Labākie zivju veidi grilēšanai

© Foto: pixabay.com

Zivju veidi, kas vislabāk piemēroti gatavošanai uz grila, kā arī cepšanai folijā. Grilēšanai labāk izmantot treknas zivis, piemēram, Atlantijas laša steikus. Tomēr maigākas sugas ieteicams gatavot folijā, lai saglabātu gaļas sulīgumu.

Runājot par tunci, tā steiku cep tikai divas minūtes no katras puses. Galvenais to nepārcept, lai gaļa iekšpusē paliktu rozā.

Eksperti arī atzīmē, ka paltusa, foreles, makreles un stores steiki, viegli ieziesti ar augu eļļu, ir lieliska izvēle grilēšanai. Doradas vai jūras asara gabaliņus vislabāk cept folijā kopā ar garšaugiem un garšvielām.

Foto: pixabay.com

Papildus zivīm uz grila pagatavotas labi garšo arī jūras veltes, piemēram, lielas garneles, ķemmīšgliemenes un pat krabju kājas.

Dzīvesstils

Maijs ir mēnesis, kad daba uzplaukst visā tās krāšņumā, un mūsu sirdis piepilda pateicība, domājot par vissiltāko cilvēku pasaulē – Mammu. Nosviniet Mātes dienu īpaši – dāvājot savu laiku, uzmanību un kopīgu kultūras piedzīvojumu. “Dzīvesstils” apkopojis teātra izrādes, kas varētu būt lieliska dāvana mammai – sirsnīga, iedvesmojoša un neaizmirstama.

Svarīgākais