem ir salīdzinoši īss mūžs - vien dažas stundas.

Par dūmu sveču izmantošanu kāzās un citās svinībās lasiet šeit.

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv