Labākie zivju veidi grilēšanai

© Foto: pixabay.com

Zivju veidi, kas vislabāk piemēroti gatavošanai uz grila, kā arī cepšanai folijā. Grilēšanai labāk izmantot treknas zivis, piemēram, Atlantijas laša steikus. Tomēr maigākas sugas ieteicams gatavot folijā, lai saglabātu gaļas sulīgumu.

Runājot par tunci, tā steiku cep tikai divas minūtes no katras puses. Galvenais to nepārcept, lai gaļa iekšpusē paliktu rozā.

Eksperti arī atzīmē, ka paltusa, foreles, makreles un stores steiki, viegli ieziesti ar augu eļļu, ir lieliska izvēle grilēšanai. Doradas vai jūras asara gabaliņus vislabāk cept folijā kopā ar garšaugiem un garšvielām.

Foto: pixabay.com

Papildus zivīm uz grila pagatavotas labi garšo arī jūras veltes, piemēram, lielas garneles, ķemmīšgliemenes un pat krabju kājas.

Dzīvesstils

Populārais jautājums "Kāpēc mums vajadzētu jūs pieņemt darbā?" intervijas laikā var samulsināt daudzus cilvēkus. Tā vietā, lai teiktu kaut ko iepriekš sagatavotu vai vispārīgu, ir kāda stratēģija, kas ir noderīga ikvienam, kurš vēlas skaidri formulēt savas stiprās puses, raksta “Defence Review”.

Svarīgākais