Dvīņi – šampanietis, Lauva – rozā: kāds vīns tu esi pēc savas zodiaka zīmes?

© Foto: Pexels.com

Astrologi ir izvēlējušies katrai zodiaka zīmei piemērotāko vīna veidu. Oranžais vīns, Chardonnay, baltais un sarkanais maisījums, kāds vīns piestāv tavai zodiaka zīmei, vaicā unian.com.

Auns - Cabernet Sauvignon

Foto: Pexels.com

Auns zodiaka kalendāru sāk uz ugunīgas nots. Drosmīgs, ambiciozs un bēdīgi karsts raksturs, nav pārsteigums, ka šī zīme izceļas. Papildu ugunīgajam temperamentam viena no spilgtākajām Auna īpašībām ir viņu konkurētspēja. Un sarkanais sausvīns Cabernet Sauvignon vīns, kas ir saistīts ar šo zīmi, gandrīz vienmēr garšo labi. Tas ir tāpēc, ka, būdams vispopulārākais vīns, tas neapšaubāmi ir arī labākais.

Vērsis - Chianti

Foto: pixabay.com

Vērsis ir pazīstams kā spītīga zīme. Šīs Vērša kvalitātes pozitīvā puse ir viņu sniegtā stabilitāte. Vērsis augstāk par visu vērtē konsekvenci un uzticamību. Un tāpēc šīs zīmes vīnam acīmredzot vajadzētu būt vienādam. Un Toskānas sarkanvīns Chianti ir viens no populārākajiem itāļu vīniem.

Dvīņi - šampanietis

Foto: pixabay.com

Dvīņi ir jautri, runīgi un zinātkāri. Viņi viegli steidzas pa istabām, tērzējot un pļāpājot pat ar visnegaidītākajiem cilvēkiem. Tāpat viņi pavada nedēļas nogales, skrienot no vienas ballītes uz otru, gandrīz neuzturoties vienā vietā. Tātad šampanietis ir viņu dzēriens. Vienlīdz dzirkstošs, salds, viegls un gaisīgs.

Vēzis - Moscato

Foto: Pexels.com

Vēži ir maigi un jūtīgi cilvēki, lai gan sākumā var šķist auksti un attālināti. Bet laika gaitā viņu sienas sabruks, un jūs redzēsit viņus tādus, kādi viņi patiesībā ir. Un, ja Vēži būtu jebkāda veida vīns, tad tā būtu deserta šķirne, proti, dzirkstošais vīns Moscato, ko ieteicams nodegustēt.

Lauva - rozā

Foto: pixabay.com

Šī zīme ir pazīstama ar savu dinamisko personību. Viņi bieži rīkojas tā, it kā pasaule grieztos ap viņiem. Un neviens nevar noliegt, cik lipīga patiesi ir viņu aizraušanās ar pilnvērtīgu dzīvi. Un, ja zem šīs zīmes ēdienkartē būtu kāds vīna veids, tas būtu rozā vīns.

Jaunava - Sauvignon Blanc

Foto: pixabay.com

Jaunava ir viena no produktīvākajām zīmēm. Viņu apsēstība ar izcilību un centību vienmēr nodrošina, ka viņi ne tikai paveic uzdevumu laikā, bet arī dara to pareizi. Ņemot vērā precizitātes, laika un izpildes garšu, šai zīmei līdzīgs vīna veids ir baltais sausvīns Sauvignon Blanc. Jaunavas gaume vienmēr ir perfekta.

Svari - Pinot Grigio

Foto: Pexels.com

Svari ir pazīstami ar savu īpašo uzmanību simetrijai. Tas padara viņus par tik talantīgiem dekoratoriem, stilistiem un mākslas kuratoriem. Tomēr šī līdzsvara atzinība izpaužas ne tikai estētiski, bet arī visos citos viņu dzīves aspektos. Svari meklē līdzsvaru un harmoniju it visā: no attiecībām līdz karjerai, no veselības līdz vaļaspriekiem. Tāpēc, ja Svari būtu jebkura veida vīns, tas būtu līdzsvarotākais no visiem - skābenais baltvīns Pinot Grigio.

Skorpions - Chardonnay

Foto: Pexels.com

Skorpions, kas pazīstams ar savu noslēpumainību, ir visvairāk pārprastā zodiaka zīme. Skorpions ir kaislīgs un intensīvs, un viņa jūtas gandrīz nekad nav bailīgas. Var pieņemt, ka šīs zīmes vīna veids būs sarkans. Bet nē, tas ir sausais baltvīns Chardonnay. Tā kā dziļi sirdī Skorpioni ir neticami jūtīgi, mīloši un gādīgi cilvēki, kuriem vienkārši ir vajadzīgs kāds, kuram viņi var pietiekami uzticēties, lai atvērtos.

Strēlnieks - sarkanais maisījums

Foto: Pexels.com

Nav noslēpums, ka Strēlnieki ir piedzīvojumu meklētāji. Šī uguns zīme bezbailīgi pēta nezināmo. Strēlnieki meklē un izmanto katru iespēju vai dzīves pārmaiņas kā iespēju paplašināt savu izpratni par pasauli. Un viņi zina, kā jebkurā situācijā saskatīt pozitīvo pusi. Tieši šis iedzimtais pozitīvisms un atvērtība padara viņus par vislabākajiem cilvēkiem, ar kuriem kopā ceļot, un diez vai viņi piekritīs apstāties tikai pie viena veida vīna.

Mežāzis - Malbeks

Foto: Pexels.com

Mežāži ir dzimuši kāpt. Pazīstami ar savu apņēmību un neatlaidību, viņi nekad neaizmirst par saviem lielākajiem mērķiem. Mežāži spēlēs garo spēli, lai nokļūtu tur, kur viņi dodas, un, zinot viņus, viņi nesamierināsies ne ar ko citu, kā tikai pašā virsotnē. Tāpēc, ja Mežāzis būtu jebkura veida vīns, tas būtu pazīstams kā augstienes šķirne, proti, sausais sarkanvīns Malbec.

Ūdensvīrs - apelsīnu vīns

Foto: Pexels.com

Ūdensvīri, kas pazīstami kā zodiaka humānākā zīme, vienmēr meklē veidus, kā uzlabot pasauli. Tas arī iet roku rokā ar viņu kā tendenču noteicēju. Ūdensvīrus piesaista viss, kas izaicina stereotipus - no cilvēkiem līdz idejām, no apģērba līdz vaļaspriekam. Paturot to prātā, ir tikai jēga, ka Ūdensvīra vīna veidam jābūt vienādam - normām neatbilstošam, unikālam un viegli nosakāmām tendencēm. Tāpēc tas būtu oranžais apelsīnu vīns.

Zivis - baltais maisījums

Foto: Pexels.com

Zivis ir zodiaka zīme, kas visvairāk saistīta ar mistiku un brīnumiem. Zivis manto visu to zīmju gudrību un dzīves pieredzi, kas bija pirms tām, kas padara tās īpaši intuitīvas, jūtīgas un līdzjūtīgas. Šīm zīmēm ir iedzimta spēja sazināties ar gandrīz ikvienu, tomēr to radošais raksturs nozīmē, ka viņu uzmanība bieži tiek sadalīta starp fantāziju un realitāti. Tāpēc, tāpat kā Strēlnieks, arī Zivis neapstāsies pie viena vīna veida, bet izvēlēsies balto maisījumu.

Dzīvesstils

Neapšaubāmi šampūns ir matu un galvas ādas kopšanas pamats. Tas ir ikdienas minimums. Turklāt mūsdienās šampūnu izvēle ir tik plaša, ka atrast piemērotāko šampūnu savam matu tipam reizēm var būt izaicinoši.

Svarīgākais