© Foto: Grieta Sīpola

"Šodienas tikšanās un sarunas ar Maestro mūsu skolā sablendēja mūziku, atmiņas par līkločiem Maestro pieredzēs un tapa svētki,” tā par 4.aprīļa prātam neaptveramo tikšanos ar Maestro Raimondu Paulu saka Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolas direktors Ainars Šablovskis.

Skolas audzēkņi patiesi priecājās un jūtās neaprakstāmi iedvesmoti, kā arī joprojām viegli lidinās kādu pusmetru virs zemes, jo piedzīvoja ar prātu neaptveramu iespēju satikt Maestro, dzirdēt viņa apbrīnojami virtuozo klavierspēli un pat guva iespēju uzdot jautājumus izcilajam Maestro Raimondam Paulam, DZIVESSTILAM pastāstīja skolas Sabiedrisko attiecību speciāliste Grieta Sīpola.

Foto: Grieta Sīpola

Saruna par mūzikas ceļa sākumu, par lielākajām iedvesmām kompozīcijas mākslā, dažādiem studiju laika kurioziem, bet galvenokārt izcilās Maestro klaviermeistarības piedzīvošana neapšaubāmi ilgstoši paliks audzēkņu atmiņā, teikts skolas Facebook profilā.

Foto: Grieta Sīpola

Foto: Grieta Sīpola

Arī skolas koncertzāles ierastais un reizēm viegli kaitinošais stabs ieguva Kultūras pieminekļa statusu, kad to parakstīja Maestro.

Foto: Grieta Sīpola

Foto: Grieta Sīpola

Viena no skolas audzēknēm pēc tikšanās izteicās: "Tagad man būs prieks ik reizi nākt uz simfoniskā orķestra mēģinājumiem, jo es visu laiku varēšu skatīties uz Raimonda Paula parakstu!"

Foto: Grieta Sīpola

Šī lieliskā pieredze nebūtu iedomājama bez direktora Ainara Šablovska, kurš nepagurstoši ik dienas meklē jaunus veidus, kā audzēkņiem smelt iedvesmu un turpināt uzsākto ceļu mūzikā.

Foto: Grieta Sīpola

Priecājamies, ka šo vienreizējo pasākumu šodien piedzīvoja arī visas piecas direktora ēnas, kas Ēnu dienā ēnoja direktoru!

Uzdod sev interesējošo jautājumu NRA Dzīvesstila ekspertiem, sūtot to uz e-pastu: dzivesstils@nra.lv