Sulīgi vasaras persiku salāti lieliski apvieno saldus augļus, svaigus zaļumus un vieglu mērci. Šis ēdiens atsvaidzinās karstā dienā un piešķirs uzturam košas krāsas.
SASTĀVDAĻAS:
Salātu lapas
1-2 persiki
50 g brī siera
1 tomāts
1 ēdamkarote brūnā cukura
10 g sviesta
2-3 šķiņķa šķēles
PAGATAVOŠANA
Novietojot salātu lapas uz šķīvja, pēc tam pievienojiet tomātu un brī sieru. Pēc tam karamelizējiet persikus: ielieciet sviestu un brūno cukuru pannā un visu izkausējiet. Pievienojiet persikus šķēlēs un karamelizējiet tos no abām pusēm 2 minūtes katru.
Uz šķīvja uzlieciet šķiņķi, karamelizētus persikus un nedaudz sezama, un salāti ir gatavi. Pēc izvēles var pievienot nedaudz balzamiko etiķa.