Šis triks piešķirs grilētajiem hotdogiem perfektu garšu

© Foto: pixabay.com

Ir daudz veidu, kā pagatavot hotdogus. Var tos perfekti pagatavot mikroviļņu krāsnī mazāk nekā minūtes laikā, izcept lielu hotdogu porciju cepeškrāsnī vai iemērkt tos mīklā un fritēt.

Ja vēlas, var ēst hotdogus pat jēlus, jo gaļa jau ir iepriekš pagatavota. Iesaka tos uzsildīt, jo tas samazinās risku saslimt ar pārtikas izraisītām slimībām. Tomēr dažiem cilvēkiem perfektam hotdogam patīk tā apgrauzdēta garša, ko var iegūt tikai no grila. Lai gan grilēti hotdogi ir labi un garšīgi, to ārpuse var kļūt melna un izžūt, pirms iekšpuse ir pilnībā uzkarsusi. Risinājums šai problēmai? Pirms grilēšanas tos pagatavot ar vārīšanu, iesaka thetakeout.com.

Foto: pixabay.com

Hotdogu pagatavošana ar desiņu uzvārīšanu nodrošina to optimālu iekšējo temperatūru — ideālā gatavības pakāpe hotdogam ir 800 C, pirms tie nonāk uz grila. Tādā veidā viss, kas jādara, ir grilēt hotdogus dažas sekundes, lai tie apbrūnētu. Var šķist nedaudz izšķērdīgi tos grilēt tik īsu laiku, taču tas neradīs nekādas problēmas, ja gatavojat bārbekjū un jau gatavojat hamburgerus vai dārzeņus. Šī vārīšanas metode padara tos apaļīgus un kraukšķīgus, prasa nedaudz vairāk pūļu, bet [ir] tā vērta.

Kā vārīt hotdogus?

Foto: pixabay.com

Vārīšana ir vienkārša, jo viss, kas jādara, ir jāgaida, līdz ūdens sāk burbuļot (termometrs nav nepieciešams; visi zinām, kā izskatās verdošs ūdens), pēc tam jāievieto hotdogi un jāgaida trīs līdz sešas minūtes. Iemesls, kāpēc vārīti hotdogi ir jāpieskata, ir tas, ka tos var viegli pārgatavot un tie kļūst bezgaršīgi.

Ja plāno grilēt hotdogus un vēlas izmēģināt šo gatavošanu tehniku, tad uzkarsējiet ūdeni katliņā līdz 740 C, pēc tam pievienojiet hotdogus, samaziniet vai izslēdziet siltumu un ļaujiet tiem nostāvēties 10 minūtes. Ilgāks gatavošanas laiks hotdogiem nekaitēs.

Dzīvesstils

Rabarbers un panna cotta varētu šķist neparasta kombinācija, bet tie ir kā radīti viens otram. Maigā, krēmīgā panna cotta bāze ideāli kontrastē ar rabarberu skābenumu, radot desertu, kas ir gan izsmalcināts, gan atsvaidzinošs. Un, jā - to pagatavot ir vieglāk, nekā izklausās! Ar recepti dalās “The Guardian”.

Svarīgākais